Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

για τον Δημητρακη...

Recommended Posts

σαν σημερα αγαπουλα μου εναν χρονο πριν αφησες την πλεκτανη που λεμε εμεις ζωη και ανοιξες τα φτερα σου και πεταξες για αλλου οριζοντες μακρινους...ενας χρονος χωρις εσενα αλλα με τοσο εντονη την θυμιση σου...

εισαι και θα εισαι ενα μελος της οικογενειας μας και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα...καποτε θα γινω ουρανος και θα σ'αγκαλιασω και τοτε δεν θα μπορει κανεις να μας χωρισει! σε ευχαριστω που υπηρξες στην ζωη μου...για τους μηνες που συγκατοικουσαμε μεσα στο σωμα μου...σε ευχαριστω που με εκανες καλυτερο ανθρωπο...που μου εμαθες να αγαπω την ζωη με εναν αλλο τροπο απο αυτον που ηξερα...θα σ'αγαπω για παντα!

στον μικρο μου πριγκηπα...

η μανουλα!

υγ. σημερα ειναι η τελευταια φορα που γραφω σαν Ιανουαριος 2010..εχω κανει νεο λογαριασμο με το ονομα ηλιαχτιδα 78..θα τον ενεργοποιησω απο αυριο...αλλαζω ονομα και τικερακι για να παρω μια ανασα ελπιδας και αισιοδοξιας...ευχαριστω πολυ...Ιωαννα

Διαφημίσεις

σαν σημερα αγαπουλα μου εναν χρονο πριν αφησες την πλεκτανη που λεμε εμεις ζωη και ανοιξες τα φτερα σου και πεταξες για αλλου οριζοντες μακρινους...ενας χρονος χωρις εσενα αλλα με τοσο εντονη την θυμιση σου...

εισαι και θα εισαι ενα μελος της οικογενειας μας και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα...καποτε θα γινω ουρανος και θα σ'αγκαλιασω και τοτε δεν θα μπορει κανεις να μας χωρισει! σε ευχαριστω που υπηρξες στην ζωη μου...για τους μηνες που συγκατοικουσαμε μεσα στο σωμα μου...σε ευχαριστω που με εκανες καλυτερο ανθρωπο...που μου εμαθες να αγαπω την ζωη με εναν αλλο τροπο απο αυτον που ηξερα...θα σ'αγαπω για παντα!

στον μικρο μου πριγκηπα...

η μανουλα!

υγ. σημερα ειναι η τελευταια φορα που γραφω σαν Ιανουαριος 2010..εχω κανει νεο λογαριασμο με το ονομα ηλιαχτιδα 78..θα τον ενεργοποιησω απο αυριο...αλλαζω ονομα και τικερακι για να παρω μια ανασα ελπιδας και αισιοδοξιας...ευχαριστω πολυ...Ιωαννα

Να σαι ΠΑΝΤΑ καλα και να θυμασαι το αγορακι σου και να χαιρεσαι το αλλο σου το παιδακι. Εισαι πολυ γλυκια κοπελα και ας μην συμφωνω μαζι σου παντα. Μπορεις να αλλαξεις το ονομα του παροντος λογαριασμου σου χωρις να φτιαξεις καινουργιο παντως.......αν δεν κανω λαθος, για κοιτα το.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

αχ...βρε ιωαννα μου παντα με συγκινουν τα λογια σου....χαιρομαι ομως που αυτος ο κυκλος εκλεισε και πας παρακατω....περιμενω πως και πως να τα ξαναπουμε με το nikname ηλιαχτιδα.....

και συντομα να μπορεσεις να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα ακομα μωρακι....

Ηλιαχτίδα κοιτα θαρραλέα μπροστά, χωρις βεβαια να ξεχνάς τον Δημητράκη σου! Σου ευχομαι απο δω κ πέρα μονο χαρές να χτυπουν την πορτα σου! Μια μέρα θα γινεις ουρανος κ θα είσαι μαζι με το παιδάκι σου, ενα ξανα!Σε φιλώ κ πάντα σε έχω στο νου μου!

το αγγελακι σου κανει παρεα με το δικο μου κ με τοσα αλλα.......ειμαι σιγουρη πως μας προσεχουν απο εκει ψηλα,αλλωστε ειναι οι φυλακες αγγελοι μας!!!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ηλιαχτίδα κοιτα θαρραλέα μπροστά, χωρις βεβαια να ξεχνάς τον Δημητράκη σου! Σου ευχομαι απο δω κ πέρα μονο χαρές να χτυπουν την πορτα σου! Μια μέρα θα γινεις ουρανος κ θα είσαι μαζι με το παιδάκι σου, ενα ξανα!Σε φιλώ κ πάντα σε έχω στο νου μου!

και με αυτο το καινουριο σου ονομα θα μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα........:Dηλιαχτιδα καθε μερα ξημερωνει νεο φως νεα ελπιδα......

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

σε σκεφτομουν πολυ σημερα βρε ιωαννα μου.χαιρομαι που θα αλλαξεις το ονομα σε ενα με τοση αισιοδοξια!!!ποτε δε ξεχναμε οσα μας πληγωσαν απλα τα παμε σε ενα μικρο μερος του μυαλου μας και τα αφηνουμε εκει να μας θυμιζουν ποσο δυνατοι υπηρξαμε.κοιταμε μπροστα και αυτο εχει σημασια,δε μπορει εξαλλου να μην πανε ολα καλα εφοσον εχεις τον μικρο προσωπικο σου αγγελο να σε φυλαει.σε περιμενουμε συντομα ηλιαχτιδα...

qcKmp2.png

γλυκο μου κοριτσακι με εκανες κ δακρυσα..το αγγελουδι σου υπαρχει αλλα οχι στη γη.αυτο να θυμασαι παντα.σε βλεπει κ σε αισθανεται .αλλαζεις ονομα και ευχομαι και πιστευω πως θα αλλαξουν και πολλα αλλα προς το καλυτερο.στο εχω ξαναπει οτι η ζωη σου χρωσταει παρα πολλα και ποτε δεν αφηνει χρεη.πιστευω σε σενα κοριτσι μου.εχεις απιστευτη δυναμη μεσα σου.στο χερι σου ειναι να ξεπροβαλλει αυτη η ηλιαχτιδα και μετα απο αυτην ο ηλιος που θα σου φωτισει το χαμογελο.τα φιλια μου στο κοριτσακι σου και οπως ειπαμε.ΟΡΘΙΑ!

Ιωάννα μου, το αγοράκι σου είναι ψηλά, σε βλέπει, κάνει παρέα με άλλα νινάκια, ίσως να τον βρήκε και η ανηψούλα μου, πρόσφατα. να μου την προσέχει να του πεις...

ο Θεός είναι μαζί σου, με την οικογένειά σου.

από την ψυχή μου τα καλύτερα για όλους σας.

Διαφημίσεις

Δε νομίζω πως έχω λόγια για τη λύπη σου.

Θα πω όμως πως κάνεις πολύ καλά που αλλάζεις το nick σου και προχωράς. Ο μικρούλης απο εκεί πάνω είμαι σίγουρη θα σε βλέπει και θα χαμογελά κάθε φορά που κι εσύ θα χαμογελάς!!!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

μολις γυρισαμε απο παιδικο παρτυ...η μικρη μας φιλη εσβησε τα 3 κερακια της...κι ομως η μερα ηταν αφιερωμενη σε σενα φιλη ιωαννα.....ψηλα το κεφαλι και προχωρα...

Αγορακια μου σας λατρευω!!

αχ! καλη μου Ιωαννα... παντα τοσο συγκινητικα τα λογια σου..:-(:sad:

το μυνημα σου ομως εκτος απο λογια αγαπης για τον πριγκηπακο σου, ας γινει και η δυναμη σου..

Μπραβο κοριτσι μου που κοιτας μπροστα!!!!

668bab1939.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου ολα τα κοριτσια που εδω και εναν χρονο μου γραφουν συνεχεια τοσο καλα και γεματα αισιοδοξια λογια...

να ειστε παντα καλα εσεις και οι οικογενειες σας!

ιωαννα μου με συγκινησες παρα παρα πολυ!!!!για να μην πολυλογω!!τα μπηξα!επισης πριν λιγο καιρο διαβαζοντας ενα θεματακι,ειδα απαντηση δικη σου κ απο κατω την υπογραφη σου!!πρωτη φορα απο μια υπογραφη,ενιωσα να μην μπορω να κρατησω τα δακρυα κ το παραπονο μου!!:-(''να γινοσουν ηλιος να γυρνουσες ξανα''!!δεν εχει βγει απ'το μυαλο μου αυτη ηφραση πραγματικα!!!

το μωρακι σου ειναι κοντα στον θεουλη τωρα κ το προσεχει!!ειναι ευτυχισμενο κ σιγουρα θα θελει να εισια κ συ!!μην τον βγαλεις απ'την καρδια σου,αστο να ζει εκει μαζι σου,αλλα ευχομαι ο πονος να φυγει γρηγορα απ'την ψυχουλα σου!!συντομα ο θεουλης θα σου χαρισει ενα αλλο μωρακι,θα παρει τον πονο σου κ θα εισαι παλι ευτυχισμενη!!να χαιρεσαι το παιδακι που εχεις!!να εχεις επισης πιστη κ ελπιδα παντα!!!

να εισαι καλα ιωαννα μου,με συγκινεις κ σαν να σε ξερω σου ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου τα καλυτεροτερα!!οτι επιυμει η ψυχη σου να ερθει γρηγορα!

δεν ξερω τι αλλο να πω...νιωθω οτι δεν μπορω να καταπιω!:-(

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

σε θαυμαζω για τον τροπο σκεψης σου και την σταση ζωης που εχεις δωσει στις λιγες αυτες σειρες γραπτου.λιγες αλλα τοσο μα τοσο πολλες.περνω το θαρρος και ρωτω,πως συνεχιζετε η ζωη?πειτε μου σας παρακαλω.την προηγουμενη βδομαδα ενας συναδελφος μου εχασε τον γιο του 35χρονων.αυτοκτονησε,κρεμαστηκε.αφησε δυο παιδια πισω 14χρ.και 10.ο πατερας ενας πολυ καλος ανθρωπος ειναι σαν να βλεπω ενα δοχειο κομματακια που απλα δεν εχουν πεσει κατω.εκει που μιλαμε χανετε!η λεξεις που λεει συνεχεια ειναι οτι ο πονος ειναι αβασταχτος.εμεις ολοι οι συναδελφοι του μιλαμε για διαφορα και παντα εχει ενα χερι πανω στον ωμο του ενα χαδι παρηγοριας απο ολους οσους τον αγαπαμε.συγνωμη κοριτσι μου που ρωτω συγνωμη που εγραψα για τον πατερα αυτον..να εισαι καλα να βλεπεις την ηλιαχτιδα σου το αλλο σου παιδακι να μεγαλωνει και να σου δινει παντα χαρες.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

κουφετακι μου η απαντηση ειναι μια...συνεχιζεις να ζεις για τους ανθρωπους που εχεις στην ζωη και σε αγαπανε...στην προκειμενη περιπτωση θα γινει πατερας ξανα για τα εγγονια του...τον χρειαζονται οσο ποτε...κανεις δεν αναπληρωνει κανεναν απλα προσπαθουμε να στηριξουμε και να φροντισουμε ειδικα τα παιδια! ο πονος δεν σβηνει ποτε για τους γονεις...εχω γνωρισει εδω και εναν χρονο γονεις που εχασαν παιδια απο ημερων μεχρι ολοκληρα παλληκαρια...ειναι οι πιο δυνατοι ανθρωποι που εχω δει στην ζωη μου...τους θαυμαζω οσο δεν λεγεται!

εχεις δικιο σε ευχαριστω για την απαντηση σου.δεν υπαρχει δηλ. καμια μαγικη συνταγη μεσα στο μυαλο μας απλα οι ανθρωποι βγαζουν στις δυσκολες καταστασεις δυναμη ψυχης που ερχετε απο την πιστη,τους ανθρωπους γυρω τους που τους εχουν αναγκη και την αγαπη τους γι αυτους.σε ευχαριστω ηλιαχτιδα,θα τα ξαναπουμε!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

και γω σε θαυμαζω ιωαννα μου κ στο εχω ξαναπει.εισαι πολυ σπανιο ατομο.και να δεις πως το 2011 θα εχεις χαρισει ενα αδερφακι στην κουκλιτσα σου.οταν ερθουμε το καλοκαιρι ευχομαι να σε βρω με μεγαλυτερη κοιλιτσα(γιατι στο ειπα δε τη γλυτωνεις τη συναντηση συντοπιτισσα!) . ετσι σε θελει ο Δημητρακης σου.να προσπαθεις,να ζεις την καθε στιγμη και οχι να απλα υπαρχεις!και μπραβο σου κοριτσι μου γιατι το εχεις καταφερει!εχεις τη δυναμη για χαρη της κορουλας σου και το καταφερες γιαυτο κ σε θαυμαζω!

μόνο δάκρυα...λόγια μηδέν....μόνο μια ευχή...ο Θεός να σας προσέχει όλους!

συμφωνώ. εύχομαι η ζωή σου στο εξής να ναι λαμπερή ,ζεστή και όμορφη σαν ηλιαχτίδα!να σαι πάντα καλά

Αχ καλή μου τόσο καιρό διαβάζω τα θέματά σου,τις απαντήσεις σου αλλά δεν υπάρχουν λόγια,μόνο δάκρυα φεύγουν κά8ε φορά!Εύχομαι λοιπόν να μας δίνεις πολλά δάκρυα απο δω και πέρα ,αλλά χαράς!μακάρι ο Θεούλης να σου δώσειαυτό που σου πήρε και με το παραπάνω.Με το καλό λοιπόν να κάνεις 1,2,3...γιατί όχι και ολόκληρη ομάδα!!!

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Ιωαννα μου κλαιω ακομα...Θελω η καινουργια χρονια να σου φερει πανω απ' ολα υγεια και πολλα πολλα χαμογελα. Ειμαι σιγουρη οτι ο Δημητρακης σου (ονομα αγαπημενο-ετσι λενε και τον αδερφο μου) σας προσεχει ολους απο ψηλα. Ηρθε η ωρα να γυρισεις σελιδα. Τραβα μπροστα και μην ανυσηχεις. Εχεις την στηριξη ολων μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!