Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ψάχνω ιδέες για ρούχα που θα μπορούσα να βάζω στο σπίτι για το μεγάλο μου γιό (28 μηνών).

Δε θα ήθελα πιτζαμάκια ενώ από την άλλη οι φόρμες είναι αρκετά χοντρές για ένα σπίτι με θέρμανση αλλά και λίγο ακριβές κάποιες φορές.

Υπάρχει κάτι που να προτείνετε (συνδυασμοί, κατάστημα κλπ);

Διαφημίσεις

Μπορεις να του φορας παντελονια φορμας και μακο μπλουζακια. Εγω παντως τους φοραω οτι και εξω...Απο ρουχα τωρα εχουμε απο Jumbo, Spreeder και βιοτεχνιες

εχει στις λαικες αγορες πιζαμοφορμες που δεν ειναι πολυ χοντρες βαμβακι . με 7-8 ευρω κανεις τη δουλεια σου.συνηθως εχουν και φιγουρες καρτουν επανω...

Αγορακια μου σας λατρευω!!

παντελόνι φόρμας με λεπτό μπλουζάκι από πάνω θα έλεγα κ εγώ

αλλά, ρε παιδιά, όχι από λαική και jumbo

δε φοράω ποτέ στα παιδιά μου (ούτε κ εγώ) τέτοια ρούχα

θα σου πρότεινα h&m και zara και marks & spencer

όμορφα ρούχα και οκ ποιοτικά

Διαφημίσεις

παντελόνι φόρμας με λεπτό μπλουζάκι από πάνω θα έλεγα κ εγώ

αλλά, ρε παιδιά, όχι από λαική και jumbo

δε φοράω ποτέ στα παιδιά μου (ούτε κ εγώ) τέτοια ρούχα

θα σου πρότεινα h&m και zara και marks & spencer

όμορφα ρούχα και οκ ποιοτικά

Συγγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω...

Όχι H&M και Zara ποιοτικά :shock: Μια από τα ίδια είναι με τα ρούχα jumbo και λαϊκής.

Τα marks & spencer, όντως, αν και Μπαγκλαντές που λεει και η mmad, είναι καλύτερα ποιοτικά.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Και εμείς όπως γράφτηκε παραπάνω, δεν πολυξεχωρίζουμε τα ρούχα για έξω, σε σχέση με τα ρούχα για μέσα. Καμιά φορά φοράμε το κάτω μέρος της φόρμας μέσα, ενώ έξω δεν πολυφοράμε φορμίτσες, αλλά κανονικά παντελονάκια. Αν θυμάμαι καλά, στο H&M και στο Zara τις ψωνίσαμε τις φορμίτσες και οι τιμές φάνηκαν λογικές. Και στο Prenatal είχε μερικά άνετα, μονόχρωμα παντελονάκια και φορμίτσες.

Και φοράμε καμιά φορά στο σπίτι - στον ύπνο - και ρούχα με ψιλοατέλειες, όπως ελαφρώς γαριασμένα ή με λεκέδες που δεν έχουν βγει εντελώς. Πάντως, μου αρέσει πιο πολύ να είναι καλοντυμένο το παιδί στο σπίτι, που το βλέπω περισσότερες ώρες εγώ, παρά έξω από το σπίτι. :) Δευτερευόντως, δεν μου αρέσει να σκέφτομαι να ντύσω, αν ξαφνικά θελήσουμε να βγούμε έξω. Όταν μεγαλώσει λίγο και ντύνεται μόνο του, μπορεί να μάθει τι θα πει πυτζάμα, αλλά και πάλι αμφιβάλλω, γιατί θα βαριέμαι να το βλέπω με τις ίδιες 1-2 εμφανίσεις συνεχώς...

Συγγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω...

Όχι H&M και Zara ποιοτικά :shock: Μια από τα ίδια είναι με τα ρούχα jumbo και λαϊκής.

Τα marks & spencer, όντως, αν και Μπαγκλαντές που λεει και η mmad, είναι καλύτερα ποιοτικά.:wink:

μα είναι δυνατόν του jumbo οι κινεζιές και τα ρούχα της λαικής να είναι ίδια ποιοτικά με h&m και zara???

δηλαδή εσύ φοράς ρούχα από εκεί???? :shock:

Στον γιο μου συνηθως φοραω παντελονι φορμας και μακο μπλουζακια μεσα στο σπιτι.οσο για την κοπελα που απορρισε με τα κοριτσια που λενε για τα τζαμπο δεν νομιζω να θεωρεις τον ζαρα και τα H&M ποιοτικα ρουχα.και οταν καποιος δεν μπορει να διαθεσει πιο πολλα δε χρειαζεται να απορουμε.και εγω περνω στον μικρο gant,benetton,polo και αλλες μαρκες γιατι ετσι θελω και πανω απο ολα μπορω!ΑΛΛΑ...δεν κρινω κανεναν.πιστεψε με εχω δει παιδακι με prada παπουτσια 200 ευρω και η μανα του το φωναζε λες και ηταν σκυλι σαν υστερικη.αν το ρωτησεις αυτο το παιδακι κοπελια θα δεις οτι θα ηθελε ρουχα και παπουτσια με 10 ευρω και μια ΣΩΣΤΗ μανα.συγνωμη αλλα εκνευριστηκα πολυ!

Διαφημίσεις

κοριτσια τι λετε?ισα ισα της λαικης ειναι ελληνικοτατα nina club λεγονται τα συγκεκριμενα.καμια σχεση με τζαμπο τουλαχιστον αυτα που λεω εγω

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Εγώ τους φοράω συνήθως φορμίτσες μπένετον που είναι αρκετά οικονομικές και λεπτούτσικες. Έχω πάρει και Ζάρα, οι φόρμες μια χαρά μου φάνηκαν, μόνο που τρύπησαν σχετικά πιο γρήγορα. Κι από τα λιντλ ή το καρφούρ έχω πάρει μπλουζάκια για μέσα στο σπίτι, επίσης μια χαρά.

μα είναι δυνατόν του jumbo οι κινεζιές και τα ρούχα της λαικής να είναι ίδια ποιοτικά με h&m και zara???

εγώ πάντως την έχω πατήσει από τα zara για την ποιότητα τους....

και στη λαική και στο jumbo μια χαρα ρουχαλάκια βρίσκεις ειδικά για το σπίτι!!!!!!!!! κι ειδικά για τα παιδιά που πάντα ψάχνεις οικονομικά ρούχα γιατί μεγαλώνουν γρήγορα και γιατί λερώνονται συνέχεια και πρέπει να χεις αρκετά για να τα αλλάζεις.....

Τα H&M παντως εχουν φορμουλες απο οργανικο βαμβακι (!!) πολυ ανετες και σε πολυ καλες τιμες. Τις φοραμε και μεσα και εξω.

Σαφεστατα ειναι ποιοτικοτερα αυτα ρουχα απο του jumbo

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Στον γιο μου συνηθως φοραω παντελονι φορμας και μακο μπλουζακια μεσα στο σπιτι.οσο για την κοπελα που απορρισε με τα κοριτσια που λενε για τα τζαμπο δεν νομιζω να θεωρεις τον ζαρα και τα H&M ποιοτικα ρουχα.και οταν καποιος δεν μπορει να διαθεσει πιο πολλα δε χρειαζεται να απορουμε.και εγω περνω στον μικρο gant,benetton,polo και αλλες μαρκες γιατι ετσι θελω και πανω απο ολα μπορω!ΑΛΛΑ...δεν κρινω κανεναν.πιστεψε με εχω δει παιδακι με prada παπουτσια 200 ευρω και η μανα του το φωναζε λες και ηταν σκυλι σαν υστερικη.αν το ρωτησεις αυτο το παιδακι κοπελια θα δεις οτι θα ηθελε ρουχα και παπουτσια με 10 ευρω και μια ΣΩΣΤΗ μανα.συγνωμη αλλα εκνευριστηκα πολυ!

εκνευρίστηκες, γιατί???????????? και πολύ κιόλας........:confused:

είπα ότι είναι οκ ποιοτικά για την τιμή τους, απλά πρότεινα μια καλή οικονομική λύση επειδή η κοπέλα που άνοιξε το θέμα, αυτό ζήτησε

έχουμε αναγάγει τα jumbo σε θεούς.............

Υ.Γ. Δεν έκρινα κανέναν, οκ?

απλά μου αντιπαραθέτει τα λαικής και του jumbo ως καλύτερα, ε sorry αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ.

και "κοπελιά" τι σχέση έχει τώρα με το θέμα μας το πιτσιρίκι με τα παπούτσια των 200 € με την οικονομική λύση για ρούχα μες στο σπίτι???? :rolleyes:

Διαφημίσεις

Πάντως βρε παιδιά, ακόμα κι εγώ που έχω κόλλημα με το να είναι στυλάτη η μικρή, μέσα στο σπίτι της φοράω παντελονάκι-φόρμα, που έχω πάρει από προσφορές του mothercare.Είναι φλις και τα έχω πάρει λιγότερο από 5 ευρώ το ένα. Καλτσάκι και παντοφλάκια από το Jumbo με 3 ευρώ. Στην αρχή την είχα μόνο με καλτσάκια, αλλά κατάλαβα ότι όταν πατούσε στο πάτωμα, ήταν παγωμένο. Και από πάνω φουτεράκι ή μπλουζάκι που είτε μας έχουν κάνει δώρο αλλά δεν μου αρέσει για έξω, είτε έχω αγοράσει από κανένα outlet ή εκπτώσεις γύρω στα 5 ευρώ. Δεν της φοράω ποτέ ρούχα για έξω, μέσα στο σπίτι. Εκτός του ότι δεν θα είναι άνετα, θα τα χαλάσει κιόλας.

Για μέσα στο σπίτι πάντως είμαι πολύ χαλαρή. Θα της έβαζα και Τζάμπο, δεν έχω πρόβλημα. Μήπως εγώ ντύνομαι καλύτερα μέσα στο σπίτι;

Έχω μετανιώσει που όταν γεννήθηκε πήγα και της πήρα φορμάκια από chicco kai allouette και έδωσα 30-40 ευρώ για το καθένα. Κρίμα, γιατί ποτέ δεν την έβγαλα έξω με φορμάκι, και πάντα της έβαζα άλλα ρούχα όταν είχαμε επισκέψεις.

Νομίζω οι φορμούλες είναι ό,τι καλύτερο για μέσα στο σπίτι...και δε νομίζω πως ζεσταίνονται με τις φόρμες...ίσα ίσα που είναι άνετα!

Εμείς φοράμε εκτός από φορμούλες, κολάν και παντελονάκια άνετα....και άν καθόμαστε πολύ στο σπίτι λόγω κρύου και βαριέμαι να τη βλέπω όλο με φόρμες της βάζω κανά φορεματάκι έτσι για το καλό!!!

Όσο για τα μαγαζιά που αναφέρεται πιο πάνω, δεν νομίζω πως έχει σχέση με το θέμα της κοπέλας...ο καθένας κρίνει και ψωνίζει από όπου θέλει!

Κι εμείς πάντως από το jumbo ψωνίζουμε ρουχαλάκια καθημερινά. Αυτό που εγώ κοιτάω είναι να είναι βαμβακερά. Εξάλλου όλα τωρα πια κινέζικα είναι.

Στην ερώτηση τωρα, επειδή εμείς εχουμε θεμα: ζεσταινόμαστε πολύ, εφαγα τον κόσμο να βρω φορμούλες λεπτες. Τελικά κατέληξα στα πυτζαμάκια του τζάμπο, δε μοιάζουν με πιτζάμες, πιο πολύ με φορμούλες μοιάζουν, εχουν και σχεδιάκια επάνω (τον τίγρη φίλο του γουίνι, τον μπομπ σφουγγαράκι, τον μίκυ κλπ). Αυτά φοράμε στο σπίτι μόνο, για εξω φοράμε άλλα ρούχα. Κι εμένα μου αρέσει να ειναι ομορφούλης και περιποιημένος και μεσα στο σπίτι, αλλά θελω να του αρέσουν κι εκεινου τα ρουχαλάκια του και εχει ξετρελλαθεί με αυτά τα φορμάκια, ξυπναμε το πρωί και συζητάμε τι θα φορέσουμε, τον μπομπ, τον τίγρη, τον μάστορα? Για τον ύπνο φοράμε κοντομάνικα φανελάκια ή ολοσωμα καλοκαιρινά φορμάκια, τον σκεπάζω με σεντονάκι/λεπτή κουβερτούλα και πάλι μούσκεμα στον ιδρώτα τον βρίσκω. Πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξουμε ρουχα μεσα στη νύχτα! Γι' αυτό λεω ότι έχουμε θεμα και εψαχνα να βρω ρουχαλακι πρακτικό και οχι ζεστό για μεσα στο σπίτι.

Εγώ πάντως ειμαι ικανοποιημένη από τα ρούχα του τζάμπο και φτηνά είναι και αντέχουν τις... κακουχίες! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Εγώ πάντως της έχω πάρει της μικρής απο Ζάρα σετάκια φορμίτσες όχι χοντρές στις εκπτώσεις με 5 ευρώ! ωραιότατες και ποιοτικώς μια χαρά μου έχουν βγει!

αλλά της φοράω αρκετές φορές και ρούχα που ΄δεν κάνουν πλέον για έξω...

αν και η μικρή μου δε θέλει να βγάζει τις πυτζάμες της αλλά τελοσπάντων!!!

εκνευρίστηκες, γιατί???????????? και πολύ κιόλας........:confused:

είπα ότι είναι οκ ποιοτικά για την τιμή τους, απλά πρότεινα μια καλή οικονομική λύση επειδή η κοπέλα που άνοιξε το θέμα, αυτό ζήτησε

έχουμε αναγάγει τα jumbo σε θεούς.............

Υ.Γ. Δεν έκρινα κανέναν, οκ?

απλά μου αντιπαραθέτει τα λαικής και του jumbo ως καλύτερα, ε sorry αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ.

και "κοπελιά" τι σχέση έχει τώρα με το θέμα μας το πιτσιρίκι με τα παπούτσια των 200 € με την οικονομική λύση για ρούχα μες στο σπίτι???? :rolleyes:

Μαρινάκι συγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά νομίζω οτι η φουσκίτσα εκνευρίστηκε με το γεγονός οτι η μάνα έντυνε ακριβά το παιδί αλλά του φερόταν άσχημα και όχι με το πόστ το δικό σου!:?

ο γραπτός λόγος ενδείκνυται για παρεξηγήσεις!!!;)

καλή χρονιά εύχομαι σε όλους!!!

το τ τοξικο εχουνν τα ρουχα απο jumbo ..δεν λεγετε!! δεν θα εβαζαποτε τα παιδια μου ρουχα και πλαστικουρες απο εκει!!!παιδια μεγαλη προσοχη....!τοξικα εκει τοξικα εδω..μετα απο χρονια θα δειτε τι εστι τοξικα.

Ξεφυγατε απο το τοπικ τελειως........αμα ο αλλος δεν εχει λεφτα καλα κανει και βαζει στο παιδι του και απο jumbo....τι σημασια εχει τωρα. Δλδ τι κανουμε διαγωνισμο καλυτερης μανας ή καλυτερης τσεπης....εντελως ακυρο το ολο το παραπανω. Οσο για την αρχικη κοπελα. Μεσα στο σπιτι της φοραω φορμακια mothercare και πυτζαμακια ή mothercare ή bambino merino. Ειναι πολυ ανετα, απαλα και ετσι την θελω στο σπιτι. Ποτε δεν της βαζω ρουχα απο εξω γιατι απλα ειναι πολυ ζεστα και οχι τοσο ανετα οσο τα φορμακια.......κανε μια βολτα mothercare εχει καλες λυσεις για μεσα στο σπιτι και ΠΟΛΥ απαλα υφασματα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Λοιπόν φορμούλες με μακό μπλουζάκια μια χαρά είναι για μέσα στο σπίτι (Πολλές φορές και για έξω) όπως επισης μπλουζακια με κολάν για κοριτσάκια. Όσο για την εταιρεία;!! Έχω ρούχα από διαφορες και καμμία διαφορά δεν έχουν. Λοιπόν από τα καρτελάκια τους:

Jumpo: made in china

H &M : made in china, made in turkey

zara: made in china

mothercare (ελληνικό και αγγλικο): made in pakistan

benetton: made in korea, made in tynisia

Αυτά λοιπόν και καλή χρονιά να έχουμε.

Καλή χρονιά!

Ξέρετε σε ποιές από τις εταιρείες που αναφέρατε μπορώ να ψωνίσω από ιστοσελίδα τους στο ίντερνετ; Γιατί εδώ έχουμε μόνο mothercare, καμία από τις υπόλοιπες...

Ξεφυγατε απο το τοπικ τελειως........αμα ο αλλος δεν εχει λεφτα καλα κανει και βαζει στο παιδι του και απο jumbo....τι σημασια εχει τωρα. Δλδ τι κανουμε διαγωνισμο καλυτερης μανας ή καλυτερης τσεπης....εντελως ακυρο το ολο το παραπανω. Οσο για την αρχικη κοπελα. Μεσα στο σπιτι της φοραω φορμακια mothercare και πυτζαμακια ή mothercare ή bambino merino. Ειναι πολυ ανετα, απαλα και ετσι την θελω στο σπιτι. Ποτε δεν της βαζω ρουχα απο εξω γιατι απλα ειναι πολυ ζεστα και οχι τοσο ανετα οσο τα φορμακια.......κανε μια βολτα mothercare εχει καλες λυσεις για μεσα στο σπιτι και ΠΟΛΥ απαλα υφασματα......

καλη μου δεν μιλαμε για το πιοσ εχει λιγα η πολλα λεφτα.εγω λεω οτι εχουν πολλα τοξικα!!! δεν εκανα τοσο κακο στο παιδι μου....τοξικα στα ρουχα...τοξικα στα πιατα τα πλαστικα απο το ιδιο μαγαζι....μπουκαλια πλαστικα....

εμ λιγο θελει μετα...ολα καρκινογονα!!!!!!