Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αυξημένα ερυθρά στην καλλιέργεια ούρων

Recommended Posts

Καλησπέρα

Χτες πήρα τα αποτελέσματα τις καλλιέργειας που έκανα στην μικρή μου.

Βγήκε στείρα άλλα αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι τα ερυθρά είναι αρκετά ανεβασμένα 28-30.

Πήρα τον παιδίατρο άλλα μου είπε να επαναλάβω σε 7 μέρες..

Εγώ όμως σε 7 μέρες θα έχω σκάσει από την στεναχώρια:(

Η μικρή είναι μέσα στην γκρίνια επειδή βγάζει 2 δόντια μαζεμένα άλλα δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι άλλο..

Είχατε κάτι παρόμοιο ή κάτι κάλο να μου πείτε για να ακούσω για να φύγουν τα χειρότερα απο το κεφάλι μου

Ουυφφφφφφφφ

qbd8p2.png

Διαφημίσεις

http://my-greece.blogspot.com/2008/07/check-up-4-5.html

Αυτο που ψαχνεις βρισκεται στην επικεφαλιδα Μικροσκοπικη εξεταση ουρων στη σελιδα που σου παρεθεσα. Το ειχα παθει κι εγω πριν 3 χρονια και ειχα ουρολοιμωξη.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω ή να σε τρομαξω, ισως εκαναν λαθος στο μικροβιολογικο, οποτε καλυτερα να περιμενεις.

Ευχομαι να μην εχετε τιποτα τελικα! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Γεια σου κι απο μένα...Πολλές φορές βρίσκουμε πολλά ερυθρά στη γενική ούρων σε μωράκια που έχουν πυρετό... Η κουκλίτσα σου ανέβασε καθόλου πυρετό αυτές τις μέρες?

Δεν θα το αντέξω για ουρολοίμωξη πάλι..

αν και ξέρω ότι τα θετικά αποτελέσματα είναι συνήθως λάθος και όχι τα αρνητικά...

Πάντως δεν είναι λίγο άσχετο να κάνω σε 7 μέρες επανάληψη αν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό ?

qbd8p2.png

Διαφημίσεις

Πυρετο εχει ? Τα τσισακια της μυριζουν ή ειναι πορτοκαλι? Ξυπναει με ουρλιαχτα?

Δεν ξερω τι σημαινουν οι απαντησεις αλλα σιγουρα η ουρολοιμωξη εχει τα παραπανω .

Εγω ειχα κανει το εξης καποια στιγμη που υποπτευομουν οτι ειναι αλλα εκατσε αργια.

Ειχα βγαλει την πανα και εδινα υγρα. Περιμενα να δω αν ουρλιαξει οταν κανει τσισακια. Αν ναι ειναι σιγουρα ουρολοιμωξη. Αν οχι την σκαπουλαρεις.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Όχι δεν έχει πυρετό,τα ούρα της είναι κανονικά και έχουν κανονική οσμή..

Σήμερα με κατούρησε την ώρα που την άλλαζα αλλά καμιά παράξενη αντίδραση

Τώρα λόγω δοντιών δεν ξέρω αν ανέβασε πυρετό ή έστω δέκατα που να δικαιολογούν αυτή την αύξηση.

τι να πω ....

qbd8p2.png

Θα συμφωνησω με την elenik..

Κοιτα, δεν ξερω πως ειναι η ουρολοιμωξη σε παιδακι (και ευχομαι να μην με αξιωσει ο Θεος να το μαθω ποτε), αλλα απο τη δικη μου εμπειρια θα σου πω πως η κατασταση εκει κατω ειναι πολυ επωδυνη.. Εγω ειχα τσουξιμο ολη τη μερα, δεν με επιανε μονο οταν πηγαινα τουαλεττα.. Μαλιστα διπλοσταυρωνα τα ποδια μου να ανακουφιστω και εμοιαζα με καποιον που κατουριεται και θελει να παει τουαλεττα επειγοντως :oops: Εν τω μεταξυ, εγω κατα τη διαρκεια της ουρησης ειχα και καψιμο και ημουν σιγουρη πως παλι ταλαιπωρουμαι απο κολπιδοτραχηλιτιδα. Μετα ανεβασα και ενα ωραιοτατο 39 και οι εξετασεις ουρων μου απεδειξαν πως ειχα ουρολοιμωξη.. Πιστεψε με, αν εγω που ημουν 21 ετων γαϊδαρα υπεφερα τοσο, τοτε ενα μωρο δεν μπορει να το κρυψει τοσο ευκολα.

Δεν ξερω για ποιο λογο σας βγηκε αυτο, εφοσον η γενικη και η καλλιεργεια βγηκαν στειρες (εμενα ειχαν βγει μαυρα χαλια και οι δυο). Αν το παιδι ειναι ευδιαθετο, απυρετο και σου τρωει (νομιζω παιζει ρολο στην ουρολοιμωξη), περιμενε μια εβδομαδα οπως σου ειπαν και επανελαβε τες ξανα. Αλλιως αν δεις πως δυσανασχετει ή ανεβαζει θερμοκρασια, ψαξτο πιο γρηγορα.

Ευχομαι ολα να σας πανε καλα! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Όχι δεν έχει πυρετό,τα ούρα της είναι κανονικά και έχουν κανονική οσμή..

Σήμερα με κατούρησε την ώρα που την άλλαζα αλλά καμιά παράξενη αντίδραση

Τώρα λόγω δοντιών δεν ξέρω αν ανέβασε πυρετό ή έστω δέκατα που να δικαιολογούν αυτή την αύξηση.

τι να πω ....

Εφοσον το παιδι λοιπον δεν δειχνει να δυσανασχετει, καντο απλα για τυπικους λογους. Ειμαι σιγουρη γι' αυτο που σου λεω, ετσι και ειχε ουρολοιμωξη θα δυσανασχετουσε την ωρα που κανει τσισα. Ισως οχι τοσο οσο το εχω εγω στο μυαλο μου, ομως ισως ψιλογκρινιαζε ή σφιγγοταν.. Αφου δεν αντιδρα οταν κανει πιπι, ηρεμησε!;)

nDtZp2.png

Συμφωνω με την προλαλησασα.

Ουρολοιμωξη δεν παιζει. Τι παιζει δεν ξερω αλλα ουρολοιμωξη δεν ειναι.

Ισως να ηταν και καποιο λαθος ή να μην ειχε απολυμανθει καλα η περιοχη (χωρις να ξερω βεβαια αν μπορει να οφειλετε κατι τετοιο εκει)

Παντως και ο γιατρος για να συνεστησε επαναληψη μαλλον λαθος υποπτευετε ;)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις