Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SERPAFAR ΓΙΑ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ.

toniagr

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ ΕΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕΡΠΑΦΑΡ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

καλησπερα εμας με ολιγοσπερμια ο ενδοκρινολογος μας εδωσε κλομπιφεν!!!!

δε ξερω που παμε και τι κανουμε....

μονο υπομονη.....:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

εμασ μασ ειχε δωσει και σερπαφαρ και εβιολ-α τιποτα εμας προσωπικα δεν μασ εκαναν το μονο που καταφεραν ειναι να τα μειωσουν κιαλλο με αποτελεσμα να τα σταματησει ο συζυγος μου μετα απο κανα 3 μηνο που καναμε την εξωσωματικη βρεθηκαν ανεβασμενα απο μονα τους οχι πολυ αλλα εκει που ειχε με τις βιταμινες 300.000 στην ωοληψια ειχε 500,000 δεν ξερω ισωσ ηταν ο οργανισμος του συζυγου μου ετσι γιατι και ο γιατρος μας μας τα συστησε σαν πολυ καλα..

z3hWp3.png

εμασ μασ ειχε δωσει και σερπαφαρ και εβιολ-α τιποτα εμας προσωπικα δεν μασ εκαναν το μονο που καταφεραν ειναι να τα μειωσουν κιαλλο με αποτελεσμα να τα σταματησει ο συζυγος μου μετα απο κανα 3 μηνο που καναμε την εξωσωματικη βρεθηκαν ανεβασμενα απο μονα τους οχι πολυ αλλα εκει που ειχε με τις βιταμινες 300.000 στην ωοληψια ειχε 500,000 δεν ξερω ισωσ ηταν ο οργανισμος του συζυγου μου ετσι γιατι και ο γιατρος μας μας τα συστησε σαν πολυ καλα..

και σε μας εδωσε βιταμηνη Α!!!!! μη μου λες τετοια και εχω στηριξει ολες μου τις ελπιδες εκει:(

Εσενα ο καλος σου τι προβλημα ειχε? του ελειπε καποια ορμονη?

στο δικο μου του λειπει μια απο τισ 2 τεστοστερονες αυτη ειναι η ορμονη που εκτος των αλλων δημιουργει και τα σπερματοζωαρια!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

κοριτσια πραγματικα ειμαι απελπισμενη και σε ουρολογο πηγαμε και ολα χειροτερεψαν απο τοτε.ειχαμε λιγα αλλα μετα την εγχειριση κυρσοκιλησ δεν εχουμε ουτε ενα.ο ουρολογοσ θεωρειτε οτι ειναι ενασ απο τουσ καλυτερουσ που υπαρχουν.ασλανησ λεγεται.ολοι μασ τον πενευαν αλλα απο οτι φαινεται μαπα μασ βγηκε.

:cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...