Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΥΖΥΓΩΝ

Recommended Posts

Ποιά θεωρείτε ότι είναι αρνητικά στοιχεία των συζύγων σας που σας κάνουν ώρες ώρες να σκέφτεστε και το χωρισμό και ποιά τα θετικά που σας κάνουν τελικά να έχετε υπομονή μαζί του;εάν τα συγκεντρώσουμε μπορούμε ίσως να κρίνουμε πιό αντικειμενικά τους άντρες μας,αν και νομίζω ότι λίγο πολύ τα ίδια θα γράψετε.Ας ξεκινήσω εγώ λοιπόν:τα αρνητικά του είναι λίγο αδιαφορία, κόλλημα με τον υπολογιστή του,δεν θελει να βγαινουμε βραδυ,δεν τρελαίνεται για μια βολτα στην αγορά ή στην παραλία κ.τ.λ θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο κ.τ.λ.Τ θετικά:δεν είναι τσιγγούνης,δεν μου κάνει έλεγχο στο τί ξοδεύω,δεν κουβαλάει προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι,δεν έχει ξεσπάσματα θυμού εάν δεν τον προκαλέσω και δεν παίρνει το μέρος των γονιών αντί το δικό μου.

Διαφημίσεις

To μεγαλύτερο ελάττωμα, που απο εκεί πηγάζουν και άλλα μικρότερα : υπερβολικά ΕΓΩΙΣΤΗΣ ! Αν μπορούσε να ελέγξει τον εγωισμό του όλα θα ήταν πολύ καλύτερα !

θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο

το σημαντικοτερο ελλατωμα του αντρα μου ειναι αυτο θεωρει απλα οτι εχει παντα δικιο

εχει τις περισοτερες φορες σαν πιο εμπειρος αλλα οχι ολες

και οταν εχει αδικο δεν το παραδεχετε και προσπαθει να βρει αρνητικα σημεια για να βγει λαδι

πλεονεκτηματα

ευγενικος τρυφερος δεν ειναι τσιγγουνης

και ακομα και οταν πιστευει οτι εχω αδικο ειναι διπλα μου και με στηριζει με τον τροπο του στις αποφασεις μου

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Το χειροτερο ελαττωμα του που μου σπαει τα νευρα ειναι η αναβλητικοτητα του.

Ευτυχως εχει απειρα πλεονεκτηματα σαν χαρακτηρας που σωζουν την κατασταση του να αναβαλλει συνεχως πραγματα.

Είναι πολύ του προγράμματος,πράγμα που με αγχώνει.

Θετικά:είναι καλός μπαμπάς,τρυφερός σύζυγος,έχει χιούμορ που για'μένα μετράει πολύ στον άνθρωπο,είναι υπομονετικός,έχει δίκαια κρίση και πολλά(!!!)άλλα :-D

Διαφημίσεις

Το μεγαλυτερο ελαττωμα του αντρουλη μου ειναι ....το κολλημα που εχει με τη μανα του...χιχιχιχι!!!

Περα απο αυτο...ειναι ο καλυτεροτατος!!!!

Το ελάττωμα του είναι ότι ΔΕΝ έχει ελαττώματα...Ειλικρινά. Ψάχνω να βρω, αλλά δε βρίσκω...

Είναι ο άνθρωπος που ταιριάζει σε μένα καλύτερα, από κάθε άποψη...Εγώ από την άλλη έχω πολλά ελαττώματα, που όμως με βοηθάει και τα αντιμετωπίζω...

Τώρα πρόσεξα ότι είναι στην κατηγορία "χωρισμός και διαζύγιο" το θέμα...και ότι η Νικολέτα αναφέρει "που σας κάνουν ώρες ώρες να σκέφτεστε και το χωρισμό"...

Δεν τον έχω σκεφτεί...

Τα αρνητικά του ειναι οτι ειναι κυκλοθυμηκός και οταν ξυπνάει δεν μηλάει σε ανθρωπο και παντα τσακώνομαι μονη μου.

Τα θετικά του δεν μου χαλαει χατιρη ποτε ειναι καλος μπαμπάς και πολυ καλος ανθρωπος πραγματικα η καλοσυνή του με κανει και απωρό δεν θυμωνει με κανεναν???

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

το αρνητικο του ειναι οτι οταν αρρωσταινει κανει σαν ετοιμοθανατος και μου τη σπαει απιστευτα αυτο!με ενα απλο συναχι ταβλιαζατε με 5 κουβερτες βογγαει 5 μερες και δε σηκωνεται παρα μονο για τουαλετα:evil: αν εχει 36.9 το θεωρει πυρετο:evil: αλλο να σας το λεω κ αλλο να το βλεπετε.ακομα κ που μιλαει τοκανει με το ζορι.:evil:

το μεγαλυτερο θετικο του ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν κραταει κακια.(κατι που εγω ποτε δε καταφερα να κανω) οσο σκαρτα κ αν του φερθει καποιος τελικα παντα τον συγχωρει.κ πραγματικα το θαυμαζω αυτο. και επισης αλλο ενα θετικο:mrgreen:

ειναι πως βρισκει λυσεις σε ολα τα προβλημα.κ οσες φορες κ αν ειπα οτι παει τελειωσε χαθηκαμε κλπ μου σκαει μυτη κ σε χρονο μηδεν δεν υπαρχει πλεον προβλημα.τα απλοποιει ολα τοσο πολυ και απο κει που μου φαινεται ενα βουνο το προβλημα ξαφνηκα δεν υπαρχει:shock::-D

Αυτο που πραγματικα με ενοχλει στον αντρα μου ειναι οτι δεν το δειχνει παντα οταν ενοχλειται απο κατι..Βεβαια πλεον ξερω τι τον ενοχλει κλπ. Ομως εχει τοσα +.Ειναι ενας πολυ υποστηρικτικος συντροφος,πολυ καλος μπαμπας, ακομα κι οταν θα διαφωνησουμε για κατι θα υποχωρησει εκεινος για να ειμαι εγω ικανοποιημενη, θα υποστηριξει τις αναγκες μου και τις επιλογες μου συναισθηματικα και οικονομικα, για παραδειγμα οταν γεννησα ξεκινησα νεο κυκλο σπουδων, κατι που δεν θα γινοταν χωρις την υποστηριξη και τη βοηθεια του.Το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι αισθανομαι πως ειμαι το Νο 1 στη ζωη του. Εννοειται βεβαια οτι το ιδιο ισχυει και για μενα, τον υπεραγαπω, τον φροντιζω οσο περισσοτερο μπορω και τον εχω πολυ πολυ ψηλα ως αντρα και ως ανθρωπο.

το μεγαλυτερο ελλατωμα του αντρα μου ειναι οτι ειναι ποοολυυυυ μαμουχαλο,κανει οολα τα χατηρια της μανας του,οοτι του ζητησει(εμενα εννοειται οχι),την παιρνει 5 φορες την ημερα τηλ(εμενα 1)οταν αρρωσταινει ακομα κ συναχι να εχει η πεθερα ο αντρας μου ειναι του θανατα κ φυσικα αν τολμησω κ αντιμηλησω στη μανουλα του(ακομα κ δικιο να εχω)παρνει παντα το μερος της ακομα κ να με βρισει η πεθερα,μαζι της ειναι αρκει να μη στεναχωρηθει(εγω φυσικα αν αρρωστησω απο τη στεναχωρια μου δεν παιζει καμια σημασια).καλο προσπαθω να σκεφτω αλλα δεν βρισκω..ισως το οτι καποτε ηταν αντρας..

Κοριτσια μια εκπληξη , ειμαι ανδρας και το ελαττωμα της συζυγου ειναι η ψυχροτητα , η αδυναμια εξωτερικευσης των συναισθηματων της καθως και το κολλημα με τους δικους της.Ειναι υπομονετικη, καλη μητερα ομως κακη συζυγος.

χμμμ, θα πω οτι μου έρχεται στο μυαλό...

εγωιστής, τεμπέλης, αναβλητικός, μαμόθρευτο, σπάταλος για τον εαυτό του, τσιγγούνης για όλους τους υπόλοιπους... όσο για καλό; είναι τόσο τεμπέλης και εγωιστής που από ότι φαίνεται δε θα θέλει να ασχοληθεί με το παιδί!!!

lox6p3.png

Διαφημίσεις

Ελαττώματα που μ' έχουν κάνει να σκεφτώ το χωρισμό: 1. απερίσκεπτος στα επαγγελματικά του, κάτι που μας έχει φέρει σε τόσο άσχημη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση που δεν μπορούμε να συνέλθουμε. 2. Άμα τον πιάσει η "αντρίλα" και η στενοχώρια πάει και γίνεται τόσο φέσι που έρχεται σπίτι κι έχουμε ιστορίες. Καμμιά φορά έτσι μεθυσμένος παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει στον κουμπάρο μας και φίλο του σε άλλη πόλη. Εκεί περισσότερο φοβάμαι μη συμβεί κάτι.

Στα +: Μ' αγαπάει πολύ, μου στάθηκε πολύ στο θάνατο της μαμας μου, στα χειρουργεία μου, δεν ξοδεύει παρά μόνο για το σπίτι μας, με κάνει να γελάω κι έχει ψυχραιμία και δεν το κάνει θέμα όταν ανοίγω το στόμα μου και δεν ξέρω τι λέω.

it's never too late to start all over again

Είναι πολύ του προγράμματος,πράγμα που με αγχώνει.

Θετικά:είναι καλός μπαμπάς,τρυφερός σύζυγος,έχει χιούμορ που για'μένα μετράει πολύ στον άνθρωπο,είναι υπομονετικός,έχει δίκαια κρίση και πολλά(!!!)άλλα :-D

μια απο τα ίδια κι ο δικός μου!!:-D

Προσπαθώ να θυμηθώ γιατί είπα χωρίζω την τελευταία φορά και δεν θυμάμαι... Μάλλον γιατί τελικά ήταν τα δικά μου νεύρα σπασμένα και όχι επειδή πραγματικά έκανε κάτι ο καλός μου...

Το μεγαλύτερό του ελάττωμα είναι πως όταν είναι κουρασμένος, αγχωμένος κ.λπ. μπορεί να πει χοντράδες ή να σε αμφισβητήσει επειδή δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον εαυτό του.

Προτερήματα; Πολλά! Που να τα καταγράφω... άσε που μπορεί να διαβάσει και να τα πάρει πάνω του :lol: Ως πατέρας είναι σχεδόν άψογος πάντως αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγο... υπερπροστατευτικός :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαβάζω όλα αυτά τα καλά και μου φαίνεται τόσο περίεργο.... Έχω ξεχάσει πώς είναι να σου φέρονται σαν γυναίκα... και μάλιστα σαν τη γυναίκα που αγαπάς! Αλλωστε, από το 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου ό, τι είχα ερωτευτεί και εκτιμήσει σε αυτόν, μετατράπηκε σε αδιαφορία, ψυχρότητα, προσβολές, απαξίωση, επιθετικότητα και τέλος απιστία και εγκατάλειψη...

Κι όμως, με όλα αυτά... είχα αποφασίσει να μη χωρίσω. "Για το καλό του παιδιού μου"! Έπρεπε να το κάνει αυτός για να συνειδητοποιήσω ότι έπρεπε να έχουμε φύγει εμείς .... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ!

Εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενες και να μη θεωρήσετε ούτε για μια στιγμή ότι είναι δεδομένο να χεις καλό άντρα και πατέρα του παιδιού σου! Δεν είναι! Υπάρχουν εκεί έξω πολλά καθίκια! Είστε πολύ τυχερές..... Να τους προσέχετε τους άντρες σας!!!

Το λέω γιατί τουλάχιστον για το θέμα του πατέρα πίστευα πως είναι δεδομένο να αγαπά και να νοιάζεται τα παιδιά του. Τώρα που κατάλαβα ότι δεν είναι... θαυμάζω όσους πατεράδες βλέπω στο δρόμο να πηγαίνουν βόλτα τα παιδάκια τους και να παίζουν μαζί τους..! Το θεωρώ σπουδαίο αυτό που κάνουν.... που τα αγαπούν!!

Φιλιά..

To μοναδικό ελάττωμα του δικού μου είναι ίσως το ότι είναι λίγο παραπάνω νευρικός απ ότι πρέπει, χωρίς όμως ευτυχώς να επηρεάζει αυτό τη σχέση μας ιδιαίτερα. Νευρικός πχ ειναι όταν οδηγεί και όταν θεωρήσει ότι κάποιος θέλει να τον θίξει. Κατά τα άλλα, στην κυριολεξία έχει όλα αυτά τα προτερήματα που πάντα ζητούσα να βρω από έναν άντρα ώστε να αποφασίσω να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του.

Ελαττώματα: Ζηλιάρης, σπάταλος, αναβλητικός, τσαπατσούλης αλλά το χειρότερο για εμένα είναι, όταν συμβαίνει κάτι και δε μπορεί να το εκφράσει σωστά, ώστε να μη δημιουργηθεί καυγάς…

Προτερήματα: Καλός σύζυγος (μετά από πολύ κόπο και των δυο μας), πολύ καλός πατέρας και το ποιο βασικό, ότι μας αγαπάει πολύ, πάρα πολύ. Τόσο πολύ που για χάρη μας έχει θυσιάσει πολλά και έχει αφήσει στην μακρινή άκρη ότι μας πονάει και μας κάνει κακό (συγγενείς του δηλαδή, τι άλλο???). Αν δεν μας αγαπούσε τόσο, σίγουρα θα είχαμε χωρίσει πριν μερικούς μήνες… Να μη παραλείψω να γράψω, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό… Προσπαθεί πάρα πολύ, κάθε μέρα, να γίνει καλύτερος. Καλύτερος σε όλα και για άλλη μια φορά, τον ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Ελαττώματα ….. εγωιστής , θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα ,ξεροκέφαλος, γιορτές δεν έχει, υπερβολικός, οξύθυμος, υπερπροστατευτικός, δεν ήθελε να δουλέψω(κάτι που τώρα πια δεν το επιτρέπω εγώ ;)) Όταν κάποιος του κάνει κάτι το κρατεί μανιάτικο ,σε αντίθεση με εμένα που μπορώ να συχωρέσω και των χειρότερο εχθρό μου (κάτι που πολλές φόρες είναι και αίτια τσακωμού )

Προτερήματα …….υπερβολικά ανοιχτοχέρης, το χιούμορ του, κάλος πατέρας , τρυφερός , βοηθά τους πάντες και τα πάντα ,με την μανά του καμία σχέση μα καμία όμως :P, βοηθά στις δουλείες του σπιτιού , προσπαθεί πάντα να τα έχουμε όλα !!! και πάνω από όλα ξέρω τα κουμπιά του !!!!!!!!!!:mrgreen:

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Γειά σας κορίτσια και Καλές Γιορτές!!!!!!!

Χμ χμ για να δούμε... Το μοναδικό ελάττωμα που έχει είναι ότι είναι πολύ ανεκτικός δηλ. έχω τσακωθεί κατά καιρούς με ανθρώπους στο σόι του κ δεν με έχει υποστηρίξει ποτέ για να μην τα κάνει χειρότερα... Κατά τ' άλλα, είναι πολύ τρυφερός σύζυγος, στοργικός πατέρας, και γενικά τα παιδιά είναι το ευαίσθητο σημείο του, δεν έχει πρόβλημα που είμαι ΣΠΑΤΑΛΗ!!! πολύ όμως... δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για οτιδήποτε... δεν αγχώνεται ποτέ κ ηρεμεί εμένα που είμαι μονίμως αγχωμένη!

Το κακό είναι ότι εκείνος έχει πολλά προτερήματα και λίγα ελαττώματα ενώ εγώ ακριβώς το αντίθετο οπότε θαυμάζω και την υπομονή του!

δεν εχω πραγματικα κανενα παραπονο ΕΚΤΟς απο 1...τα αθλητικα....

ελεος δηλ με το ποδοσφαιρο...παρακολουθει ακομα και τον αγωνα ΓΙΔΑΣ-ΒΡΑΣΝΑ..

ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΥΤΕς ΤΙς ΗΛΙΘΙΕς ΕΚΠΟΜΠΕς που βριζει ο ενας τον αλλον..

Σοβαρος ανθρωπος τωρα εναι δυνατον να ασχολειτε τοσο πολυ με αηδιες?

δεν εχω πραγματικα κανενα παραπονο ΕΚΤΟς απο 1...τα αθλητικα....

ελεος δηλ με το ποδοσφαιρο...παρακολουθει ακομα και τον αγωνα ΓΙΔΑΣ-ΒΡΑΣΝΑ..

ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΥΤΕς ΤΙς ΗΛΙΘΙΕς ΕΚΠΟΜΠΕς που βριζει ο ενας τον αλλον..

Σοβαρος ανθρωπος τωρα εναι δυνατον να ασχολειτε τοσο πολυ με αηδιες?

ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γιδάς - Βρασνά???!!!!!!!!!!!!!!!!

χοχοχοοοοοοοο

μιλάμε κατουρήθηκα!!!!

ααααααχαχαχαχααααααααααααααααααα