Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στιγμές που έχω ξαναζήσει;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!

Λοιπόν, σας έχει συμβεί ποτέ να ζήτε μια στιγμή και να νιώθετε πως αυτό που ζήτε τώρα το έχετε ξαναζήσει, αλλά προφανώς δε το θυμαστε; Το νιώθω συχνά με αποκορύφωμα ένα χθεσινό περιστατικό....

Συγκεκριμένα, χτες είχε έρθει ένας φίλος του άντρα μου και συζητούσαμε για τα επερχόμενατα βαπτίσια του μπέμπη το Μάιο. Όπως το 'φερε η συζήτηση και άρχισε να μού μιλάει για τα δικά του βαπτίσια (ο άντρας μου τη γνώριζε την ιστορία) και μού πε πως τον βάπτισαν 5 χρονών :shock: (δε το σχολιάζω και το αντιπαρέρχομαι) και μού περιέγραφε όλο το σκηνικό. Όπως, πως ο παπάς το ρώτησε εάν το νερό ήταν καλό, αντιδράσεις κλπ.. Όλα αυτά εμένα μού φάνηκα οικεία, πως τα 'χα ζήσει, σε σημείο που τηλεφώνησα τους γονείς μου και ρώτησα εάν όταν ήμου μικρή είχαμε πάει σε βάπτιση 5 χρόνου! Σαφώς και η απάντηση ήταν αρνητική.......

Επιπλέον, συχνά στη καθημερινότητά μου κάνω πράγματα ή βρίσκομαι κάπου και σκέφτομαι πως αυτό εγώ το 'χω ξαναζήσει. Και μάλιστα το νιώθω έντονα!:shock:

Είναι ανησυχητικο ή συμβαίνει και σε άλλους;

Υ.Γ. Δεν είμαι τρελή ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω....:P:mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Το ζω συνεχεια.... Καθε μερα! Δεν υπαρχει μερα που να μην μου εχει τυχει.. Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο εντονο σε εμενα..

Τοσο εντονο που νομιζω πως ξερω και την εξελιξη.. Τι εννοω? Π.χ. ειμαστε καπου με την κορη μου. Ωπ! -σκεφτομαι- αυτο το εχω ξαναζησει και μαλιστα η Μαρια θα πεσει!

Και ρε κοριτσια 7 στις 10 θα πεσει ή θα συμβει αυτο το "παρακατω" που νομιζω πως εχω ξαναζησει.. :roll:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο που μου συμβαινει κ μενα συνεχεια ειναι το να νομιζω οτι εχω ζησει καποιες καταστασεις,πχ κανω κατι,ειμαι καπου κ λεω αυτο το εχω ξαναζησει.Το ακουω γενικοτερα οτι συμβαινει σε πολλους. Αλλα αυτο που περιγραφεις οτι σε ελεγε ο φιλος σας κατι κ νομιζες οτι εχεις ζησει δεν μου εχει συμβει ποτε.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Αυτο που μου συμβαινει κ μενα συνεχεια ειναι το να νομιζω οτι εχω ζησει καποιες καταστασεις,πχ κανω κατι,ειμαι καπου κ λεω αυτο το εχω ξαναζησει.Το ακουω γενικοτερα οτι συμβαινει σε πολλους. Αλλα αυτο που περιγραφεις οτι σε ελεγε ο φιλος σας κατι κ νομιζες οτι εχεις ζησει δεν μου εχει συμβει ποτε.

Αυτό με φρίκαρε κι εμένα.... Μού περιέγραφε σκηνές που λέω ,δε παίζει έχω πάει στη βάπτισή του!!!!!! Γι'αυτό κι έγραψα εδώ, ήταν μοναδικό ''συναίσθημα'' τόσο ζωντανό, που ακόμη και στους δικούς μου τηλεφώνησα περιμένοντας να με επιβεβαιώσουν....:?

Δεν είμαι καλά μάλλον.......:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Αυτό με φρίκαρε κι εμένα.... Μού περιέγραφε σκηνές που λέω ,δε παίζει έχω πάει στη βάπτισή του!!!!!! Γι'αυτό κι έγραψα εδώ, ήταν μοναδικό ''συναίσθημα'' τόσο ζωντανό, που ακόμη και στους δικούς μου τηλεφώνησα περιμένοντας να με επιβεβαιώσουν....:?

Δεν είμαι καλά μάλλον.......:roll:

Να ανησυχήσεις μόνο όταν καταλάβεις ότι έχεις πάρει και μπομπονιέρα από την συγκεκριμένη βάφτιση!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

λοιπον χτες κιολας ειχα αυτη την κουβεντα με τον αντρα μου:shock:

καθομασταν στο σαλονι και μιλουσαμε κ μου λεει ''εγω τωρα γιατι νομιζω οτι το εχω ξαναζησει αυτο που κανουμε τωρα?''

του ειπα πως αυτο λεγεται deja vu και μου λεει ''και μου ειχες δωσει και αυτη την απαντηση'':shock:

πολυ παραξενο παντως.μου εχει συμβει και εμενα αρκετες φορες

Διαφημίσεις

Αχ, με 'χετε πάρει με το ψιλό με τα βαπτίσια....:mrgreen:

Καλά μη νομίζετε πως ο άντρας μου και ο φίλος του με αντιμετώπισαν σε σοβαρότητα, αλλά λέμε τώρα...:D:D

Κάπου να πω κι εγώ το πόνο μου!!!

Αλλά είναι όντως πολύ περίεργο ''συναίσθημα'', εάν δε το νιώσεις δεν μπορείς να αντιληφθείς....:rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

ηρθα και εγω και εγω μια απο τα ιδια φυσικα ποτε δεν το ειπα σε κανεναν μην με περασουν για τρελλη αλλα ευτυχωσ το γραψατε και εσεισ τουλαχιστον αν με βαλουν σε τρελλοκομειο θα εχω παρεα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολλες μαζευομαστε αν μας βαλουν σε ενα μεγαλο κλουβι θα εχουμε πολυ γελιο.το χα μικρη πολυ συχνα,ομως πριν χρονια ειχα δει ενα ντοκυμαντερ που ελεγε οτι δεν ειναι τπτ παραπανω απο μια απλη δυσλειτουργια του εγκεφαλου,πω ρε δεν θυμαμε και τπτ αλλα θα το ψαξω λιγο μπας και βρω τπτ.

edit.δεν χρειαστηκε και πολυ τελικα παρτε και διαβαστε....http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=14156

ωραιο αρθρο αλλος για το δαφνιιιιιιιιιιιιιhttp://psi-gr.tripod.com/deja_vu_organic_causes.html

και αυτο μ'αρεσεhttp://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=32&t=290&start=0&sid=7711b3d4150711a425bfa907079c423b&view=print

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ειχα δει ενα ντοκυμαντερ που ελεγε οτι δεν ειναι τπτ παραπανω απο μια απλη δυσλειτουργια του εγκεφαλου,

Δηλαδή όλες μας έχουμε δυσλειτουργικό εγκέφαλο???? :P:p:p:p

χαχαχ και εγώ λοιπόν είμαι μια απο εσάς!!!

Κορίτσια βάλτε κι εμένα στο club!!! Παλιότερα μου συνέβαινε πιο συχνά , αλλά σίγουρα δεν έχει σταματήσει...είμαι καλά γιατρέ μου???

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

πωππω διαβασα ενα απ τα παραπανω λινκ και πραγματικα σκιαχτηκα ε???!!!! ελεγε πωςτο ντεζαβου εχει σχεση με το τριτο ματι, διαισθηση και ονειρα. εγω βλεπω και ονειρα που μου βγαινουν...ή αν δω εναν συγκεκριμενο ανθρωπο στον υπνο μου ξερω πως θα ακολουθησει την αμεσως επομενη μερα (αποδεδειγμενα πια) κατι κακο....μπρρρ παναγια μου!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

παντως μου συμβαινει οπως τα λεει εκει. μετα απο καποια ηλικια μειωνεται το φαινομενο. τουλαχιστον σε μενα εχω παρατηρησει μειωση,...λετε να λειτουργει καλυτερα ο εγκφαλος μου μετα απο τα 2 παιδια???χαχχαχχχα αυτο θα ειναι πολυ κουφο!:shock::shock::shock::shock:

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κοριτσια μην σας σκασω την μπουρμπουλιθρα .....βλεπω πολυ discovery που λεω και στον συζυξ και εχω επηρεαστει. Ειχα δει την εξηγηση εκει και την βρηκα φυσικα και στο wikipedia.....

The most likely explanation of déjà vu is not that it is an act of "precognition" or "prophecy," but rather that it is an anomaly of memory, giving the impression that an experience is "being recalled." This explanation is substantiated by the fact that the sense of "recollection" at the time is strong in most cases, but that the circumstances of the "previous" experience (when, where, and how the earlier experience occurred) are quite uncertain. Likewise, as time passes, subjects can exhibit a strong recollection of having the "unsettling" experience of déjà vu itself, but little or no recollection of the specifics of the event(s) or circumstance(s) they were "remembering" when they had the déjà vu experience. In particular, this may result from an overlap between the neurological systems responsible for short-term memory and those responsible for long-term memory (events which are perceived as being in the past). The events would be stored into memory before the conscious part of the brain even receives the information and processes it.

Μην ψαχνετε φαντασματα.....ολα εδω ειναι.....;) και ολα φυσιολογικοτατα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

πωππω διαβασα ενα απ τα παραπανω λινκ και πραγματικα σκιαχτηκα ε???!!!! ελεγε πωςτο ντεζαβου εχει σχεση με το τριτο ματι, διαισθηση και ονειρα. εγω βλεπω και ονειρα που μου βγαινουν...ή αν δω εναν συγκεκριμενο ανθρωπο στον υπνο μου ξερω πως θα ακολουθησει την αμεσως επομενη μερα (αποδεδειγμενα πια) κατι κακο....μπρρρ παναγια μου!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

παντως μου συμβαινει οπως τα λεει εκει. μετα απο καποια ηλικια μειωνεται το φαινομενο. τουλαχιστον σε μενα εχω παρατηρησει μειωση,...λετε να λειτουργει καλυτερα ο εγκφαλος μου μετα απο τα 2 παιδια???χαχχαχχχα αυτο θα ειναι πολυ κουφο!:shock::shock::shock::shock:

mia χαρη σε παρακαλω σημερα το βραδυ δες βρε τους αριθμους του τζοκερ ......και μην με ξεχασεις μετα:cool:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

αυτο συμβαινει κ σε μενα!ενα συγκεκριμενο ατομο!οσες φορες εχω δει στον υπνο μου αυτο το ατομο(δεν ειναι συγκενικο δικο μου ουτε του αντρα μου) παντα γινοταν φασαρια η κατι κακο !!μα παντα!!!σταυροκοπιεμαι να μη το ξαναδω!!!