Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπουκάλι λαδιού!

konka

Recommended Posts

Πως θα μπορούσα να διακοσμήσω το μπουκαλάκι που είχε το λάδι της βάπτισης? Δε θέλω να το αποθηκεύσω κάπου, θέλω να το τοποθετήσω κάπου να φαίνεται! Εκτός, απο το να βάλω μέσα άλατα σε διάφορα χρώματα τι άλλο μου προτείνετε? Εσείς τι έχετε κάνει το μπουκαλάκι σας??

Διαφημίσεις

Εγώ κράτησα πολλά αναμνηστικά από την βάπτιση του μικρού μου, το μπουκάλι με το λάδι ήταν όμως ένα από αυτά που αποφάσισα να μην κρατήσω:rolleyes:

Του αφαίρεσα την διακόσμηση το έπλυνα καλά και έμεινε μια όμορφη και περίεργη μπουκάλα κωνικού σχήματος...την γέμισα λοιπόν με ξύδι μπαλσάμικο και την έχω μόνιμα επάνω στον πάγκο της κουζίνας μου. Έτσι και φαίνεται και έγινε και χρηστική:rolleyes:

Να βάλω άλατα ήταν δύσκολο γιατί ο λαιμός της είναι πολύ λεπτός...να την πετάξω την λυπήθηκα...οπότε κατέληξα σ' αυτήν την χρήση:rolleyes:

καλησπερα και απο μενα,εγω το μπουκαλακι το κρατησα ως εχει.το ειχα διακοσμησει μονη μου με πετρολ κορδελα και ενα γαλαζιο ανθρωπακι απο σιρμα.ειναι πολυ απλο και ομορφο.εγω θα σου προτεινα αν εχει απανω τη διακοσμηση του,να μη τη βγαλεις.αφησε το οπως ειναι και μεσα μπορεις να βαλεις μικρα ψευτικα λουλουδακια και να το βαλεις σα διακοσμητικο,η να βαλεις αντι για αλατα χρωματιστη αμμο σε επιπεδα.και τα αλατα ομως μαρεσουν σαν ιδεα!

qcKmp2.png

και εγώ τη διακόσμηση δε θέλω να τη βγάλω, θέλω να φαίνεται ότι είναι αναμνηστικά απο τη βάπτιση τους (2 μπουκάλια-2παιδιά). Τα λουλούδια τα σκέφτηκα κι εγώ, αλλά είναι μικρό το στόμιο του και δε θα χωρέσουν. Αυτό με τη χρωματιστή άμμο μου αρέσει και εμένα! Καμμιά άλλη ιδέα? τώρα που το ξανασκέφτομαι, το δεύτερο μπουκάλι έχει λίγο μεγαλύτερο στόμια...ίσως χωρέσουν αποξηραμένα λουλούδια!

Διαφημίσεις

Νερό που θα έχετε χρωματίσει???Εννοείται στα χρώματα της βάφτισης.

Άλλη επιλογή είναι να γράψετε με λεπτό πινελάκι το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάφτισης.