Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μεταθεση μετα απο γεννα!!!

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!!

διανυω την 28η εβδομαδα κυησης εργαζομαι στον τραπεζικο χωρο σε μια μικρη επαρχιακη πολη.εχω λειψει 12 εργασιμες ημερες απο την υπηρεσια μου σε ολο αυτο το διαστημα με αναρρωτικη γιατι την μια ειχα αποκολληση και αιμα και μετα χρειαστηκε να κανω αμνιο και να παραμεινω στο κρεβατι και παρολα αυτα εχω φοβερο προβλημα με το περιβαλλον εργασιας μου!!!

δεν υπαρχει ιχνος σεβασμος οπως δουλευα πριν την εγκυμοσυνη δουλευω και τωρα.παιδια ειναι απαρεδεκτη η κατασταση που ζω!!οταν δε παιρνω να ανημερωσω οτι δεν ειμαι καλα και εχω αναρρωτικη μου κλεινουν το τηλεφωνο στα μουτρα.με την κοιλια στο στομα απορω ποσες απαιτησεις μπορει να εχει καποιος?φρικη αισχος και πολλα αλλα που δεν τα γραφω γιατι συγχυζομαι και δεν κανει!!!

σε 4 βδομαδουλες ετσι κιαλλιως παιρνω αδεια τοκετου και λοχειας.

το ερωτημα μου ειναι το εξης αν καποιος βρισκεται σε παρομοιο χωρο και γνωριζει μετα απο ολα αυτα οταμ με το καλο επιστρεψω στην εργασια μου υπαρχει περιπτωση νε με μετακινησουν σε καποιο αλλο καταστημα?το κοντινοτερο ειναι στα 40 χλμ και καταλαβαινετα κομματακι δυσκολο να μετακινουμαι καθοτι θα εχω και 3 παιδια.μπορει καποιος να σε διαβαλλει ωστε να σε αποσπασουν?

Διαφημίσεις

Δεν γνωρίζω ειδικά για τις τράπεζες , αλλά αυτό που ισχύει γενικά είναι ότι όταν επιστρέφεις στη δουλειά σου μετά τη γέννα , πρέπει να επιστρέψεις σε μία θέση ίδια (αν όχι στην ίδια) με αυτή που άφησες φεύγοντας , δηλαδή δεν μπορούν να σε υποβιβάσουν ή να σου αλλάξουν αντικείμενο και ωράριο. Τώρα σχετικά με το αν μπορούν να σε στείλουν σε άλλο κατάστημα, υποθέτω ότι στη σύμβαση εργασίας σου κάτι θα αναφέρεται σχετικά με μεταθέσεις κλπ. και μάλιστα με μεταθέσεις υποχρεωτικές , χωρίς τη δική σου συγκατάθεση.

Με το καλό το μπεμπάκι σου!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ναι καλά.Εγώ τρεις γέννες τρείς διαφορετικές θέσεις εχω αλλαξει.Πρωτη γέννα ήμουν υποστήριξη διαγωνισμων και μετα την γέννα βλαβοληπτικο φωτοτυπικων,δευτερα γέννα απο βλαβοληπτικο σε υποστηριξη πωλησεων και παραγγελιων και τριτη γεννα απο υποστηριξη πωλησεων και παραγγελιων σε βλαβοληπτικο υπολογιστων και πάντα με την δικαιολογια οτι προσληφθηκαν αλλα ατομα στην θεση μου και για να μην απολυθουν θα επρεπε να δεχτω την νεα θέση και επειδη δεν μπορεις να φερεις και πολλες αντιρρησεις αναγκαστικα μετατιθεσε εσωτερικα.Αστα βραστα αυτοι εχουν το πεπονι αυτοι και το μαχαιρι.

επειδη και εγω δουλευω στον τραπεζικο χωρο, απο οσο ξερω δεν επιτρεπεται τουλαχιστον οσο εχεις μειωμενο να αποσπασθεις αλλου. μετα θα μπορουσες να πας καπου εντος νομου βασει κλαδικης νομιζω. οποτε βραστα αλλα επειδη τα ξερω βραστα ετσι και αλλιως.....

με το καλο το μωρακι !!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...