Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

λοιπον με λιγα λοια γιατι ειμι νευριασμενος...γεννησαμε 3/1 , το παιδι εχει μεσοκοιλιακη επικοινωνια και εκτοπη αριστερη υποκλειδιος αρτηρια..

ελαφριας μορφης συγγενης καρδιοπαθειας...και συνεχιζω.....στη μενν που νοσηλευτηκε το μωρακι μας αφου εφτασε μερα μετα απο 6 μερες νοσηλιας για μαγνητικες και υπερηχους μας εδωσαν μια γνωματευση ια το προβημα του παιδιου και μας συστηνουν να κανουμε 3 εμβολια synagis (1 καθε μηνα) αρχιζοντας φυσικα απο το γεναρη του 11 για ον αναπνευστικο ιο RSV.

Το ωραιο τωρα...φυσικα το εμβολιο (η δοση) ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 1500 ΕΥΡΩ οποτε μας εδωσαν τη γνωματευση για να περασει απο επιτροπη (ΙΚΑ) για να μας χορηγησουν το εμβολιο.

Τηλεφωνω στο ΙΚΑ της περιοχης μας και μου λενε οτι η επιτροπη θα αποφασισει σε 2 μηνες το νωριτερο απο τη στιγμη που καταθεσω τα χαρτια μου...καλο ε???αφου πρεπει να αρχισει απο τον ΓΕΝΑΡΗ το εμβολιο ρε....μπιπ......μπιπ....μπιπ....

Παιρνω τηλ στο κεντρικο φαρμακειο του ικα στην Αγ Κων/νου 16 και τα 2 τηλ εχουν βλαβη......

Καταραμενο κρατος.....πειτε μου τι να κανω...

αν μεχρι το απογευμα δεν βγαλω ακρη ....τη δευτερα τα λεμε στα καναλια....

Διαφημίσεις

Πες μας μόνο σε ποιο κανάλι γιατί άκρη δεν θα βγάλεις!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λοιπόν θα πας από εκεί και θα μιλήσεις μαζί τους. Θα ζητήσεις να στο κάνουν γραπτό αυτό για τους 2 μήνες! Δεν θα φύγεις από εκεί αν δεν το πάρεις γραπτά!

Θα κάνετε το εμβόλιο κανονικά και θα πας να καταθέσεις την αγορά στο ταμείο του ΙΚΑ (κράτα αντίγραφα απ' όλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) μαζί με την γνωμάτευση και το γραπτό που είχες πάρει από ΙΚΑ.

Αλλά πρώτα πήγαινε από εκεί.

(Λορέτα Ποντικίνα)

πετυχα τελικα το κεντρικο φαρμακειο του ικα μετα απο πολληηηη ωρα και μου εδωσαν το τηλ της επιτροπης που δινει εγκριση για τα φαρμακα ...το οποιο τηλ ...δεν απαντα.....

ΠΑΠΑΔΑΚΗ σου ερχομαι...

Λοιπόν καλησπέρα και έυχομαι όλα να πάνε καλά με το μωράκι σας.

Κάνε το εξής: Στείλε e-mail στις 2 αυτές διευθύνσεις με την ένδειξη Υπερεπείγον.

[email protected] [email protected]

Εξήγησε με λίγα λόγια το προβλημά σου και στο τέλος ζήτα να προωθήσουν το μυν. σε όποιονδήποτε πρέπει, προκειμένου να λυθεί το προβλημά σου.

Οπωσδήποτε, να σημειώσεις στο τέλος τα στοιχεία σου και τηλ επικοινωνίας.

Την επόμενη μέρα, αν δεν έχεις δεχτεί απάντηση, κάλεσε στα εξής και ζήτα να δούνε την υποθεσή σου. Αν δεν βγάζεις άκρη πες τους ότι θα απευθυνθείς στον συνήγορο του πολίτη.

210 - 52.24.861 210 - 52.47.691

Καλή επιτυχία! Έυχομαι όλα να πάνε καλά.

Διαφημίσεις

Λοιπόν καλησπέρα και έυχομαι όλα να πάνε καλά με το μωράκι σας.

Κάνε το εξής: Στείλε e-mail στις 2 αυτές διευθύνσεις με την ένδειξη Υπερεπείγον.

[email protected] [email protected]

Εξήγησε με λίγα λόγια το προβλημά σου και στο τέλος ζήτα να προωθήσουν το μυν. σε όποιονδήποτε πρέπει, προκειμένου να λυθεί το προβλημά σου.

Οπωσδήποτε, να σημειώσεις στο τέλος τα στοιχεία σου και τηλ επικοινωνίας.

Την επόμενη μέρα, αν δεν έχεις δεχτεί απάντηση, κάλεσε στα εξής και ζήτα να δούνε την υποθεσή σου. Αν δεν βγάζεις άκρη πες τους ότι θα απευθυνθείς στον συνήγορο του πολίτη.

210 - 52.24.861 210 - 52.47.691

Καλή επιτυχία! Έυχομαι όλα να πάνε καλά.

Σε ευχαριστω πολυ....τα mail εφυγαν κιολας....

να δουμε ....ξερουν τα γραναζια της γραφειοκρατιας να διαβαζουν mail ή μονο πασιεντζα ξερουν να παιζουν....

τεσπα δεν γραφω αλλα..για να μην παρει η μπαλα και ανθρωπους που δουλευουν σε αυτο το αθλιο κρατος..

Κοίτα, εμένα μου απάντησαν σε 20μέρες (δεν ήταν επείγων). Πάντως σίγουρα τα διαβάζουν και απαντάνε. Ελπίζω μόνο να το δουν έγκαιρα και να καταλάβουν τη σοβαρότητα. Ελπίζω πάντως να έχεις σύντομη και θετική απάντηση. Αν όχι, τον δρόμο τον ξέρεις. Παπαδάκης κτλ.

Καλή ευκολία. Ενημερωσέ μας με τα νεώτερα.

Σε ευχαριστω πολυ....τα mail εφυγαν κιολας....

να δουμε ....ξερουν τα γραναζια της γραφειοκρατιας να διαβαζουν mail ή μονο πασιεντζα ξερουν να παιζουν....

τεσπα δεν γραφω αλλα..για να μην παρει η μπαλα και ανθρωπους που δουλευουν σε αυτο το αθλιο κρατος..

πρίν 1,5 χρόνο είχα στείλει και εγώ e-mail και με πήραν τηλέφωνο σε 2-3 ημέρες και με εξυπηρέτησαν ευτυχώς... ήταν βεβαια προεκλογικά διότι όταν ξαναπήρα τηλ. μου είπαν ό,τι άλλαξε η κυβέρνηση και δεν θα μπορούν να βοηθήσουν καλό;

Στη χώρα που ζούμε για να γίνει η δουλειά σου πρέπει να πας σε κανάλι, τέλειωσε, πρέπει να κάνουμε υπουργο υγείας τον Παπαδάκη, τον Αυτιά υπ.οικονομικών και να ονομάσουμε τα κανάλια με τα ονόματα των υπουργείων κ.ο.κ.

Καλημερα σε ολους!!

Επειδη εχω μαθει στη ζωη μου να ειμαι δικαιος και σωστος, γραφω οτι εχω μεινει αφωνος!!

Πραγματικα χθες το πρωι με πηραν τηλ απο τα κεντρικα του ικα και μου επαν να στειλω τα χαρτια μου με φαξ και θα σε 2 με 3 ημερες θα εχουμε το εμβολιο για τον μικρο!!

Ο δρομος ο σωστος τελικα ηταν το mail οπως μου ειπε η φιλη clio.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

Το προβλημα λυθηκε και μαλιστα τοσα γρηγορα που κανεις δεν θα το φανταζοταν.

Η παραπληροφορηση ηταν απο το ικα της περιοχης μου οπου δυστυχως δεν γνωριζουν το τροπο που θα πρεπει να λειτουργησει ο καθενας πολιτης για να αντιμετωπιστει το προβλημα του..τελος καλο ολα καλα!!

Για οποιον εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ....η λυση ειναι να στειλετε mail.

ευχαριστω και παλι

Πάλι ο Άγιος Ίντερνετ έκανε τη δουλειά του:lol: Ευτυχώς που έχουμε και αυτό και ενημερωνόμαστε, κι εγώ χρωστάω πολλά στο νετ και ειδικά στο parents:D Ξήλωμα που θέλουν μερικοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, παίζουν με ψυχές και τρελαίνουν τον κόσμο:twisted:

Τέλοσπάντων, το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε άκρη.. εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μικρό σας και να είναι γερό!!

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ χαρούμενη που λύθηκε το θέμα σου!!!

Είμουν σίγουρη ότι ότι θα σου απαντήσουν άλλα δεν ήξερα πότε.

Έυχομαι περαστικά στο μικρό σας και καλή δύναμη σε σας.

Μπράβο clio! Μακάρι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι σου μπόμπιρα :D

(Λορέτα Ποντικίνα)