Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΜΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ

stelios.maria

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας!!!!!!!!!!! Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθειά σας για το θέμα της βάφτισης του γιου μου, γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω ως προς το θέμα της...Σκοπεύω να βαφτίσω το καμάρι μου τέλη Αυγούστου και δεν έχω ιδέα για κάποιο θέμα.Έχω βρει πολλά για θάλασσα, πειρατές και πρίγκηπες..Αν κάποιος από σας έχει κάποια ιδέα, παρακαλώ ας μου στείλει.Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!!!!!!!1

Μια μπερδεμένη μαμάαα:shock::shock::?

Διαφημίσεις

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

γεια σου μαρακι...στην δικη μας βαφτιση το θεμα ηταν ο πειρατης και επειδη τα πιο πολλα τα εκανα μονη μου με χαρα να σε βοηθησω αν το θελεις.

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Γεια σου Μαράκι!!!!

Με το καλό η βάφτιση του μπεμπίνου σου!!!

Σαν θέμα μου αρέσει πολύ το παπάκι!!! Το παπάκι στην μπαλίτσα που βάζεις στο μπάνιο.

Σε χρώματα θα έπαιζα με το τυρκουάζ και το κίτρινο

Θα έβαζα λοιπόν τεράστιες γυάλες με παπάκια να επιπλέουν σε τυρκουάζ νερό.

Οι παιδικές μπομπό θα ήταν το παπακι στην μπαλίτσα.

Στο πάτωμα θα έριχνα τυρκουάζ γάζες με μεγάλα παπακια (και καλά το παπάκι στο νερό)

Κουβαδάκια τυρκουάζ με κίτρινο χαρτί αφής και ζαχαρωτά και άλλα με το αντιστροφο σε διάφορα μεγέθη.

Πρόσκληση θα μου άρεσε μια μπανιέρα και να μετακινείται ενδοιάμεσα ένα παπακι. Επείδη είνα μπεμπέ θέμα για πρόσκληση μπορείς να κάνεις φάκελο πάνα και να κρέμεται παπάκι για το όνομα του καλεσμένου.

Προς το παρόν αυτά!!!

Η πιο ωραία βάπτιση που έχω πάει σε αγοράκι, ήταν πολύ απλή αλλά πολύχρωμη, είχε όλα τα χρώματα της ίριδας, χωρίς όμως να γίνεται "γύφτικη". Ο στολισμός ήταν έξω, στο τραπέζι που είχαν για μπομπονιέρες, στο οποίο είχαν ρίξει γάζες κίτρινες μπλε κόκκινες και στο τελείωμα ήταν μια βάρκα και δίπλα κύκνοι. Οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους ήταν σιδερένια καραβάκια και για τα παιδιά ενυδρείο για χρυσόψαρα. Πραγματικά ήταν πολύ χαρούμενη βάπτιση. (τώρα που διαβάζω αυτά που έγραψα, μου θυμίζει έκθεση απο μαθητή 2ας δημοτικού :mrgreen:)

Αν θες πληροφορίες πες μου.

Εμείς θα τον βαφτίσουμε Οδυσσέα!!!

Σκέφτηκα λοιπόν να το κάνω΄λίγο (κρασί), λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. Δηλαδή δεν θα ΄΄εχει μόνο ένα θέμα αλλά ότι έχει σχέση με θάλασσα.

Οι μπουμπουνιέρες είναι made by me... αντέγραψα cd με τις περιπέτειες του Οδυσσέα και είναι σαν κανονικό, βρήκα την Οδύσσεια από τα Κλασσικά Εικονογραφημένα. Θα τα βάλω σε ένα φάκελο με επένδυση και θα δίνω τον φάκελο και χώνάκια με γλυκίσματα στα παιδάκια.

Στους μεγάλους βρήκα ένα πολύ ωραίο κουτάκι άσπρο-γαλάζιο και με δερμάτινες κορδέλες θα περάσω ένα καραβάκι από αυτά που είχα στην Αρχαία Ελλάδα και 2-3 χαντρούλες. Μέσα θα βάλω τα πιτσιλωτά κουφέτα του Χατζηγιαννάκη που τα λένε βότσαλα νομίζω.

Βρηκα επίσης ξύλινο κουτί με θέμα θάλασσα για τα βαπτιστικά του και μαζί με τη νονά θα ψάξουμε΄να βρούμε ένα όμορφο συνολάκι.

Μάλλον κάτι σε Lapin ή ΗΡΑ, θα το δω και στις εκπτώσεις. Δε θα μου άρεσε να ξεπαραδιάσω τη νονά που είναι και φίλη.

Οι λαμάδες θα είναι απλές με γάζα και αστερίες ή κάτι τέτοιο. Έχω δει 2-3 διαφορετικές.

Στολισμόε εκκλησίας... ΔΕΝ μου αρ΄΄εσουν τα μπαλόνια. Μου την σπάνε. Γι αυτό θα έχει πλαίσιο από λουλούδια η πόρτα της εκκλησίας και ίσως ένα ποδήλατο με καλαθάκι με λουλούδια. Επειδή η εκκλησία είναι πάνω στη ΔΙονυσίου Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη θα βάλω - λέω εγώ τώρα- και έναν με λατέρνα να παίζει το

Επίσης στον κήπο της εκκλησίας που διατίθεται για μικρές εκδηλώσεις θα στήσω κρύο μπουφέ και έχω μία φίλη τέλεια τραγουδίστρια. Θα μας πει για 1 ωρίτσα τραγούδια όπως : Αγόρι μου, Η σκλάβα, Είσαι παιδί μου πειρασμός, La Bambola, και τέτοια.

Το κοστολόγησα στα €3500 και έχω αρχίσει να παραγγέλνω πράγματα για να μην τα πληρώσω όλα μαζί...

Πάντως το θέμα μας είναι το όνομα του μικρού.

beeeeezzzzz

Διαφημίσεις

δεν αδικείται το κοριτσάκι, αφού ασχολείται κανονικά με αυτό, έτσι δεν είναι???

απίστευτες ιδέες, καλή μου!

για αγοράκι, εκτός από πειρατής, μπορείς να κάνεις και ζωάκια της ζούγκλας!

αυτά τα δύο είχα στη βάφτιση των δικών μου

μπορείς επίσης να έχεις απλά μια πολύχρωμη βάφτιση, όπως είπε μια κοπέλα παραπάνω, ή θέμα αερόστατο (φανταστικές μπομπο)

θέμα πρίγκηπας (κλασικό, αλλά ωραίοοοοο)

μεταφορικά μέσα (καραβάκια, αυτοκινητάκια, αεροπλανάκια, ποδήλατα)

χμ τι άλλο

θέμα με παλ χρώματα, πχ λευκό γαλάζιο με λούτρινα αρκουδάκια (ιδέα κλεμμένη από τη συμφορουμίτισσα aggeloudia - φανταστικό)

καρουζέλ ή/και κουνιστό αλογάκι

αν σκεφτώ και τίποτα άλλο θα επανέλθω

βασικά, αν πας σε μαγαζί με βαφτιστικά, θα βρείς ένα σωρό ιδέες

εγώ έτσι αποφάσισα και στις δύο βαφτίσεις

έσπαγα το κεφάλι μου και τελικά η λύση ήρθε τη μέρα που πήγα στο μαγαζί

Βabyprince και εγω εκανα την βαφτιση εκει που λες στην Διουνυσιου Αρεοπαγητου και ηταν ολα μαγικα. Για τον στολισμο μην ξεχασεις να βαλεις και κατι στα δεντρα που εχει η αυλη γιατι κανει πολυ ωραια εντυπωση οπως κατεβαινεις απο την εκκλησια και βλεπεις την αυλη.

Εγω ειχα βαλει να κρεμονται δυο πανεμορφα στεφανια με κιτρινα πρασινα και κοκκινα λουλουδια που ειχα παραγγελει απο το ανθοπωλειο με μικρο κοστος. Ο χωρος εγινε σαν ενας παραμυθενιος κηπος με ξωτικα μιας και το θεμα μας ηταν τα ξωτικα.

Διασπαρτα στον κηπο ειχα βαλει ξωτικα-νανους και στις ροτοντες πανω μικρες συνθεσεις με τα ιδια λουλουδια απο τα στεφανια με ενα ξωτικακι πανω σαν της μπομπονιερας.

Ηταν ονειρο πραγματικα,ολοι οι καλεσμενοι μου ελεγαν οτι πρεπει να το κανω επαγγελμα τοσο ωραια ηταν.

Εσυ στα δεντρα μπορεις να βαλεις να κρεμονται κοχυλια μεγαλα η κορδελες στα χρωματα σου.

Υποψην στον κηπο παιζει και μια χελωνα που κοβει βολτες μεγαλη,τα πιτσιρικια ξετρελαθηκαν.

Βabyprince και εγω εκανα την βαφτιση εκει που λες στην Διουνυσιου Αρεοπαγητου και ηταν ολα μαγικα. Για τον στολισμο μην ξεχασεις να βαλεις και κατι στα δεντρα που εχει η αυλη γιατι κανει πολυ ωραια εντυπωση οπως κατεβαινεις απο την εκκλησια και βλεπεις την αυλη.

Εγω ειχα βαλει να κρεμονται δυο πανεμορφα στεφανια με κιτρινα πρασινα και κοκκινα λουλουδια που ειχα παραγγελει απο το ανθοπωλειο με μικρο κοστος. Ο χωρος εγινε σαν ενας παραμυθενιος κηπος με ξωτικα μιας και το θεμα μας ηταν τα ξωτικα.

Διασπαρτα στον κηπο ειχα βαλει ξωτικα-νανους και στις ροτοντες πανω μικρες συνθεσεις με τα ιδια λουλουδια απο τα στεφανια με ενα ξωτικακι πανω σαν της μπομπονιερας.

Ηταν ονειρο πραγματικα,ολοι οι καλεσμενοι μου ελεγαν οτι πρεπει να το κανω επαγγελμα τοσο ωραια ηταν.

Εσυ στα δεντρα μπορεις να βαλεις να κρεμονται κοχυλια μεγαλα η κορδελες στα χρωματα σου.

Υποψην στον κηπο παιζει και μια χελωνα που κοβει βολτες μεγαλη,τα πιτσιρικια ξετρελαθηκαν.

πωπω φανταστικά θα ήταν!

Διαφημίσεις

δεν αδικείται το κοριτσάκι, αφού ασχολείται κανονικά με αυτό, έτσι δεν είναι???

απίστευτες ιδέες, καλή μου!

Μαρινάκι πολύ θα το θελα να είχα φτιάξει έστω και ένα από όλα αυτά που λέω!!!Είναι το χόμπυ μου τα παιδικά πάρτυ και πολλά από αυτά τα ΄χω σκεφτει για πάρτυ του γιου μου αλλά δυστηχώς γενέθλια είναι μόνο μια φορά το χρόνο!!Πιο σοβαρά ασχολούμαι μόνο με τα βιβλία ευχών.

Λοιπόν μόλις γύρισα από Jumbo!! Εχει κατι παπακια ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!! Ότι πρέπει για το θέμα που σας έλεγα.

Πάλι σαν θέμα θα μου αρεσε πολύ το αεροπλανο. Ξέρει ο Κωσταντής ένα τραγουδάκι απο τον παιδικό που θα μπορούσε να γίνει το κείμενο της πρόσκλησης, το οποίο είναι Φοβερο.Κοιμάται τώρα και εγώ δεν το θυμάμαι όλο. Μόλις ξυπνήσει θα σας το γράψω. Πρόσκληση θα μπορούσε να είναι μια κάρτα που έχει πάνω συννεφάκια ζωγραφιστά με μια σχισμή λοξή που να πηγαινοέρσχεται ένα μικρό αεροπλανακι.Κυκλοφορούν κάτι αεροπλανάκια για μπομπο πολύ γλυκούλια!! Βέβαια το κόστος τους δεν το ξέρω.Φανταστείτε λοιπόν πάνω στο δέντρο που λέγαμε υφασμάτινα ραμμενα συννεφάκια να κρέμονται ανάμεσα σε σιελ κορδελες και πάνινα αεροπλανάκια. Ενα γαλάζιο τραπεζομάντηλο από γάζα πάνω στο τραπέζι που εσωτερικά να έχεις βάλει κουτιά για να δημιουργηθούν επίπεδα και μπροστά από τα κουτιά να βάλεις συννεφάκια από κοντρα πλακέ ζωγραφισμένα.Πάνω στα κουτιά (που δεν θα φαίνονται) Τις γυάλες με τα ζαχαρωτά, σε κάποιο επίπεδο να υπάρχει ένα ξύλινο αεροπλανάκι και με συρματακι να στερεώνονται πιο ψηλά ο ήλιος και άλλα συννεφάκια.

Για στολισμό της κολυμπύθρας σιελ πλούσια γάζα που να έχει και πάνω ραμμένα λευκά συννεφάκια ,αεροοπλανάκια αλλά και δυο φιογκους δεξια και αριστερά.

Μπορείς να παιξεις και πολύ με το καρώ λευκό θαλασσί σε αυτό το θέμα.

Σας ζάλισα ε ? Σταματάω!!!

Είστε όλες φοβερές,δεν έχω παρά να σας δώσω συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!:-P:P

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες σας, τώρα μένει μόνο να μεταφέρω τις ιδέες και στον σύζυγο, καθώς θέλει να γνωρίζει τα περί της βάφτισης του υιού!!!!

Άρα έπεται συνέχεια!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!! έχεις φωτογραφίες?

beeeeezzzzz

Θα βαλω συντομα η αποψε η αυριο το πρωι. Θα δεις που θα ευχαριστηθεις πολυ την επιλογη σου για την εκκλησια,ηταν ολα αψογα και ο παπας τελειος και το κετερινγκ που διαλεξα αψογο και οικονομικο και ειχε και καροτσι με παγαταντζη μεσα στην τιμη.

Οι καλεσμενοι μου διναν συνεχεια συγχαρητηρια για την επιλογη του χωρου,ηταν σαν να μαζευτηκαμε ολοι παρεακι σε εναν κηπο για να το γιορτασουμε. Ετσι ακριβως το ειχα ονειρευετει. Ρωτα για την τραγουδιστρια αν το επιτρεπουν γιατι σε εμενα ειχαν πει χαμηλη μουσικη με κανενα κασετοφωνο μονο.

Διαφημίσεις

022qb.th.jpg

Το Προσκλητηριο μας.

021ur.th.jpg

Το Κουτι.

020dyk.th.jpg

Ο καμβάς για την υποδοχή των καλεσμενων στον κηπο.

019vde.th.jpg

Κερια

018khi.th.jpg

Κολυμβηθρα και λαμπαδα.

017cos.th.jpg

Κολυμβηθρα και λαμπαδα.

016ti.th.jpg

Λαμπαδα.

009sg.th.jpg

Αποψη του κηπου.

002pva.th.jpg

Αποψη του κηπου.

003nbb.th.jpg

Νανος γλαστρα.

010ysa.th.jpg

Αποψη του κηπου.

011bx.th.jpg

Βιβλιο ευχων.

004sh.th.jpg

Νανος γλαστρα.

005hla.th.jpg

Τραπεζι ευχων.

012rf.th.jpg

Το ξωτικο στο τραπεζι ευχων.

013vv.th.jpg

Εξωτερικη αποψη εκκλησιας.

006ki.th.jpg

Τραπεζι ευχων.

007fct.th.jpg

Μπομπονιερες.

008rzl.th.jpg

Μπομπονιερες απο το Χαμογελο του Παιδιου.

001fiz.th.jpg

Η Μπομπονιερα μας.

http://www.youtube.com/watch?v=TaBFjiS-d2U

Ενα μικρο video με ολα τα παραπανω.

MarcoPolo η βάφτισή σας ήταν τέλεια!!Το όλο σκηνικό ήταν σαν παραμύθι!!

Οι μπομπονιέρες με τα ξωτικά,απλά συγκλονιστικές!!Για τους μεγάλους είχες το σπιτάκι από το Χαμόγελο??Και κάτι πουγκάκια μέσα σε ένα τσίγκινο κουβαδάκι τί είναι??

πραγματικά τα είχες κάνει πολύ όμορφα!!! εγ'ω σκέφτομαι (είμαστε εντελως οφ τοπικ, συγνώμη στην κοπ'ελα που ζήτησε και βοήθεια) να κρεμάσω από τα δέντρα πολύχρωμες κορδέλες και τώρα μου έβαλες ιδέες και για στεφανάκι.

beeeeezzzzz

Ευχαριστω κοριτσια πολυ εκανα πολυ κοπο για την βαφτιση μας γιατι την σχεδιασα δυο φορες γιατι ειχαμε ενα ατυχημα με το παιδι και την πρωτη φορα αναβληθηκε.

Εμενα μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα με τα στεφανακια και εσυ αφου εχεις θεμα θαλασσα μπορεις να ζητησεις απο το ανθοπωλειο σε βεραμαν χρωματα και λευκο και να εχεις κορδελες να κρεμονται. Δεν θελεις πολλα 2 η 3 την κανουν την δουλεια. Θα μπορουσες κατεβαινοντας την σκαλα να βαλεις κοχυλια μεγαλα που ειναι ευκολα να βρεις μεχρι κατω στην αυλη.

Το παραμυθι το εγραψα εγω για τον γιο μου το ξωτικακι μου και πηγα το κειμενο μου φτιαξανε μια πιο καλλιτεχνικη γραμματοσειρα οχι αυτη που φαινεται εδω ειναι το προσχεδιο. Μου το κανανε ρολακι με ενα κορδελακι οτι χρωμα ταιριαζει μπορεις να βαλεις και στοιχησε μονο ενα ευρω το προσκλητηριο

Τις μπομπονιερες της πηρα σκετες τα ξωτικακια και εδωσα σε μια κοπελα και μου τις εφτιαξε με το κουτι. Φαινοταν πανακριβη μπομπονιερα αλλα δεν ηταν πολυ. Τα πουγκακια με το τσιγκινο ηταν ιδεα της κοπελας αλλα δεν το εκανα τελικα γιατι μου ζηταγε πολλα και ετσι προτιμησα μονη μου να φτιαξω το τραπεζι ευχων και να παρω και λιγες μπομπονιερες απο το χαμογελο απλα για να τους στηριξω. Η βασικη μπομπονιερα ηταν το ξωτικο και ολα τα παιδακια πηραν και απο το τραπεζι ευχων ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια που ειχαν πανω ξωτικα σε διαφορα χρωματα. Και αυτα τα βρηκα σε ενα ζαχαροπλαστειο της γειτονιας μου συμπτωματικα.

Για κουτι δεν εβρισκα κατι να μου ταιριαζει ετσι πηγα σε ενα μαγαζι με ειδη δωρων και τους ζητησα να μου φτιαξουν αυτο το τεραστιο κουτι ειναι αρκετα μεγαλο σε μεγεθος με την εικονα δυο διαφορετικων ξωτικων πανω στο κουτι και πλαι. Κοστισε 150 ευρω ενω τα χαρτινα που εβρισκα καναν ιδια τιμη. Σε λιγο μικρτοτερο μεγεθος θα κοστιζε ακομα πιο φθηνα στα 100 ευρω απλα εγω διαλεξα το πιο μεγαλο.

Τα νανακια γλαστρακια τα πηρα απο το τζαμπο και το στυλο ξωτικο.

Για το τραπεζι ευχων μπορεις να βρεις ζαχαρωτα σε σχημα κοχυλιου. Τη ωρα εχεις κλεισει την βαφτιση??? Πρτοτιμησε απογευμα γιατι το πρωι εχει ηλιο στον κηπο. Εγω την πρωτη φορα ειχα κλεισει 12 το πρωι και μετα την κανονισα απογευμα και ηταν τελεια,οταν βραδιασε φαινοταν και η Ακροπολη φωτισμενη.

Αν βρεις μεγαλα; κοχυλια μπορεις να τα βαλεις και ντεκορ στα τραπεζακια με χρωματιστα ζαχαρωτα στο θεμα της θαλασσας. Το ταμπλο ειναι ευκολη υποθεση, πηρε την εικονα του προσκλητηριου ο αντρας μου την επεξεργαστηκε στον υπολογιστη και εγραψ το καλωσοριμα και μετα πηγαμετο τυπωσαμε αγορασα ενα τελαρο απο το λεροι μερλιν το εβαλα πανω πηρα και μια βαση και το τοποθετησα με το που βγαιναν απο την εκκλησια και κατβαιναν τη σκαλα για τον κηπο.

Eυχαριστω παρα πολυ,πες μου προς τα που προσανατολιζεσαι τι θα σου αρεσε πιο πολυ,και θα βρουμε πολλες ιδεες για να κανεις μια βαφτιση ονειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oχι πολυ γιατι ιδεες ηταν τα πιο πολλα δικα μου και τα εκανα σιγα σιγα. Αγοραζα και τα πραγματα σιγα σιγα και δεν μου φανηκαν τα χρηματα, ψαχνομουνα στο ιντερνετ τα βραδυα που ξενυχτουσα για το μωρο.

Το μεσημερακι πριν την βαφτιση πηγα και διακοσμησα τον κηπο,και μολις φτασαμε το απογευμα εφτιαξα το τραπεζι ευχων αλλα δεν προλαβα να τα κανω ολα τελεια γιατι θα εχανα τις φωτο που τραβαγε ο φωτογραφος πριν το μυστηριο. Αν ειχα χρονο η καποιον να με βοηθησει θα τα εκανα με πιο λεπτομερεια.

κοριτσαρες, μια σημειωση.

να ξερετε οτι πλεον απαγορευεται να στολιζετε την εκκλησια, σκαλες και μεσα. ειναι γραμμη της εκκλησια απο 1/1/2011

την κολυμπηθρα και αν σε αφησουν. οποτε ψαξτε το λιγο πριν οργανωσετε πραγματα

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!