Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτέλους μαζί!

Recommended Posts

Απλά ήθελα να φωνάξω σε όλους και όλες οτι επιτέλους βρήκα δουλειά στον τόπο καταγωγής μου και θα μείνουμε μαζί με τον αντρα μου!!

2 χρόνια παντρεμένοι με 400 χλμ να μας χωρίζουν και ένα μωρό που το μεγάλωνα ολομόναχη να τον βλέπει 4 με 5 μέρες τον μήνα. Το έχουμε μάθει εδώ και μια εβδομάδα και ήδη ξεκινήσαμε για το 2ο!

Καλό Πάσχα σε όλους σας. Για μας σίγουρα θα είναι το καλύτερο!

xXqD.jpg.png

Διαφημίσεις

είναι καταπληκτικά τα νέα σας!!! αν και δεν σας ξέρω μπορώ να φανταστώ το πόσο δύσκολη ήταν αυτή η ιστορία για σας!!!

σας εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα και το δεύτερο μωράκι σας :D

Καταπληκτικά νέα!

Να χαρείτε το νέο σας ξεκίνημα, μπράβο σας που τα καταφέρατε να ξεπεράσετε αυτή την δοκιμασία!

Πάρα πολύ δύσκολο!!! Υποθέτω πως η φροντίδα του 2ου μωρού θα σου φανεί παιχνιδάκι!

Να είστε γεροί και καλή σταδιοδρομία!!! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Μπραβο,Βικυ,μου,αντε τωρα με το καλο και το δευτερο.Καλη ανταμωση με τον αντρα σου,και να προσεχεις στην μετακομιση(μπορει να εισαι ηδη εγκυος),και δεν πρεπει να κουραζεσαι πολυ...

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που αφήνω μια δουλεια που αγάπησα πολύ με συναδέλφους φίλους. Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά. Η μαμά μου και τα πεθερικά μου κλαίνε ακόμα από την συγκίνηση γιατί φυσικά θα βλέπουν την μικρή. Και φυσικά δεν θα έχω babysitter πια να μου την κρατάει αλλά τις γιαγιάδες της. Τι καλύτερο.

Θα έχουμε και ζώα και δικό μας κήπο με τα δικά μας λαχανικά. Είμαι μια χωριατοπούλα γιατί να το κρύψω!

Απορω πως άντεξα 6 χρόνια στην Αθήνα. Μακρυα από τα σκυλιά μου τα δέντρα μου, τις μυρωδιές μου.

Ευχομαι σε όλους σας να βρείτε το μαγικό σας τόπο. Κάπου που μπορείτε να κοιμόσαστε κάτω από τα δέντρα. Εστω και νοερά!

xXqD.jpg.png

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για όλη την υπόλοιπη ζωή σας κι επιτέλους θα σμίξει η οικογένεια...

Άντε και περιμένουμε να μας πείς πως είσαι έγκυος στο δεύτερο...με το καλό!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

809427iiws01q3fd.jpg

Αυτά είναι υπέροχα νέα !!!Συγχαρητήρια

Όλα να σας πάνε τέλεια από δω και εμπρός!!

Μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να ζήσουμε κοντά στην φύση μακριά από αυτές τις άχρωμες πόλεις!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Απλά ήθελα να φωνάξω σε όλους και όλες οτι επιτέλους βρήκα δουλειά στον τόπο καταγωγής μου και θα μείνουμε μαζί με τον αντρα μου!!

Μπραβοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Δηλώνω ομοιοπαθούσα :P:P:P

Μόλις πριν 3 μήνες έφυγα από Αθήνα, ήρθα επαρχία, κοντά στους δικούς μου και η ζωή μας έχει βελτιωθεί πολύ. Βόλτες, καφέδες χωρίς κίνηση και άγχος.

Έμαθα ότι διορίστηκα στο δημόσιο στον τόπο καταγωγής μου όταν ήμουν έγκυος το δεύτερο παιδί. Καταλαβαίνετε χαρά!!!

Εκεί που ήμουν πελαγωμένη για το πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά στην Αθήνα μόνη μου αφού ο σύζυγος δουλεύει ήδη στην επαρχία 2-3 μέρες την εβδομάδα βγήκε ο ΑΣΕΠ και μου έλυσε τα χέρια!!!!!!!!!

Τώρα είμαι και με άδεια ανατροφής τέκνου :wink: Στην ουσία δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να δουλεύω.

Όσο για τη δουλειά στην Αθήνα και εγώ στεναχωρήθηκα. Ήταν πολύ καλή δουλεία που δύσκολα το συναντάς στον ιδιωτικό τομέα. Σχετικά καλά ωράρια, πολύ καλά λεφτά και ωραίο περιβάλλον.

Θα δεις όμως με το που θα μετακομίσεις ούτε που θα το σκέφτεσαι. Στην επαρχία όλα είναι χαλαρααααααααααα. Αυτό είναι που μετράει :wink:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά.........

Μπράβο.. :D

Το καλύτερο δώρο για το Πάσχα...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Κι εγώ χωριατοπούλα είμαι και το καμαρώνω. Μπορεί να μην έχουμε της παροχές μιας μεγαλούπολης και πολύ λιγότερες ευκαιρίες για εργασία, αλλά τουλάχιστον τα παιδάκια μας θα αναπνέουν λίγο καθαρό αέρα και δεν θα βλέπουν τις κοτούλες για εξωτικά πουλιά...

Σου εύχομαι πάντα να παίρνεις τέτοιες χαρές και ακόμα μεγαλύτερες... Καλό Πάσχα και στην οικογένειά σου. :D

Υπέροχα νέα!!!Από εδώ και πέρα να ζείτε ολο χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!!!!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εύχομαι μια υπέροχη ζωή για όλους σας κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.

753099z6b3k7t2uk.gif

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Συγχαρητήρια!!!! με το καλό στο νέο σας ξεκίνημα που ακούγετε πολύ αξιοζήλευτο και φυσικά πολύ ποιό ανθρώπινο (σε σχέση με μας τα δύστυχα που συνεχίζουμε να μένουμε Αθήνα!! χρόνια τώρα το λέμε με τον άντρα μου... αν μπορούσαμε να λύσουμε το θέμα με τις δουλειές... την κάναμε χαλαρά για επαρχία!!)

Μπράβο παιδιά...πάντα τέτοια!!!! :D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol: