Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβλημα

Recommended Posts

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά να έχουμε.¨Εχουμε το εξής πρόβλημα ο ανηψίος μου 3μιση χρονών τώρα ζητάει συνέχεια παιχνίδια,ασταμάτητα,κοιμάται-ξυπνάει θέλω δώρο,θέλω παιχνίδι συνεχόμενα...αν δεν του πάρουμε θυμώνει,νευριάζει δεν ξέρουμε τι να κάνουμε έχει γίνει ανικανοποίητος και χάνει την αξία του δώρου

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Νομίζω θα πρέπει να δείτε τι έχει συνδέσει με τήν απόκτηση νέου παιχνιδιού. Μήπως τότε παίζουν μαζί του; Μήπως τότε ασχολούνται παραπάνω; Αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες, ίσως το θέμα να μην είναι στο νέο παιχνίδι παρά σ' αυτό που συνοδεύει την απόκτηση.

• 4 weeks later...

Συνήθως, αν κρίνω από την δική μου κόρη, είναι μια φάση που περνάνε τα παιδάκια να ζητάνε συνέχεια παιχνίδια. Μπορεί να έχουν ένα δωμάτιο και βλέποντας στην τηλεόραση κάτι α! θέλω και αυτό , και αυτό και πάει λέγοντας.

Εμείς το ξεπεράσαμε σιγά σιγά λέγοντας ότι δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα παιχνίδια γιατί τα άλλα παιδάκια δεν θα βρουν τίποτα στο τέλος και θα κλαίνε ή ότι θα μας φέρει τώρα ξανά ο Αι Βασίλης τα χριστούγεννα ή ότι πρέπει να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό για να σου πάρουμε δώρο π.χ. κακάκια στην τουαλέτα και γενικά της έχουμε δώσει ένα ερέθισμα ότι κάθε τι κερδίζεται και δεν χαρίζεται...εν ολίγης μη φανταστείς ότι μπορούν να καταλάβουν την όλη σημασία της ένοιας αυτής.....

Τέλος ότι μας λέει της λέμε εντάξει κορίτσι μου όταν πάμε στο μαγαζί ή ότα θα έχουμε τα χρήματα θα το πάρουμε και δεν το παίρνουμε ποτέ εννοείται;)..κάπως έτσι περνάει και ξεχνιέται στο τέλος.....ώσπου βαρέθηκε να ζητάει:confused:

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!