Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπροστά στα μάτια ενός 4χρονου και ενός βρέφους που δεν θα ξαναμυρίσει τη μανούλα του

elion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!ρε παιδια πως γιναμε ετσι.............μερα μεσημερι χωρις κανενα δισταγμο μπηκε μεσα στο σπιτι κ την σκοτωσε....ελεος Παναγια μου,ελεος...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

αν φορουσε μασκα πως αυτη ειδε οτι ηταν γνωστος της;

κριμα για τα παιδακια:(

ειδικα το κοριτσακι...αχ κριμα:((

Τον γνωστό-εχθρό σου τον αναγνωρίζεις κι από την μυρωδιά. Πόσο μάλλον από τη φωνή (λογόφεραν έτσι δεν είναι?).

Είμαι σοκαρισμένη από την είδηση. Δεν έχω τι να πω - κυρίως για τα παιδιά...

κοριτσια πολυ τραγικο!!! πιο πολυ για τα μωρακια της:(.. ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας διπλα στο παιδικο της μικρης...και τωρα φοβομαστε και εμεις...που θα παει αυτη η κατασταση:(

Διαφημίσεις

παιδια το ειδα και γω στη τηλεοραση πριν λιγες ωρες.το καημενο το κοριτσακι σκεφτομαι που θα το κουβαλαει μια ζωη αυτο που ειδε,και το νινι που θα στερηθει την αγκαλια της μανουλας του.τι να πω τε γμτ ειμαστε ζωα δεν υπαρχει αμφιβολια.η μαλλον χειροτεροι απο τα ζωα γιατι αυτα δε σκοτωνουν το ενα το αλλο!!!

qcKmp2.png

τι να πεις...εχω σοκαριστει...4 χρονων παιδακι τα καταλαβαινει ολα...κριμα..

μετα σου λενε γιατι ο κοσμος εχει γινει καχυποπτος ...προσοχη ποιους βαζουμε στα σπιτια μας...εν ψυχρω δολοφονια

πριν χρονια μια γυναικα εβαλε να σκοτωσουν τον αντρα της διοτι αυτη ειχε δεσμο..ο ανθρωπος γυριζε απο το σουπερ μαρκετ και ειχε αγκαλια το παιδακι του 4-5 ετων..πριν λιγους μηνες μιλησε το παιδι το οποιο μεγαλωσε και ειχε φρικτα ψυχολογικα προβληματα και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε τελειως.ακομα τον αναζητουν..οταν περιεγραφε την σκηνη του φονου ανατριχιασε κανεις..ακομα και την μυρωδια του αιματος ειχε στη μυτη του..

φρικτες καταστασεις ..Αλλα δεν ειναι λιγο περιεργο απλα χτυπησε το κουδουνι και την σκοτωσε?σιγουρα θα υπηρχαν διαφορες αλλα ειναι δυνατον οτι και να σου εχει κανει καποιος να τον σκοτωσεις?

τα παιδια δεν τα λυπηθηκε το τερας?συντομα θα τον πιασουν..

Διαφημίσεις

απλα απιστευτο......φανταστειτε οταν τα παιδακια θα μεγαλωσουν κ θα καταλαβουν τι εγινε μεσα στα χριστουγεννα στη ζωη τους τι θα ειναι μετα γι'αυτα οι γιορτες....απιστευτο

Κάτι τέτοιοι άνθρωποι ξυπνούν το τέρας μέσα μου.... παίρνω κρίμα πάνω μου αλλά του εύχομαι τα χειρότερα στη ζωή του:evil::evil::evil: αχ τα μωρά σκεφτομαι και λιώνω από το κλάμα......

[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/ejdn7wbvbbvnb3au.png[/img][/url]
[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/kpo4668obo7ecr8d.png[/img][/url]

γιατι σονι και καλά να την ήξερε...?αποκλειουν το ενδεχόμενο να ήταν ληστής να της ζήτησε λεφτά αυτή να του είπε δεν έχει και να την σκότωσε....?εύχομαι πάντος να τον βρούν........και να τον σαπίσουν στο ξύλο στην φυλακη......................

1129643tvsq1yiqpw.gif

γιατι σονι και καλά να την ήξερε...?αποκλειουν το ενδεχόμενο να ήταν ληστής να της ζήτησε λεφτά αυτή να του είπε δεν έχει και να την σκότωσε....?εύχομαι πάντος να τον βρούν........και να τον σαπίσουν στο ξύλο στην φυλακη......................

λιγα λες....!!!! Εδω χρειαζεται Αουσβιτς!!! Τερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γιατι σονι και καλά να την ήξερε...?αποκλειουν το ενδεχόμενο να ήταν ληστής να της ζήτησε λεφτά αυτή να του είπε δεν έχει και να την σκότωσε....?

Αυτό σκεφτόμουν και γω... :?:? . Είναι τραγικό και σκεφτειτε και το αλλο....

Οταν αυτο το κοριτσακι μεγαλωσει και μαθει την αληθεια (από τους οικείους του ή από εφημερίδες της εποχής κλπ.) θα ξέρει πως εκείνο άνοιξε την πόρτα και έγινε ότι έγινε.... . Οχι φυσικα πως θα φταιει ενα 4χρονο παιδάκι αλλα για φανταστείτε την ψυχολογια του... πως θα νιωθει....:cry:

Μέρα μεσημέρι πήγε να μας βρει και εμάς το κακό σπίτι μας...γυρνάω στο σπίτι στις μία απο την πε8ερά μου με τα παιδιά και την γυναίκα και τα πέρνουμε στα χέρια γιατί κοιμόντουσαν να τα ανεβάσουμε πάνω στο δωματίο του...μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιό τους βλέπω το κλέφτη...δίμετρος....αρχίζω τις φωνές...δεν ξέρω που βρήκα την δύναμη...δυστηχώς ξυπνάει το παιδί και βιώνει ότι επακολούθησε:oops:. Του έχω μπλοκάρει άθελα μου την έξοδο απο το δωμάτιο και αυτός να λέει τιποτα δεν πήρα συγνώμη λά8ος....καραμαστουρωμένος!!!!Να μην στα τα πολυλογώ κατεβαίνει κάτω..κάτω και εγώ...δίνω το παίδί στην κοπέλα ...έξω αυτός...απο πίσω έγω...ουρλίαζοντας...παγώνει...μου πεταέι ότι έιχε προλάβει να πάρει...έχει βγει η καλή μου γειτονία έξω και παίρνει την αστυνομία και δίνει τους αριθμούς αυτοκινήτου...μέσα σε δέκα λεπτα τον είχαν πίασει ευτυχώς.Αυτά ολα σε χωριό της Κυπρου παρακαλώ μέρα μεσημέρι!!! Και μετά 'ηθελε να μου ζητήσει και συγνώμη...αλλά συγνώμη δεν είμαι τόσο καλή χριστιανή!

Αν ειναι ποτε δυνατον....

Γιατι Θεε μου, να συμβαινουν αυτα τα πραγματα.... γιατι αυτα τα παιδια να πρεπει να αποχωριστουν την μανουλα τους για παντα.... Δεν πρεπει να συμβαινουν τετοιες καταστασεις....

Σε τι κοινωνια ζουμε.... πως εχουμε καταντησει ετσι....

Δεν εχω αλλα λογ, αλλες σκεψεις.....

Μονο θλιψη, γι΄αυτα τα αγγελουδια...

Μέρα μεσημέρι πήγε να μας βρει και εμάς το κακό σπίτι μας...γυρνάω στο σπίτι στις μία απο την πε8ερά μου με τα παιδιά και την γυναίκα και τα πέρνουμε στα χέρια γιατί κοιμόντουσαν να τα ανεβάσουμε πάνω στο δωματίο του...μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιό τους βλέπω το κλέφτη...δίμετρος....αρχίζω τις φωνές...δεν ξέρω που βρήκα την δύναμη...δυστηχώς ξυπνάει το παιδί και βιώνει ότι επακολούθησε:oops:. Του έχω μπλοκάρει άθελα μου την έξοδο απο το δωμάτιο και αυτός να λέει τιποτα δεν πήρα συγνώμη λά8ος....καραμαστουρωμένος!!!!Να μην στα τα πολυλογώ κατεβαίνει κάτω..κάτω και εγώ...δίνω το παίδί στην κοπέλα ...έξω αυτός...απο πίσω έγω...ουρλίαζοντας...παγώνει...μου πεταέι ότι έιχε προλάβει να πάρει...έχει βγει η καλή μου γειτονία έξω και παίρνει την αστυνομία και δίνει τους αριθμούς αυτοκινήτου...μέσα σε δέκα λεπτα τον είχαν πίασει ευτυχώς.Αυτά ολα σε χωριό της Κυπρου παρακαλώ μέρα μεσημέρι!!! Και μετά 'ηθελε να μου ζητήσει και συγνώμη...αλλά συγνώμη δεν είμαι τόσο καλή χριστιανή!

Αν ειναι ποτε δυνατον.... ουτε μεσα στο σπιτι μας δεν ειμαστε ασφαλεις πλεον....

Ησασταν πολυ τυχεροι μεσα στην ατυχια σας, τι να πω.... η Παναγια σας φυλαξε βρε κοπελα μου...

αλοιμονο στη μανα που τοσο βιαια εφυγε απο τη ζωη....αλοιμονο σε αυτα τα παιδακια που δεν 8α εχουν το χαδι της μανας...:cry:

....γιαυτο παντα λεω αγκαλιαστε τα παιδια σας κοιμηθητε μαζι τους...παραχαιδεψτε τα...η ζωη δε ξερεις τι σου ξημερωνει....

οσο γιαυτο το καθικι αν υπαρχει θεος ευχομαι να τιμωρηθει οπως του αξιζει....

(χθες ολο το βραδυ οσο κοιμομουνα γιατι ειχα τον μικρο αρρρωστο εβλεπα στον υπνο μου οτι μου χτυπουσαν τη πορτα.....)

1kOup2.pngTxJmp3.png

Τραγικο 2 παιδακια θα μεγαλωσουν χωριs το τρυφερο χαδι τηs μανουλαs......... χωριs τη ζεστη αγκαλια τηs.................. δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψειs................

το τραγικό είναι η κοπέλα αυτή που χάθηκε έτσι άδικα και δεν θα χαρεί τα παιδάκια της!!!!!!! :cry: :cry:

είναι φρικιαστικό!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ!!!!!!!!!!

Κουράγιο σ αυτά τα παιδάκια και τον πατέρα τους. Το δύστυχο το κοριτσάκι.... τι αντιμετώπισε στην πιο τρυφερή του ηλικία. Εύχομαι να πιαστεί και να τιμωρηθεί ο αλήτης!!!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=58572&catid=4

στο τελος θα μας κανουν να φοβομαστε και τον ιδιο μας τον εαυτο...οχι μονο τους διπλανους μας...:evil::evil:

μα ενα τοσο κοντινο προσωπο?

και αφου ηταν ωυχασθενης πως κυκλοφορουσε και οπλοφορουσε κι ολας???:evil::evil:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=58572&catid=4

στο τελος θα μας κανουν να φοβομαστε και τον ιδιο μας τον εαυτο...οχι μονο τους διπλανους μας...:evil::evil:

μα ενα τοσο κοντινο προσωπο?

και αφου ηταν ωυχασθενης πως κυκλοφορουσε και οπλοφορουσε κι ολας???:evil::evil:

...μπορει να συμβει και στις καλυτερες οικογενειες .....αλλα δεν θελουν να το δουν...!!!!!ποσες οικογενειες εχουν ψυχικα διαταραγμενα ατομά....με ψυχοθεραπειες και το κρυβουν????'η κανουν πως δεν συμβαινει τπτ?????.....και ποσο μαλιστα δεν τους παρακολουθουν εαν παιρνουν την αγωγή τους......

Και το χειροτερο σε ολα αυτα ειναι πως αυτος θα την γλιτωσει λογω διαταραγμενης ψυχικης υγειας.....αλλα πρεπει να βαλουν μεσα αυτον που ειχε την επιμελεια του,αυτον που υπεργαψε πως δεν χρηζει νοσηλειας,αυτον που του πουλησε το οπλο .....

...και εκεινα τα παιδάκια...!!!!!:cry:....ποιος θα τους πει μετα απο μερικα χρονια οτι την μαμα τους την σκοτωσε ενας σχιζοφρενης θειος??:evil: