Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν πινει τιποτα!!!!

panoula

Recommended Posts

καλησπερα αν μπορει καποια να με βοηθησει,εδω και 1 εβδομαδα ξελινησαμε ρυζαλευρο το οποιο βεβαια σαν γευση του αρεσει αλλα η διαδικασια του ταισματος καθολου!!!! σημερα ολη μερα δεν θελει ουτε να φαει ουτε να πιει τιποτα!! κοιμισμενος ομως τρωει....υπαρχει περιπτωση να ειναι απο δοντια?τι αλλο μπορει να ειναι?η παιδιατρος μου ειπε ισως η αλλαγη της γευσης λογω κρεμας...ισως δοντια....

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

φανταζομαι ότι του ξεκίνησες με κουταλακι έτσι? και εμείς πριν μια εβδομάδα ξεκινήσαμε ρυζάλευρο και τις πρώτες ημέρες έτρωγε λίγο και μετά άρχιζε να τσιρίζει και συμπλήρωνα με γάλα... εδώ και 3 ημέρες τον βάζω στο ρηλάξ όπως διάβασα και στο forum που κάνουν και άλλες κοπέλες και το τρώει όλο το πιάτο χαζεύοντας με τα παιχνιδάκια που κρέμονται στο ρηλάξ.. πως τον ταίζεις? στα χέρια? σε καθισματάκι? αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή στα χέρια περίμενε ο πεινάλας ότι θα πιει γάλα γι' αυτό νευρίαζε και σου λέει τι ειναι αυτό το καινουργιο τώρα που έρχεται??? που πήγε το γάλα μου? οπότε μάλλον θα πρέπει να υπάρξει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός ότι στα χέρια πίνω γάλα στο κάθισμα τρώω.. τώρα αν αρνείται να πιει και γάλα μετά μπορεί να έχει κάποια ενόχληση... δες πως θα παει και αύριο και σίγουρα ο παιδίατρος θα ξέρει καλύτερα να σου πει...

τρωει σε καθισμα φαγητου και εκει πινει και το γαλα του! ποση κρεμα τρωει τι δικο σου?εμεις χθες φαγαμε 100ml και σημερα 60-70!βεβαια παλευουμε για να φαει! φοβαμαι μηπως τον ενοχλει ο λαιμος του ομως κοιμισμενος πινει....μηπως επειδη τον ζοριζω με τη κρεμα?(ομως απο ενα σημειο και μετα την τρωει)!

ο παιδιατρος μου ειπε να του φτιαχνω 150ml για να αντικατασταθεί το ένα γεύμα.. τις πρώτες ημέρες ζήτημα να έτρωγε 30 - 40 που τον τάιζα στα χέρια.. από την ώρα που τον έβαλα στο ρηλαξ σώθηκα.. την τρώει όλη .. καλό θα είναι να μην τον ζορίζεις .. αν μου λες ότι δεν πίνει και το γάλα μετά ίσως κάτι τον ενοχλεί.. αλλιώς μίλα με τον παιδίατρο μήπως δεν του αρέσει αυτή η μάρκα που του δίνεις και του δώσεις κάποια άλλη μάρκα... εμείς έχουμε και αλλεργία στο αγελαδινό οπότε τρώει την nutricia allergy care... έχω διαβάσει εδώ στο forum ότι αρκετά μωρά δεν τους αρεσε κάποια κρέμα και έπαιρναν άλλη και την έτρωγαν.. πριν κάνεις αλλαγή όμως δες τι κάνει και με το γάλα γιατί αν δεν το πινει και αυτό σίγουρα κάτι τον ενοχλεί...

Διαφημίσεις

και εμεις αλλεργια εχουμε και τρωμε την ιδια,απο την οποια βαζαμε και λιγη στο γαλα λογω αναγογων αλλα δεν ειχαμε προβλημα!δεν μπορω να καταλαβω τι του φταιει...τι γαλα πινετε?

τα ίδια θέματα έχουμε!!! και εμείς με την παλινδρόμηση παιδευόμαστε .. αχ βαχ... εμείς πίνουμε το almiron pepti... γενικά παιδευτήκαμε με τα γάλατα.. δυστυχώς δεν κατάφερα να θηλάσω.. ξεκινήσαμε με frizolac και μετά από αίμα στα κακά πίνουμε το almiron pepti.. κάποια στιγμή δοκιμάσαμε και άλλα πιο κανονικά γάλατα αλλά δεν είχαμε τύχη.. οπότε ξαναγυρίσαμε σε αυτό... εσύ ποιο του δίνεις?

πιναμε και εμεις το almiron pepti mct αλλα δεν του αρεσε με τιποτα εδω και καιρο πινουμε frisolac ac το οποιο το επινε μια χαρα!

δεν νομίζω ότι φταίει ξαφνικά το γάλα από την μία μέρα στην άλλη... γάλα δεν σου ήπιε καθόλου δηλαδή σήμερα εκτός από κοιμισμένος??? δες πάντως και με την κρέμα μήπως την θέλει πιο νερουλή ή πιο πηχτή και αν δεις και αύριο ότι δεν θέλει να φάει ή να πιει μίλα με τον παιδίατρό σου να δεις τι θα σου πει.. αν ειναι δόντια σίγουρα θα έχει και γκρίνια...

Διαφημίσεις

ηπιε το πρωι και τα υπολοιπα κοιμισμενος,μολις εβλεπε μπουκαλι ουρλιαζε! στα 150 μλ ποση κρεμα βαζεις?η συγκεκριμενη θελει πολλες κουταλιτσες για να πηξει λιγο

Διαφημίσεις

μήπως είναι πάρα πολλές και του πέφτει βαρύ γι' αυτό και μετα δεν θέλει να φάει τίποτε μετά γιατί έχει στουμπώσει????? :) του βάζω 6 κανονικές ούτε κοφτές ούτε όμως και τίγκα το κουτάλι (σούπας εννοείται) μια χαρά βγαίνει πηχτή... ο παιδίατρος πως σου ειπε να την φτιάχνεις?

οτι λεει στις οδηγιες μου ειπε αλλα γινεται πολυ νερουλη! εγω βαζω με το κουταλακι που εχει και το γαλα!λεω να δοκιμασω και τη sinlac μου ειπε και αυτη αμα θελω.

τις ίδιες κρέμες μας είπε.... πάντως το κουτι πάνω της κρέμας λέει 3-4 κουταλιές αλλά της σούπας... ο παιδίατρος μου είπε 4-6.. με 6 της σούπας πάντως γίνεται μια χαρά... σίγουρα το βλέπεις και με το μάτι πάντως... το πιο πιθανό όμως είναι να τον ενοχλεί κάτι γιατί αν τον χάλαγε η κρέμα θα σου αρνιόταν μόνο αυτή.. το γάλα πιστεύω μετά θα το έπινε... δες το με τον παιδίατρο σου.. καλή τύχη αύριο με το φαγητό!!!

να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. πόσα γεύματα του κάνεις και πόσο γάλα του δίνεις? ανά τρίωρο? μήπως τώρα με την κρέμα του πέφτει λίγο βαριά και το επόμενο γευμα το θέλει αργότερα?

μήπως είναι πολύ το γάλα? τι βάρος έχει το μωρό? ο παιδίατρος σου έχει πει την ποσότητα? γιατί και σε εμάς τόσο υποτιθεται ότι πρέπει να πίνει το ίδιο αλλα αυτός δεν το πινει και αφού είμαστε βαρέων βαρών πίνουμε λιγότερο...