Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.........

Recommended Posts

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΟΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.....?ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.....ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ 8Α ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ!!!!ΕΕΕ,ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΕΝΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΑΚΙ...?

8Α Η8ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.....

ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ..

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αμα θελεις μπορεις ανετα να ξυριστεις και στο σπιτι σου πριν πας στο νοσοκομειο , προσωπικα δεν το θεωρω κακο να σε ξυρισουνε οι μαιες . Ουτε λεφτα ζητησαν οι κοπελες , για την ακριβεια ουτε 1 ευρω δεν πηρανε απο μας και μετα τη γεννα και να φανταστεις οτι ηταν ολες τους υπερβολικα καλες , και στον τοκετο μεσα βοηθησανε και στην επισκληρηδιο . Καλα εσυ πιστευεις στο μυθο οτι οι μαιες (δεν ειναι νοσοκομες , ειναι νοσηλευτριες μαιευτικης ) βγαινουνε εξω ανακοινωνουνε πως παει η προοδος της γεννας και τα αρπαζουνε ??? δεν ισχυουνε τουτα , μονο μπορει να αρπαξουνε κανα χατζηλικι αμα οταν μετα τη γεννα βγαλουνε να δει το μωρο κανας συγγενεις , αμα καν δεν σε περιμενουνε συγγενεις εξω τπτ δεν τσεπωνει κανεις και καμια .

Τωρα αμα δεν σου αρεσει απο θεμα ......αισθητικης να σε ξυρισουνε στο νοσοκειο ενοειτε θα το κανεις μονη σου, ομως ρε κουκλα εκεινη τη μερα ολοι βλεπουνε τα παντα αυτο μας πειραξε ???

Και για μένα είναι ένα θέμα που δεν με απασχολεί καθόλου :wink: ας με ξυρίσουνε, ας κάνουνε ότι θέλουνε χα χα χα.

Φίλη grafistria που γέννησες εσύ είπαμε; Βλέπεις ξεχνάω κιόλας ... :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Και για μένα είναι ένα θέμα που δεν με απασχολεί καθόλου :wink: ας με ξυρίσουνε, ας κάνουνε ότι θέλουνε χα χα χα.

Φίλη grafistria που γέννησες εσύ είπαμε; Βλέπεις ξεχνάω κιόλας ... :lol:

Διαβαλκανικο κουκλα μου ειχα γεννησει , εμεινα πολυ ευχαριστημενη αλλα τωρα θα παω Γενεσις μιας και ο γιατρος μας χειρουργει και στα 2 , ειπα να δοκιμασω και το Γενεσις το οποιο επισης εχω ακουσει ειναι παρα πολυ καλο

κι εγώ μάλλον Γένεσις θα πάω...

αφού προχθές πήγα για το έκτακτο το έριξα και μιά ματιά και μπορώ να πω πως μου άρεσε. Τα κορίτσια εκεί ήταν πολύ ευγενικά και γενικά μου άρεσε η ατμόσφαιρα...και είχε και πολύ ηρεμία. Και τα δωμάτια ΟΚ :wink:

Πάντως έτσι και πάμε για καισαρική αποφάσισα για 4κλινο...όλα τα άλλα είναι τζάμπα φράγκα. Δε διαφέρουνε σε τίποτε το 2κλινο α΄, β΄, 3κλινο και 4κλινο! Λέω συγκεκριμένα γιαυτα διότι αυτά είδα...αν γεννήσουμε φυσιολογικά τότε το 3κλινο :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια πανω στον πονο μου εκεινη την ωρα ουτε που το καταλαβα...ηρθε η κοπελα με ενα πινελακι κ ενα ξυραφακι ,σα μπαρμπερης κ ουτε που το θυμαμαι ακριβως πως εγινε.. :oops::oops: ομολογω πως μια χαρα με ξυρισε παντως ... :P

εγω ειχα παει ετοιμη, δεν ηθελα να με ξυρισουν εκει, ασε που δεν θα ενιωθα καλα κ γι αυτο πηγα προετοιμασμενη.Οπως επισης δεν αφησα καμια μαια να μου βαλει χερι :lol:

κι εγώ μάλλον Γένεσις θα πάω...

αφού προχθές πήγα για το έκτακτο το έριξα και μιά ματιά και μπορώ να πω πως μου άρεσε. Τα κορίτσια εκεί ήταν πολύ ευγενικά και γενικά μου άρεσε η ατμόσφαιρα...και είχε και πολύ ηρεμία. Και τα δωμάτια ΟΚ :wink:

Πάντως έτσι και πάμε για καισαρική αποφάσισα για 4κλινο...όλα τα άλλα είναι τζάμπα φράγκα. Δε διαφέρουνε σε τίποτε το 2κλινο α΄, β΄, 3κλινο και 4κλινο! Λέω συγκεκριμένα γιαυτα διότι αυτά είδα...αν γεννήσουμε φυσιολογικά τότε το 3κλινο :wink:

sardelaki πως θα ξέρεις όμως πως θα γεννήσεις; Μπορεί να ξεκινήσεις με φυσιολογικό και στην πορεία να σου βγει καισαρική ή και το αντίθετο. Το δωμάτιο το δηλώνει ο σύζυγος την ώρα που είσαι μέσα με τις μαίες(είναι και έξυπνοι τι νόμιζες;)

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Εγώ πάντως έκλεισα ραντεβού με την αισθητικό να μου κάνει αποτρίχωση μόλις μπω στον μήνα μου.Έχω περιπτώσεις που τους έχουν κόψει και καταλάθος. Άσε καλύτερα μόνη στο σπίτι.

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Διαφημίσεις

sardelaki πως θα ξέρεις όμως πως θα γεννήσεις; Μπορεί να ξεκινήσεις με φυσιολογικό και στην πορεία να σου βγει καισαρική ή και το αντίθετο. Το δωμάτιο το δηλώνει ο σύζυγος την ώρα που είσαι μέσα με τις μαίες(είναι και έξυπνοι τι νόμιζες;)

όταν πήγαμε να δούμε την κλινική συζητήσαμε κάτω με την κοπέλα που είναι υπεύθυνη για τα δωμάτια και που μας έδωσες όλες τις πληροφορίες (δεν ήταν μαία) και μας είπε μόλις θα ρθείτε κλείνετε εδώ δωμάτιο και πάτε παρακάτω :wink:

Μιλάμε για προγραμματισμένη καισαρική όχι για καισαρική που θα μου βγεί στην πορεία. Εκεί μετά 3κλινο!

Κι εγω σκέφτομαι να κάνω ένα βραζιλιάνικο στην αισθητικό όταν με το καλό μπω στον ένατο για να μην έχω να σκεφτώ ένα κάρο πράγματα την ώρα της γέννας....είμαι που είμαι psycho απο μόνη μου και θέλω να έχω προετοιμαστεί για τα πάντα :)

Χώρια που με τον πόνο της αποτρίχωσης θα κάνω και μια πρόβα τζενεράλε :)))

Ντρέπομαι πάντως και την κοπέλα που θα με δει με την κοιλούμπα να΄αλλά έχει κι εκείνη παιδάκι οπότε....

Εμένα το ξύρισμα μου αρέσει γενικά οπότε δεν χρειάστηκε να με ξυρίσουν στο μαιευτήριο, είχα κάνει απο πριν το ινδιάνικο ντε, αυτό .... αλλά λίγο πιο παρτό, ναι ναι, δηλαδή γουλί :lol::lol::lol:

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι μερικές τις χαλάει ο μπαρμπέρης, αλλά "περί ορέξεως" που λένε ... Εντάξει γούστα είναι αυτά ...

Διαφημίσεις

Εμένα το ξύρισμα μου αρέσει γενικά οπότε δεν χρειάστηκε να με ξυρίσουν στο μαιευτήριο, είχα κάνει απο πριν το ινδιάνικο ντε, αυτό .... αλλά λίγο πιο παρτό, ναι ναι, δηλαδή γουλί :lol::lol::lol:

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι μερικές τις χαλάει ο μπαρμπέρης, αλλά "περί ορέξεως" που λένε ... Εντάξει γούστα είναι αυτά ...

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ...ΟΣΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ...ΚΤΛ ΚΤΛ

ε......να την κάνω και εγώ την ερώτηση μου........... από ευαισθησία στην περιοχή πως τα πάτε μετά από το ξύρισμα ? γιατί εγώ όσες φορές το έχω επιχειρήσει έχω τρομερή φαγούρα από σπυράκια και κοκκινίλες.

Έχω και ένα θεματάκι με τον........ "μπαρμπέρη" στην κλινική.......την...... φαγούρα και τους πόνους από τα ράμματα...........

Ακόμα ποιο ξανθιά ερώτηση......... απ' ότι είχα καταλάβει το Look την επίμαχη ημέρα είναι το.....γουλί........... δεν έχεις άλλες επιλογές έτσι δεν είναι???

:oops::oops::oops:

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ...ΟΣΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ...ΚΤΛ ΚΤΛ

Σιγά ρε, με καθρεφτάκι (λόγω της κοιλούμπας) και τσούκου-τσούκου το παίρνεις μια χαρά 8)

ε......να την κάνω και εγώ την ερώτηση μου........... από ευαισθησία στην περιοχή πως τα πάτε μετά από το ξύρισμα ? γιατί εγώ όσες φορές το έχω επιχειρήσει έχω τρομερή φαγούρα από σπυράκια και κοκκινίλες.

Έχω και ένα θεματάκι με τον........ "μπαρμπέρη" στην κλινική.......την...... φαγούρα και τους πόνους από τα ράμματα...........

Ακόμα ποιο ξανθιά ερώτηση......... απ' ότι είχα καταλάβει το Look την επίμαχη ημέρα είναι το.....γουλί........... δεν έχεις άλλες επιλογές έτσι δεν είναι???

:oops::oops::oops:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ Κ ΜΙΚΡΟΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΕΝΑ "ΚΑΚΟ" ΞΥΡΑΦΑΚΙ ,ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΕΝΑΣ ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ!!!

Κι όμως κορίτσια, το ξουραφι κάνει το δέρμα απαλό και λείο, καμμία σχέση με χαλάουα.

Απλά θέλει να είναι καλό το ξουράφι και με καλό σαπούνι.

Μετά περιποίηση με ταλκ, αιθέρια έλαια κλπ κλπ

...Ακόμα ποιο ξανθιά ερώτηση......... απ' ότι είχα καταλάβει το  Look την επίμαχη ημέρα είναι το.....γουλί........... δεν έχεις άλλες επιλογές έτσι δεν είναι???   :oops:  :oops:  :oops:
Αν σε ξυρίσουν μέσα, φυσικά δεν υπάρχει επιλογή. Φαντάζεσαι να πεις στην νοσοκόμα "πάρτα λίγο απ'το πλαϊ και κάνε μου πάνω-πάνω ένα σχήμα καρδιάς...."...;;;;Σε φυσιολογικό τοκετό, τα πάνω-πάνω δεν χρειάζονται ξύρισμα γιατί η τομή γίνεται πιο χαμηλά, ενώ στην καισαρική είναι το ανάποδο.Γι'αυτό και τα καθαρίζουν όλα μια και καλή για να είναι σίγουροι.Η μαία μου με είχε συμβουλέψει να φροντίσω μόνη μου τον καλωπισμό μόνο στα χαμηλά και τα πάνω να τα αφήσω ως έχουν (κοντοκουρεμένα φυσικά). Έτσι κι έγινε και στο νοσοκομείο δεν χρειάστηκε να με ακουμπήσουν.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

εγω ειχα σκεφτει να προσπαθησω αλλα ειχα τοσο μεγαλη κοιλιά που τελικά δεν το τολμησα. Οταν πηγα εκει, με περιελαβε μια....γρηγορη και τσακα-τσακα γουλι το κανε...!!!! Έτσουζε όμως μετά πολυ, κι αργοτερα μετα τη γεννα δηλ, οταν έκανα μπάνιο διαπίστωσα οτι με είχε ψιλοκοψει σε 2-3 σημεια!!!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Έκανα κι εγώ την πρώτη προσπάθεια με καθρεφτάκι.. :oops:

Εντάξει κάτι έγινε..Καλύτερο από την προηγούμενη φορά που το πήγα..τυφλό σύστημα!

Την επόμενη μέρα όμως τσούζει και γέμισα κάτι κοκκινάκια σα σπυράκια.Θαρρείς και το δέρμα μου έγινε ξαφνικά ευαίσθητο.

Το ξυραφάκι ήταν καινούριο και χρησιμοποίησα σαπούνι απλό.

Αν έβαζα λίγη Bepanthol μετά λέτε να βοηθούσε?Ή κάτι άλλο?