Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμμεσος coombs θετικό, δεύτερη κύηση, Ο+

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες/ όλους,

προσπαθώντας να βοηθήσω μία πολύ καλή μου φίλη και να κερδίσουμε χρόνο πριν συμβεί κάτι που δεν έχει επιστροφή ζητάω την βοήθεια σας καθώς διαβάζοντας όλες τις συζητήσεις δεν βρήκα κάτι ανάλογο για δέυτερη κύηση. Οπως βλέπετε και απο τον τίτλο η φίλη μου έκανε εξέταση coombs γνωρίζοντας οτι η ομάδα αίματος της είναι ο+ και βγήκε δυστηχώς θετική παρόλο που είχε κάνει τις απαραίτητες ενέσεις στην πρωτη της εγκυμοσήνη έτσι ώστε να προστατέψει τα επόμενα παιδάκια της.Διανύει την 7η εβδομάδα. Υπάρχει καμία μανούλα με ανάλογη εμπειρία? Τι εξετάσεις έκανε για αυτήν και το παιδί?

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Διαφημίσεις

επειδεί δεν είναι κάτι που το έχω ζήσει η ίδια όπως έγραψα...και για να μην σου πώ πράγματα που δεν ισχύουν κοίτα καλύτερα εδώ σε συζήτηση ομάδα αίματος ο+, γενικά εάν το έχω καταλάβει καλά έχει να κάνει και με την ομάδα αίματος του πατέρα έτσι ώστε το αίμα σου να μην μολύνει το παιδί

Καλησπέρα.Έχω 0 (-) και το έχω κοιτάξει λίγο παραπάνω. Εξετάσεις COOMBS έκανε καθε 2 μήνες και στις 2 εγκυμοσύνες. Πρόβλημα υπάρχει μόνο αν η μητέρα έχει αρνητικό ΡΕΖΟΥΣ και ο πατέρας θετικό και το έμβρυο έχει και αυτό θετικό. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν η μητέρα έχει ΘΕΤΙΚΟ (ανεξάρτητα τι έχει ο πατέρας). Το θέμα είναι: σίγουρα η μητέρα (φίλη σου) έχει ΘΕΤΙΚΟ ΡΕΖΟΥΣ; Για να έκανε COOMBS μάλλον έχει αρνητικό και αν βγήκε θετική απλώς θα κάνει μία ενεσούλα.

Διαφημίσεις

χίλισ συγνώμη:oops: έχεις απόλυτο δίκιο...η φίλη μου έχει 0-. Μακάρι να είναι όπως τα λες.. Πως αλλάζω τον τίτλο του post για μην κάνω άλλεσ μανούλες να ανησυχούν?