Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Την πατησα.....!!!!

Recommended Posts

Λοιπον φτιάξαμε το καινούργιο σπιτικό μας...φυγανε τα μαστορια κ ανέβηκα να καθαρισω πριν μεταφέρουμε τα πράγματα μας. Αρχισα να καθαριζω το πλακάκι, αφου το περάσαμε με ηλ. σκούπα, τρίψαμε τις στάμπες κλπ. Ελα ντε ομως που το πλακάκι μας δεν καθαρίζει με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Ειναι γρανιτοπλακάκι, ζαγρέ κ μέσα στις χαραματιές έχει κάτσει στόκος, με αποτέλεσμα απο μπρονζε να φαινεται άσπρο πιο πολυ!!!

Ριξαμε νερο αρκετο (κ φοβάμαι μην φουσκώσουν οι τοιχοι, τα πλακάκια, κλπ) αλλα τιποτα.στεγνώνει κ επανέρχεται η ασπράδα. Αφου ριχνουμε νερο κ το νερο γίνεται αν γάλα.

Δωστε καμια λύση γιατι κοντευω να τρελαθω!!!!

Θα έρθουν άυριο 2 συνεργεια καθαρισμου να το δουν κ να μας που αν γίνεται κ πόσο παιρνουν.

Μηπως γνωριζεται αν μπορει να γίνει κάτι? Ποσο παιρνουν συνηθως τα συνεργεια (εγω θέλω μονο το πάτωμα)?Απλα έχω ακουσει ιστοριες για συνεργεια που αντι να καθαρισουν κατέστρεψαν σπιτια!

:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Κορίτσι, ακριβώς αυτό το εγκεφαλικό έπαθα και εγώ. Αλλά είναι φυσιολογικό και θα φύγει με τον καιρό. Αφου μπήκες στο τριπάκι του συνεργείου, πάρε προσφορές και αν είναι λογικοί βάλτους να τα καθαρίσουν γιατί έχουν ισχυρά καθαριστικά. Αλλιώς θα καθαρίζεις και θα υπομένεις.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Πηγαινε σε ενα μαγαζι με χρωματα-σιδηρικα κλπ κλπ και παρε το durostik για καθαρισμα πλακιδιων.

http://www.durostick.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=257〈=el&vmcchk=1&Itemid=257

κανει θαυματα!

Μη παρεις συνεργειο καθαρισμου. Δε μπορει να σου κανει τιποτα. Να ξερεις οτι για κανενα χρονο οι αρμοι "ξερνανε" ασπριλες. Με αυτο που σου ειπα να παρεις θα φυγουν τα πολλα πολλα.

Λοιπον φτιάξαμε το καινούργιο σπιτικό μας...φυγανε τα μαστορια κ ανέβηκα να καθαρισω πριν μεταφέρουμε τα πράγματα μας. Αρχισα να καθαριζω το πλακάκι, αφου το περάσαμε με ηλ. σκούπα, τρίψαμε τις στάμπες κλπ. Ελα ντε ομως που το πλακάκι μας δεν καθαρίζει με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Ειναι γρανιτοπλακάκι, ζαγρέ κ μέσα στις χαραματιές έχει κάτσει στόκος, με αποτέλεσμα απο μπρονζε να φαινεται άσπρο πιο πολυ!!!

Ριξαμε νερο αρκετο (κ φοβάμαι μην φουσκώσουν οι τοιχοι, τα πλακάκια, κλπ) αλλα τιποτα.στεγνώνει κ επανέρχεται η ασπράδα. Αφου ριχνουμε νερο κ το νερο γίνεται αν γάλα.

Θα έρθουν άυριο 2 συνεργεια καθαρισμου να το δουν κ να μας που αν γίνεται κ πόσο παιρνουν.

Μηπως γνωριζεται αν μπορει να γίνει κάτι? Ποσο παιρνουν συνηθως τα συνεργεια (εγω θέλω μονο το πάτωμα)?Απλα έχω ακουσει ιστοριες για συνεργεια που αντι να καθαρισουν κατέστρεψαν σπιτια!

μια ερωτηση.ειναι σε ολο το πατωμα η μονο κοντα στα περβαζια???

Είχα παθει το ιδιο! επλενα συνεχως με το λαστιχο και η ασπριλα δεν εφευγε. μην ανησυχεις τελικα φευγει θα παρει κανα δυο βδομαδες ισως.

Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι

Διαφημίσεις

Είναι σε όλο το σπιτι κ στα περβάζια που εκει είναι χειροτερα απο παντου. Δεν το συζηταω για σημεια πχ κοντα στα ντουλάπια της κουζίνας, οπου δεν μπορω να ρίξω πολύ νερο.

Ράννια να το πάρω αυτο το υγρο, ο φοβος μου είναι όμως μην ξεκολλήσει το πλακάκι γενικά. Δηλ. αν ριξω φαρμακο για το στόκο δεν θα ξεκολλησει κ ο στοκος απο κάτω (ξανθια ερώτηση???).

Μας τηλ. ένας φιλος κ μας ειπε να πάρουμε μια μηχανη με ατμο λεει, θα καθαρισει εγγυημένα.

Δεν θελω να βάλω συνεργειο, αλλα μηπως εχουν κάποιο ειδικό μηχάνημα. Τι να κάνω????Εγκεφαλικο....80 ευρω το τμ το πληρώσαμε κ είναι σκ@τ@!

Είναι σε όλο το σπιτι κ στα περβάζια που εκει είναι χειροτερα απο παντου. Δεν το συζηταω για σημεια πχ κοντα στα ντουλάπια της κουζίνας, οπου δεν μπορω να ρίξω πολύ νερο.

Ράννια να το πάρω αυτο το υγρο, ο φοβος μου είναι όμως μην ξεκολλήσει το πλακάκι γενικά. Δηλ. αν ριξω φαρμακο για το στόκο δεν θα ξεκολλησει κ ο στοκος απο κάτω (ξανθια ερώτηση???).

Μας τηλ. ένας φιλος κ μας ειπε να πάρουμε μια μηχανη με ατμο λεει, θα καθαρισει εγγυημένα.

Δεν θελω να βάλω συνεργειο, αλλα μηπως εχουν κάποιο ειδικό μηχάνημα. Τι να κάνω????Εγκεφαλικο....80 ευρω το τμ το πληρώσαμε κ είναι σκ@τ@!

ο ατμοκαθαριστης δεν κανει τιποτα..εμας ο πλακας μας ειχε πει να σφουγγαρισουμε με ξυδι αρκετες φορες για να γινει το πλακακι οπως πρεπει

ρωτηστε αυτον που τα περασε κ εκει που τ αγορασατε.παντως εμενα κατι ασπριλες που ειχε μου τις ειχε κανει ο μπογιατζησ με το ασταρι που περσαε τπυς τοιχους κ δεν εφυγαν ποτε.επισης στο μαγαζι που εχουμε γρανιτοπλακακι β διαλογης κ ειχε κατο μαυρα στιγματα κ τα ετριψε η πεθερα μου με το σφουγγαρι γτ νομιζε οτι ηταν λερωμα τα εκανε αηδια.φαινεται λες κ εχει πεσει χυμος κ τον πασαλειψαμε γτ του εβγαλε την υαλωση απο το τριψε τριψε

οχι βρε! μα ειναι γι' αυτην ακριβως τη δουλεια! Το εχω προτεινει σε πολλα σπιτια (πρωτα πρωτα στο δικο μου). Δεν ειναι για να βγαλεις το στοκο, αλλα για να καθαρισεις τα υπολλειματα του (οπως και υπολλειματα απο μπογιες κλπ).

Ειναι πολυ καλο σου λεω, παρτο και θα με θυμηθεις! Απλα να θυμασαι και αυτο που σου ειπα.....οτι τα πλακακια για κανα χρονο ξερνανε σκονη.

Ωωωχ καλη μου, καταλαβα, η ασπραδα που λες, ειναι απο τα υπολλειματα της κολλας και του αρμοστοκου:roll:!!!

Εχει δικιο η κοπελα που σου προτεινει το ειδικο καθαριστικο της durostick.

Χρειαζεσαι οπωςδηποτε ενα ειδικο καθαριστικο ( αυτο, η καποιας αλλης μαρκας), γιατι η κολλα δεν φευγει αλλιως...

Νομιζω, οτι το συνεργειο καθαρισμου μπορεις να το γλυτωσεις...

4XDDp3.png

Διαφημίσεις

Συγγνωμη κοριτσια που μπαινω ετσι σφηνα. Μενουμε στο σπιτακι μας 5,5 χρόνια. Τον τελευταιο καιρο το πλακακι μας γλυστραει απιστευτα όταν περπατας με κάλτσες και φοβαμαι για το μωρό. Το κάνω καθημερινα με πανακια τυπου swiffer, αν αυτο σας λεει κατι. Δεν γλυστραει μονο οταν ειναι φρεσκοσφουγκαρισμενο (1 μερα), αλλα δεν μπορω να σφουγκαρίζω κάθε μέρα και κάνουμε πατινάζ, ειδικα στις στροφές. Εχετε αντιμετωπίσει παρομοιο πρόβλημα?

Νικολ πηραμε τηλ. αυτον που μας τα περασε κ αμυνοταν γιατι νομιζε οτι τον κατηγορουσαμε. Αυτοι που τα αγορασαμε θα μας πουν αυριο, μηπως βρουν καμια λυση.

Ολγακι να σφουγγαρισω κ με ξυδι. Θα το δοκιμασω αυριο.

Ραννια το λεω γιατι το πλακακι εχει κανα μηνα που τπ περασαμε. Μηπως θελει κ αλλο χρονο, να κατσει για να μην ξεκολλησει.:roll:Ας ξερναει, δεν με πειραζει. Απλα αυτο το πλακακι δεν ειναι εκεινο που ειδα, γνωρισα κ ερωτευτηκα. Εχει γινει χάλια!!!!!

Θα το παθω το έμφραγμα, φέρτε τον απινιδωτη!!!!

Ραννια το λεω γιατι το πλακακι εχει κανα μηνα που τπ περασαμε. Μηπως θελει κ αλλο χρονο, να κατσει για να μην ξεκολλησει.:roll:Ας ξερναει, δεν με πειραζει. Απλα αυτο το πλακακι δεν ειναι εκεινο που ειδα, γνωρισα κ ερωτευτηκα. Εχει γινει χάλια!!!!!

Tα πλακακια τη μια μερα τα στρωνουμε και την αλλη τα παταμε (μηχανικος speαking).

Tα πλακακια τη μια μερα Nτα στρωνουμε και την αλλη τα παταμε (μηχανικος speαking).

Α τοτε μπαινω σε mute. Θα προσπαθησω να βγω αυριο να το πάρω. Θα σας ενημερωσω!!!

Συγγνωμη κοριτσια που μπαινω ετσι σφηνα. Μενουμε στο σπιτακι μας 5,5 χρόνια. Τον τελευταιο καιρο το πλακακι μας γλυστραει απιστευτα όταν περπατας με κάλτσες και φοβαμαι για το μωρό. Το κάνω καθημερινα με πανακια τυπου swiffer, αν αυτο σας λεει κατι. Δεν γλυστραει μονο οταν ειναι φρεσκοσφουγκαρισμενο (1 μερα), αλλα δεν μπορω να σφουγκαρίζω κάθε μέρα και κάνουμε πατινάζ, ειδικα στις στροφές. Εχετε αντιμετωπίσει παρομοιο πρόβλημα?

καλτσες με βεντουζακια????????

πλακα κανω δεν ξερω8-)8-)8-)8-):cool:

Διαφημίσεις

Αυτό το προιον που είπε η Ράννια ξέχασα να αναφέρω. Και εγώ με αυτό τα καθάριζα αλλά όπως ειπώθηκε να ξέρεις ότι θα αργήσει να φύγει. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, έτσι ήμουν και εγώ. Να χεις αγοράσει πλακάκι καφέ και να ναι άσπρο...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

σαν να με ακουω πριν απο 6 χρονια ειχα παθει και εγω το εγκεφαλικο!!! καινουργιο σπιτι και μετα που τριφτηκε το σπιτι ολος ο σοβας σε σκονη στα πλακακια. ειχα καθαρισει με συρμα ολα τα πλακακια ενα ενα και τιποτα!!

τι συνεργεια καθαρισμου καλε σε τρωει το χερι σου να πληρωνεισ? ευτυχως ειχα θειο πλακα και μου ειπε οτι μπορω να παω να παρω καθαριστικο (εχουν τα ειδη πλακιδιων και οι αποθηκες με φαρμακα). το μονο που χρειαζεται ειναι να εχουν μπει οι αρμοι στα πλακακια τουλαχιστον ενα μηνα πριν αλλιως χαλαει ο αρμος. πολυ προσοχη στο καθαρισμα με γαντια και μασκακι . απλα το ριχνεις και σε λιγη ωρα αφριζει και πεταει την ασπριλα (που ειναι τριμματα σκονης και σοβας) στην επιφανεια. μην αγχωνεσαι εδω ομοιοπαθουσα!:lol:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

κοριτσια don't panic σε 100 σφουγγαρισματα περιπου θα εχει καθαρισει εντελως!!!

υπομονη!!!!!!!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ο ατμοκαθαριστης δεν κανει τιποτα..εμας ο πλακας μας ειχε πει να σφουγγαρισουμε με ξυδι αρκετες φορες για να γινει το πλακακι οπως πρεπει

υπομονη!!!!!!!!!!

κι εμείς γρανιτοπλακακι βάλαμε και είχαμε πάθει το ίδιο ακριβώς...καιιιι το σώσαμε με τον τρόπο που αναφέρουν τα κορίτσια παραπάνω...πολλά σφουγγαρίσματα καθημερινά με χλιαρό νερό και ξύδι...κανένα απορρυπαντικό δεν έκανε τίποτα.

gNrhp2.png

Λοιπον η κατάσταση έχει ως εξης:

Ηρθε το πρωτο συνεργειο κ μας ειπε οτι θα ριξει καυστική ποτάσα κ κοινως τον στειλαμε.

Ηρθε το δευτερο συνεργειο κ ελεγε δυσκολα θα βγει, αλλα κάτι θα γίνει. Καυστικά δεν βάζουν, θα τα περάσει λέει με το μηχανημα κ ηπια καθαριστικα.

Ηρθε κ τριτο συνεργειο που το εφερε ο πλακατζης μας, για να μας αποδειξει οτι δεν φταίει αυτος. Τελικά το 2ο συν. με το 3ο τα "φτιάξανε" κ θέλουν να έρθουν αυριο μαζι. Τα έξοδα θα τα αναλάβει ειπε ο πλακατζης μας. Ομως κ πάλι δεν ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτω ή οχι. Αυτο που μου ανησυχει είναι οτι περιμέτρικα κάτω στην κουζινα μου έχω ινοξ περβαζάκι.

Το κατάστημα που πηρα τα πλακακια μου ειπε να βάλω το durostick, το συνεργειο καθαρισμου μου ειπε όχι. Γενικά ειδα οτι τα συνεργεια είναι μεγάλη απατη. Μου λεει κ καλά ο ένας που έφερε ο πλακατζης οτι το έκανα εγω το πλακάκι με απορρυπαντικά που έβαλα. Ο άλλος ειδε ένα σαν λοφάκι απο στοκο κ μου λέει ρε συ ετσι είναι το σχέδιο:shock::shock::shock:. Κ στο τέλος λέει στον πλακατζη μου να τον έχει υποψιν για δουλειες.

Γενικά δεν ξερω τι να κάνω. Πιεζομαι κ χρονικά να μπω στο σπιτι. Ειπα να έρθουν αυριο, να δω τι μπορουν να κάνουν κ μετα να τους φωνάξω την Δευτερα, μηπως στο ενδιάμεσο μπορέσω κ κάνω τπτ.

Παρε κοριτσακι μου το καθαριστικο της durostick. Με αυτο καθαρισαμε και εμεις τα πλακακια του διαμερισματος μας και ελαμψαν!!! Εχει απολυτο δικιο η Ραννια!

Νομίζω ότι φταίνε τα πανάκια που χρησιμοποιείς....αφήνουν κάτι σαν λαδάκι... Και μόνη σου λες, ότι όταν σφουγγαρίζεις δεν γλιστράει, άρα φταίει το υλικό που αφήνουν τα πανάκια. Αν αλλάξεις τρόπο καθαρισμού, (σφουγγάρισμα αντί για πανάκια) πιστεύω ότι δεν θα γλιστράει τόσο.:mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

υπομονη!!!!!!!!!!

κι εμείς γρανιτοπλακακι βάλαμε και είχαμε πάθει το ίδιο ακριβώς...καιιιι το σώσαμε με τον τρόπο που αναφέρουν τα κορίτσια παραπάνω...πολλά σφουγγαρίσματα καθημερινά με χλιαρό νερό και ξύδι...κανένα απορρυπαντικό δεν έκανε τίποτα.

δεν εχω να πω τιποτα παραπανω και εμεις γρανιτοπλακακι και ετσι ακριβως γλιτωσα μη πεσω απο τον εκτο,εμεις μπηκαμε και σπιτι 3 μηνες πριν το γαμο μεχρι να ερθουν τα επιπλα απλα σουγγαριζα με τονους ξυδι:rolleyes:

το συνεργειο εμενα μου ζητησε 350 ευρω μονο για το πατωμα αλλα δε τα εδωσα,μονη μου σφουγγαρισμα η ερμη και παραλληλα εκανα και σιλουετα για το γαμο:mrgreen:

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Λοιπον εγω ακομη παιδευομαι με το σπίτι! Πλέον αλλαξαν τα δεδομένα. Ενα απο τα συνεργεια καθαρισμου που ήρθε ανακάλυψε το εξης: το πλακάκι καθαρίζει αλλα ο αρμος (που είναι κανονικά γκρι κ έχει γινει άσπρος, ενω όταν βρεχεται γινεται πάλι γκρι) είναι αυτος που λερωνει το πλακακι. Βαλανε αυτ.τη ταινια στον αρμο κ σφουγγάρισαν το πλακακια, το οποίο καθάρισε. Μετα βγάλανε την ταινια σφουγγάρισαν το πλακάκι κ μόλις στεγνωσε πάλι άσπρισε. Ολα καλά μέχρι εδω. Μέχρι που μου ειπε την τιμη, να σημειώσω οτι αυτο το πλακάκι το έχω στα 60 τμ του σπιτιού, όχι σε όλο το σπίτι,λοιπον μου ζητησε 500 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μου ειπε χαρακτηριστικά οτι τον έχω αναγκη, ενω στην αρχη μου ειχε ζητησει 260. Μιλάμε πάντα για να καθαρισει μόνο το πάτωμα.:shock::shock::shock::shock::shock:

Εγω βρηκα κ ένα άλλο συνεργειο καθαρισμου. Θα τους πω τις διαπιστώσεις του άλλου συνεργειου.Αυτοι μου ζηταν 350 ευρω κ καθαριζουν όλο το σπιτι μέσα έξω.

Ομως ο άλλος μου λεει οτι μονο αυτος μπορει να το καθαρισει. Τι να κάνω?Αν δηλ. βάλω αυτο με 350 ευρω κ δεν γινει τπτ μετά δεν μπορω να δώσω άλλα 500!