Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 10Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΔΡΩΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΣΟΥΞΙΜΟ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΓΤ ΓΕΝΝΑΩ (ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) ΜΕΧΡΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αλεξανδρα συγχαρητηρια,δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας παντως χαρηκα πολυ που τα καταφερες.Εκανες σπερματεγχυση ξανά?

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Αλεξανδρα καλημερα!Σχεδον μαζι γενναμε....Εμενα ακομη δεν ειναι πρησμενο το στηθος αλλα απο οτι θυμαμαι στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αυτο το προβλημα απο τον 5ο μεχρι τελος και εβαζα πανακια βαμβακερα απο κατω για να αποροφανε τον ιδρωτα.Τι αλλο να εκανα ηταν μεσα στο καλοκαιρι και δεν το αντεχα.Και τωρα που ειμαι σιγουρη οτι οσο περναει ο καιρος θα μεγαλωνει το στηθος(που ηδη ειναι μεγαλο) με πιανει πονοκεφαλος.Παλι με πανακια θα τη βγαλω.....αα ρωτα και το γιατρο σου αν υπαρχει καποια ελαφρια κρεμουλα να βαλεις τωρα που εχει ερεθιστει το σημειο.

Biggp3.png

l2Czp3.png

ΣΟΦΟΥΛΙΚΑΚΙ δεν ξερω αν θυμασαι αλλα ειχα μια αποβολη τον περασμενο μαρτιο. και οταν ενοιωσα ετοιμη ξανα ναι εκανα παλι σπαρματεγχυση και αυτη τη φορα πετυχε με την πρωτη..

maria-il σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου.. βεβαια σκεφτηκα και το αλλο.. πριν το εφαρμωσω ομωσ θα ρωτησω τον γιατρο μου..

μηπωσ να βαζω αποσμητικο?? συνηθως τα αποσμητικα roll on κρατανε το σημειο στεγνο.. δεν ξερω μπορει να ειναι και χαζομαρα...

αχ οχι μην βαλεις!!! Τωρα που ειναι ερεθισμενο το σημειο μπορει να του κανεις ζημια...μεχρι και εγκαυμα, γιατι τα αποσμητικα εχουν αλκοολ!

ελπιζω να σε προλαβα γιατι δεν ειχα ιντερνετ ολο το σ/κ!!

Biggp3.png

l2Czp3.png

Διαφημίσεις