Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μακροστενος σακος- πιθανη αποκοληση

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,

ειμαι νεα στη παρεα σας. Απο τοτε που έμεινα εγκυος εμπαινα αρκετα συχνα στο φορουμ για ενημερωση. τώρα όμως θέλω τη γνωμη σας.

Χθες πήγα για υπέρηχο, απο τη μια ησυχασα λίγο που ακούσαμε την καρδούλα του (117 παλμούς) γιατι την προηγουμενη φορα δεν την ακούγαμε, βλέπαμε μόνο σάκο και δεν δεν ταν σίγουρος ο γιατρός για ενδομητριο η εξωμητριο. τωρα αυτα είνια μια χαρα. Αλλά: 1) ο σάκος μου είναι μακρόστενος και όχι στρογγυλός και μας είπε οτι αυτο τον ανησυχεί λιγο. 2) ενω απο την τελευταια μου περιοδο θα έπρεπε να εμαι 7 εβδομαδων απο το μέγεθος του σάκου φαινετε οτι ειμαι 6 εβδομαδων. Για αυτο μας είπε ότι μπορει να το επιασα αργοτερα απο τισ γονιμες ή να μην αναπτθυσσεται κανονικα κια 3) σε ενα σημειο μου έχει γίνει μια μικρή αποκοληση,βεβαια μοπυ είπε οτι το ενθαρρυντικό είνια οτι δεν εχω δει αιμα. Μου αύξησε την προγεστερονη και μου έδωσε και κατι σαν ασπιρινη και ξαπλα μεχρι την τεταρτη και μετα πάλι υπέρηχος.

Σας έχει τυχει κάτι παρομοιο?

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικά.

Διαφημίσεις

Δεν μου έχει συμβεί κατι παρόμοιο αλλα δεν νομιζω ότι πρεπει να ανησυχείς. Το ότι ο σακος είναι μακρόστενος ίσως έτυχε,μικρή αποκολληση πολλες είχαμε απλα θελει utrogestan και όσο μπορείς ξάπλα!!! και φυσικα το ότι φαίνεται μία εβδομαδα μικροτερο ελιναι κατι που γίνεται συνέχεια. Καλη εγκυμοσυνη!!!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα,

μου εδωσε salospir μια φορα τη μερα, μου ειπε εινια κατι σαν ασπιρινη. και utrogestan 3 φορες τη μερα απο 2 χαπια. έχω ανγχωθει λιγο δεν ξέρω κόλας ξερετε ποσο καιρο θα πρέπει ανα είμια ξάπλα? κια με τη δουλειά τι γίνεται σε αυτές τισ περιπτώσεις?

κοριτσια το μωρό μου είναι 67cm, είμαι στην 6η εβδομάδα και ο σάκος μου είναι στρογγυλός στρογγυλός. βέβαια η αποκόληση υπάρχει ακόμα αν και έχει βελτιωθεί. και η καρδούλα του έχει 101 παλμούς κια χτυπάει δυνατα δυνατα. Την προηγούμενη φορα είχε 117 ξερετε αν παίζει κάποιο ρόλο που μειώθηκαν? πάλι ξάπλα θα είμαι και θα χαπακώνομαι αλλα χανάλι του.

Διαφημίσεις

κοριτσια το μωρό μου είναι 67cm, είμαι στην 6η εβδομάδα και ο σάκος μου είναι στρογγυλός στρογγυλός. βέβαια η αποκόληση υπάρχει ακόμα αν και έχει βελτιωθεί. και η καρδούλα του έχει 101 παλμούς κια χτυπάει δυνατα δυνατα. Την προηγούμενη φορα είχε 117 ξερετε αν παίζει κάποιο ρόλο που μειώθηκαν? πάλι ξάπλα θα είμαι και θα χαπακώνομαι αλλα χανάλι του.

Μπράβο aggelikaki :-P:razz::-P. Στο εξής μόνο καλά νέα να έχεις για το μπεμπάκι σου!!!

Για τον αριθμό των χτύπων δεν ξέρω να σου απαντήσω...ο γιατρός σου όμως δεν είπε κάτι; Τον ρώτησες;

Για το χαπάκωμα και την ξάπλα μη μασάς! Ευκαιρία για ξεκούραση ;)

3642568b00.png

599c236a6c.png

μου είπε να μην ανησυχω και οτι απο 100 και πανω είναι μια χαρα (νομίζω για το μεγεθός του) κια την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναπάω πρέπει να έχουμε φτάσει τους 160.

απο ξεκουραση δεν μπορεις να φανταστεις, την χρειαζόμουν πάρα πολύ, 20 μέρες μου έγραψε αλλά με ανησυχεί λίγο με τη δουλει. δεν μου έχουν πει κάτι αλλά δεν ξερω πως θα αντιδράσουν αν αργήσω να πάω για πολύ καιρο.