Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάπτιση Φίλιππου - Μάριου

eliana_1976_

Recommended Posts

Την Κυριακή έγινε η βάπτιση του μικρού μας Φίλιππου - Μάριου και όλα πήγαν μια χαρά.

Να ξεκινήσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας Ν. Κηφισιάς που είναι μια υπέροχη εκκλησία με φοβερό περιβάλλοντα χώρο ειδικά για φωτό.

Ο παππάς νεότατος και πολύ καλός. Ο μικρός μας δεν έκλαψε καθόλου σε όλο το μυστήριο, ούτε όταν ο παππάς τον βούτηξε στην κολυμπήθρα, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ λόγω κόσμου στο σπίτι το παιδί δεν είχε κοιμηθεί καλά τον ξυπνήσαμε και νωρίς και φοβόμασταν ότι θα είχε γκρίνια.

Τα σφηνάκια με τα γλυκάκια από το sweet corner και τα cupcakes για τα παιδάκια ήταν υπέροχα. Τα παιδιά από το ζαχαροπλαστείο φοβερά συνεργάσιμα και μας έκαναν και το στολισμό στο τραπέζι με τις μπομπό και τα γλυκά.

Οι παιδικές μπομπό έκαναν πάταγο !!! Είχα λούτρινα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο κρεμασμένα σε ένα μεταλικό μικρό δεντράκι.

Το βιβλίο ευχών και το καβαλέτο με το καδράκι που μου έφτιαξε η Πένυ ήταν καταπληκτικό και όλοι με ρωτούσαν που το αγόρασα. Είχα βάλει στο πλάι ένα περίτεχνο γυάλινο μπωλ που μέσα είχα χρωματιστούς μαρκαδόρους για να μας γράψουν ευχές.

Ο μπαλονάς και αυτός μια χαρά. Μας έφτιαξε 2 τεράστιους άγιους βασίληδες για τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και είχε φέρει έναν άνθρωπο επιπλέον μαζί του που ήταν ντυμένος με στολή χιονανθρώπου και βγάλαμε φωτό με τα παιδάκια. Επίσης μας στόλισε την κολυμπήθρα με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα και γκι.

Το τραπέζι το κάναμε στο Κάρδαμο στην Ανω Κηφισιά και έχω να πω τα καλύτερα για την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση, για τα φαγητά, για τα γλυκά. ¨Ολα ήταν τέλεια και πραγματικά αξίζει το συγκεκριμένο μαγαζί. Καταρχή είναι νέα παιδιά και μπορείς μαζί τους να συνεννοηθείς σε αυτά που θες και να κάνεις τροποποιήσεις στο μενού.

Αυτά......την επόμενη μέρα μας έπαιρναν τηλ να μας πουν ότι η όλη οργάνωση της βάπτισης ήταν τέλεια γιατί οι περισσότεροι δεν είχαν ξαναπάει σε βάπτιση χριστουγεννιάτικη. Τελικά έχεις τόσα πολλά πράγματα να φτιάξεις τα χριστούγεννα που δεν το φαντάζεσαι !!!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει ο παίδαρος και να τον καμαρώσεις και γαμπρό!!Το ονοματάκι του απλά τέλειο!!Και όλα όσα έφτιαξες πρέπει να ήταν πολύ όμορφα!!

Βάλε και καμιά φωτό να θαυμάσουμε!!

Τελικά προβλέπω σε λίγο καιρό να γίνονται περισσότερες βαφτίσεις τα Χριστούγεννα,παρά το καλοκαίρι!!:D

Διαφημίσεις

Να σου ζησει Ελιάνα μου το ζουζουνι σου και από εδώ!!!Μου ακούγονται όλα φανταστικά!!Άλλωστε στο χω ξαναπεί από τοτε που τα σχεδιάζες!!!!Θελω και εγώ να δω φωτο!!!!!Φιλιά πολλά!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...