Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βγαζει συνεχως την γλωσα

Recommended Posts

Γεια σας και Χρονια πολλα. Εχω μια απορια ισως ειναι και λογο αγνοιας. Εχουμε ενα κοριτσακι 5 μηνων και τις τελευταιες μερες βγαζει συνεχως την γλωσα της. Ειναι κατι συνηθες σε αυτη την ηλικια? Αν οχι μπορει να ειναι καποιο συμπτωμα. Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Και εμενα το κανει ο δικος μου αλλα νομιζω οτι ειναι αντιδραση της στοματικης φασης στην οποια βρισκονται ηλικιακα.Δεν νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Βρισκονται στο στοματικο σταδιο οπου ολος ο κοσμος του συσχετιζεται με το στομα τους.Ειναι η φαση οπου πειραματιζονται να μιλησουν,κ αποτελει ενα οργανο το οποιο τους βοηθα να αντιλαμβανονται το κοσμο.ολα μεταξυ τους εχουν σχεση.Τα παντα θα περνουν απο το στομα.Εμενα δεν εχει κλεισει τους 5 κ το κανει συνεχει,αλλωτε για να μασ κοροιδεψει κ αλλωτε λογω του σταδιου που διανυει.Πλακα εχει!!!:D:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

χα ο δικοσ μου τψρα που εγινε 14μηνων βγαζει συνεχεια τιν γλωσσα του εξω και επειδη τον παρατηρησα οταν κανει κατι η παιζει κανα παιχνιδι η οταν περπαταει τον κανει.το βρισκω φυσιολογικο νομιζω δηλαδη γιατι η θεια μου ακομα το κανει και ασ ειναι 34χρονων :rolleyes::D:D:D:D:eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Like 1

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ) Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!J.S BACH

ε θα τρελαθω.τι σχεση εχει ο θυροειδης:shock: και εγω εχω αλλα δε βγαζω τη γλωσσα μου:mrgreen: μπορει να βγαζει και δοντακια το μωρο γιαυτο να κανει ετσι.και τα δικα μου το εκαναν.απλα προσεξε μηπως η γλωσσα εχει τιποτα ασπρα επανω.αν ναι τοτε ειναι στοματιτιδα.συνηθως οταν εχουν στοματιτιδα βγαζουν τη γλωσσουλα συνεχεια.αλλα πιστευω πως αν ειχε ασπρακια επανω θα το ειχες προσεξει.

και εμενα μου φαινετε περιεργο δημητρα αυτο αλλα αυτες τις εξετασεις της εδωσε της φιλης μου!τι να πω δεν ξερω!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!J.S BACH

Το έκανε ο γιός μιας φίλης μου, τότε μου είχε φανεί πολύ παράξενο! Τώρα το κουκλακι της είναι τριων χρονών και είναι μια χαρά!!! Και σταμάτησε να τη βγάζει!

[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/ejdn7wbvbbvnb3au.png[/img][/url]
[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/kpo4668obo7ecr8d.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Το βγάλσιμο της γλώσσας τους πρώτους μήνες ζωης των μωρών μπορεί να συνδέεται και με μύκητες της γλώσσας που υποχωρούν μόνοι τους. Η διάγνωση είναι απλή και γίνεται και από τον παιδίατρο. Φεύγουν μόνοι τους και σε περίπτωση που εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα λύνεται με μία αλοιφή. Αλλά το βγάλσιμο της γλώσσας είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε μικρά και μεγάλα παιδιά!!!!

LlIEp3.pngOjjvp3.png

επειδη το έκανε και το κάνει ακόμα και η κόρη μου το είχα αναφερει στην παιδίατρο. με τον θυροειδή το συσχετίζουν αν η γλώσσα κρέμεται έξω απο το στόμα και κυρίως στον ύπνο. η μεγάλη γλώσσα είναι σύμπτωμα υπερ ή υπο θυροειδισμου (δε θυμάμαι τι απο τα δυο). είχαμε πει ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και το μωρό απλά παίζει!

uXGbp3.png

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.Ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε πως οταν κρεμεται η γλωσασ απο το στομα ερευνουν τον θυροειδη και τον κρετινισμο . Αλλιως ειναι ενα παιχνιδι του παιδιου.