Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΑΚΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ...

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρωτηστε το φυστικι και την λουκομαμα που τον εχουν δει οντως μοιαζει στον Ιουδα!!!!!!! Εκτος κι αν εχω χαζεψει τελειως η τρελομαμα. Μπουκλα τα μαλλια μπλε ματι και απιστευτες γωνιες. Εμαι σιγουρη οτι αμα τον δεις θα συμπεθερεψουμε σιγουρα φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοιτα εγω δεν πασχω απο φεμινιστικο συνδρομο. Οποτε το αντρα τον ηθελα παντα Αντρα. Και ναι να ειναι μισο ποντακι πιο ψηλος. Το γουσταρω τρελλα λεμε. Το θαυμαζω και αυτο με φτιαχνει τρομερα. Αν αισθανθω πιο πανω απο τον αντρα που εχω διπλα μου εχω φαει χοντρη ητα με την παρτη του. Θα ξενερωσω τραγικα. Οποτε δεν με χαλαει αυτο. Και αυτος που εχω διπλα μου το εχει αυτο. Και αυτο ειναι που με ξετρελλενει επανω του (κυριως). Βεβαια εχει και το μειον του. Δεν 'ελεγχεται ευκολα' ........;) Δεν ειναι του χεριου μου. Αλλα ποτε δεν θα τον ηθελα ετσι......και το ξερει το καθαρμα......(μου).........

Λοιπόν... Απλά συμπλέουμε...

Θα συμφωνησω με τη θεια και ολες σας στο σημειο οτι ο αντρας θα πρεπει να ειναι αντρας και στο οτι θα πρεπει να τον θαυμαζουμε.Αλλα.....αυτο που βλεπω εγω και θαυμαζω πχ στον αντρα μου μπορει σε καποια αλλη να μην ειναι τιποτα.Δηλαδη σημασια εχει η αποψη της "θειας"και της καθε θειας η της "κορης"και της καθε κορης,που λογικα κατι θα βρισκει παραπανω για να ειναι μαζι του....

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Κόρες συνέλθετε. Ας μπούμε στην ουσία του θέματος. Συμφωνείτε με αυτό που είπε η θεία?

Απολυτα και για να το επαναφερω λιγο στο σοβαρο του (αν και θα χαθει στο αρχειο δεν παει στο διατανο), η Θεια ειχε απολυτο δικιο. Και δεν μιλαει κανεις για μισογυνηδες, προβληματικους, επιθετικους ανδρες. Ουτε για τον Κονναν τον βαρβαρο να σε κανει να υποφερεις. Μιλουσε πιστευω για αυτο που χιουμοριστικα ειπα πιο πανω. Αν δεν θαυμαζεις αυτο που εχεις διπλα σου παει στραφι. Και αν εγω προσωπικα δεν αισθανομαι οτι παταει μισο σκαλι πιο πανω απο εμενα με ξενερωνει. Δεν εχω θεμα με το να ειμαι λιγο πιο κατω. Ουτε τετοια κομπλεξ. Εξαλλου ποτε δεν καταλαβα την μανια 'εγω πιο πανω, οχι εγω πιο πανω'. Εκει που λεμε γαμος και συμβιωση. Για μενα αυτο δεν εχει ουδεμια σημασια. Τι και αν ειναι πιο εξυπνος απο εμενα και ΠΟΛΥ καλυτερος σε οτι κανει? Μπραβο του. Και αυτος ο θαυμασμος που του εχω μεγενθυνει το ποσο τον θελω κιολας. Οπως επισης και η 'δυσκολια' του χειρισμου του με κανει να εθιζομαι σε αυτον. Αν ειχα καποιον να τον μανιπιουλαρω κατ επιλογην θα ειχα μεγα θεμα. Ειχα τετοιο δεσμο παλια και ημουν για κλαμματα. Χαμενο απο χερι. Οποτε συμφωνω απολυτα με την Θεια. Οπως επισης να υπενθυμησω στις κορες μας οτι φεμινισμος δεν σημαινει αυτοματα χανω θηλυκοτητα και θελω σωνει και καλα να ειμαι πανω απο τον αντρα μου.......(γιατι φεμινισμος ξεκινησε ως ισοτητα και το χασαμε τοσο το τρενο που πλεον εαν δεν ειμαστε καλυτερες σε ΟΛΑ εχουμε μεγα θεμα, το οποιο μας κανει και ολιγον υστερικες-μετα συγχωρησεως)......ουτε το οτι ειμαι θηλυκο σημαινει και αυτοματα ειμαι το χαμενο μερος της σχεσης. Πιστευω οτι στην μοντερνα κοινωνια λιγο οι ρολοι εχουν χαθει, και με χαλαει τραγικα αυτο........και επισης πιστευω οτι μπερδευει τον κοσμο. Και τους αντρες και τις γυναικες. Επι εποχης θειας ισως σε καααααααααποια σημεια να ηταν καλυτερα τα πραγματα και πιο διακριτοι οι ρολοι.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Η σοφια της θειας ειναι στη λεξη κλειδι "μισο" ποντο. Ουτε τεραστια διαφορα επιπεδου ουτε ισα για να μπορεις να τον θαυμαζεις!!!!!!!!!

Και η γιαγια μου το ελεγε κοριτσι. 'Να στεκεται κορη μου μισο σκαλι πιο πανω'........;)

Διαφημίσεις

Bρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?

To να είναι ο άντρας λίγο πιο ψηλά απο την γυναίκα

ΟΚ το δέχομαι

είναι ωραίο.... για τα μάτια της γυναίκας!

Αλλά στα μάτια του άντρα τι γίνεται βρε κορίτσια?

Δεν είναι λίγο άσχημο να βλέπει την γυναίκα του

πιο κάτω απο αυτόν?....

Mήπως θα ήταν καλύτερα να ήταν και οι δύο στο ίδιο σκαλί

και ο ένας να ανεβαίνει σε κάποια πράγματα

και ο άλλος σε άλλα?

Δηλαδή να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον....

Αλλά στα μάτια του άντρα τι γίνεται βρε κορίτσια?

Δεν είναι λίγο άσχημο να βλέπει την γυναίκα του

πιο κάτω απο αυτόν?....

Αμ αυτο το εχω σκεφτει και εγω......:| .....αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το στυλ του αντρα μου γουσταρει να εχει το χερι το πανω σε πολλα πραγματα και να αισθανεται ο αφεντης (οχι με την εννοια του δυναστη), αλλα της 'κολωνας του σπιτιου', οτι βασιζομαι επανω του, οτι αφηνω σε αυτον γιατι τα κανει καλυτερα (που οντως τα κανει). Οποτε ισως να δουλευει σωστα.......ποιος ξερει. Κοιτα δεν μπορω να μιλησω απο την πλευρα του. Μπουρδα θα πω εκτος και αν τον ρωτησω καταμουτρα κατι το οποιο δεν θελω να κανω...Μονο για μενα μπορω να σου πω.......τπτ αλλο. :-)

Βρε κορίτσια, έμεινα κάγκελο που νέες κοπέλες κάθονται και συμφωνούν με τα λεγόμενα της θείτσας.

Ποια επίπεδα και ποια σκαλιά;

Ποιος νοήμων άνθρωπος κατατάσσει τους ανθρώπους σε επίπεδα και τους μετράει με τον... πόντο. Ή τους ταξινομεί σε σκαλιά;:shock:

Με τι κριτήρια κιόλας;

Τα λεφτά, τη μόρφωση, το κοινωνικό στάτους; Πλάκα με κάνετε;

Κάποιος άνθρωπος μπορεί να έχει πτυχίο οικονομικών και ο άλλος να είναι καλλιτέχνης μουσικός. Ο ένας μπορεί να είναι πιο διπλωματικός, ο άλλος πιο αποφασιστικός. Ή ο ένας να έχει περισσότερες γνώσεις και ο άλλος να έχει μεγαλύτερη ευστροφία. Σε τι επίπεδο θα κατατάξετε τον ένα και σε τι τον άλλο;:confused:

Εκτός αν μιλάμε ειδικά για λεφτά, όπου εκεί ναι υπάρχει διαβάθμιση ρητή και σαφής, σύμφωνα με το Ε1 και το Ε9. Ελπίζω να μην εννοούσε αυτό η θείτσα, ούτε και εσείς.:evil:

Εγώ συμφωνώ με το αλληλοσυμπλήρωμα που είπε και η soevan. Ο ένας συμπληρώνει τις αδυναμίες του άλλου και μέσα από τις διαφορές βοηθά ο ένας τον άλλον να εξελιχθεί.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

μα δε μιλαμε για μορφωση ουτε κ λεφτα.λαθος τα καταλαβες ολα.

καποια ειπε πως ο αντρας ειναι το κεφαλι κ η γυναικα ο λαιμος.στριβει το κεφαλι οπου αυτη θελει!αυτο εννοουμε και σε αυτο συμφωνω!:rolleyes:

Νάμαστε πάλι εδώ Αντρέα... Καλώς σας βρήκα...

Να σου πω, σε συμπασχουμε μου φερνει αυτο........:?

Καλά ότι γέλασα πολύ με το σχόλιο σου αυτό. Πολύ εύστοχο όμως...

Δεν μιλαμε για τεραστιες διαφορες και ανωτεροτητα του ανδρος. Τουλαχιστον εγω εννοω μισο ποντο πιο δυνατος απο εμπειριες και δυναμη. Δυναμη που δεν εχει σχεση με λεφτα η επαγγελμα, δυναμη εσωτερικη εννοω.

Ασε που για να σταθεις διπλα σε εναν τετοιον ανδρα αποκλειεται να εισαι κατωτερη η να σε βλεπει κατωτερη γιατι τετοιοι ανδρες δεν επιλεγουν τυχαια την γυναικα που εχουν διπλα τους. Ζητανε ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα σε μια γυναικα η μισο ποντο που λεει και η θεια να εχει διαφορα.

Θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τους ηθοποιούς που σχολιάζατε χθες κακούργες, βρήκατε τη μέρα της γιορτής του παιδικού μας!

Λοιπόν, ο Κενάν είναι θεός, πανύψηλος και πολύ επιτυχημένο πρώην μοντέλο, στην πραγματικότητα. Εντάξει, ως ηθοποιός δεν διαπρέπει κιόλας, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά δεν βοηθάει κι ο ρόλος του. Στις απειροελάχιστες σκηνές που χαμογέλασε, μου λύθηκαν τα γόνατα.

Γουστάρω επίσης σακάτ Τζεμίλ, παρόλο που μου φέρνει λίγο σε βλαχαδερό, ας είναι.

Η Λάμια είναι σαν σκέτη από γιουβέτσι και σιχάθηκα να τη βλέπω να μυξοκλαίει. Βρίσκω τη Νιμέτ χανούμ γυναικάρα με τα όλα της, αν και η αδυναμία μου από γυναίκες ήταν η Λεϊλά - τυπική εκπρόσωπος της λαγγεμένης Ανατολής.

Για τον Ονούρ καλύτερα ας μη μιλήσω. Τι του βρίσκετε του αυγουλομάτη ρε κορίτσια? Δεν βλέπετε που πάσχει από εξοφθαλμία και καραφλίαση ο άνθρωπος? Όταν τον είδα δε και με τη γενειάδα, τύπου δόκιμος μοναχός, ήρθε κι έδεσε το βύσσινο. Κερέμ με τα τσαρούχια, στο σχετικό σίριαλ...

Τα φλωροαμερικανάκια του Grey 's Anatomy δεν θα γυρνούσα ούτε να τα φτύσω , ακόμα κι αν με παρακαλούσαν γονατιστά, όπως και όλη τη σειρά γενικότερα, την οποία θεωρώ κακέκτυπο της θρυλικής "Εντατικής".

Ο Μονικοσύζυγος και άλλοι αλητήριοι σαν και του λόγου του ουδόλως με συγκινούν. Ειδικά από τότε που έβαλε τη γυναίκα του να παίξει στο "Μη αναστρέψιμος", τον θεωρώ μεγάλη ανωμαλάρα, δήθεν , φελλό και γενικότερα δεν θα πάρω, ευχαριστω.

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν. Επί του θέματος:

Συμφωνώ απόλυτα ότι τον άντρα σου για να τον σέβεσαι και να τον τιμάς, πρέπει να στέκεται ψηλά στα μάτια σου και να τον θαυμάζεις. Ο τρόπος όμως που κερδίζεται αυτό δεν μπορεί να είναι ο ίδιος με όλες τις γυναίκες. Άλλη θαυμάζει τον άντρα της γιατί πχ διαπρέπει στο επάγγελμά του, άλλη γιατί είναι θεογκόμενος και τη φθονούν όλες στο δρόμο, άλλη γιατί είναι καλύτερος γονιός από την ίδια και ούτω καθεξής. Προσωπικα πιστεύω ότι σημασία έχει, καθε στιγμή της ζωής μας, να εξακολουθούμε να τον θεωρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή συζύγου, με βάση τα δεδομένα της καθεμιάς, όπως και την ημέρα που τον παντρευτήκαμε. Αν αυτό αρχίσει να κλονίζεται κι εμείς είτε ανατρέχουμε στο παρελθόν είτε κοιτάζουμε γύρω τριγύρω, τότε μάλλον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Για τον Ονούρ καλύτερα ας μη μιλήσω. Τι του βρίσκετε του αυγουλομάτη ρε κορίτσια? Δεν βλέπετε που πάσχει από εξοφθαλμία και καραφλίαση ο άνθρωπος?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οντως ρε παιδια μαλλον ορμονικη διαταραχη πρεπει να εχει το παιδι:mrgreen:

τελειος σχολιασμος! τον ονουρ καλε δεν τον ειπαμε ωραιο μη χειροτερα... απλως βαλαμε φωτο γιατι δεν τον ηξερε καποια κοπελα...

Δεν μιλαμε για τεραστιες διαφορες και ανωτεροτητα του ανδρος. Τουλαχιστον εγω εννοω μισο ποντο πιο δυνατος απο εμπειριες και δυναμη. Δυναμη που δεν εχει σχεση με λεφτα η επαγγελμα, δυναμη εσωτερικη εννοω.

Ασε που για να σταθεις διπλα σε εναν τετοιον ανδρα αποκλειεται να εισαι κατωτερη η να σε βλεπει κατωτερη γιατι τετοιοι ανδρες δεν επιλεγουν τυχαια την γυναικα που εχουν διπλα τους. Ζητανε ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα σε μια γυναικα η μισο ποντο που λεει και η θεια να εχει διαφορα.

Συμφωνώ απόλυτα Μαρκοπουλάκι ;) !

(Τον Ονούρ εγώ τον είπα ωραίο (δεν θέλω σχόλια!) και μην ξαναρχίσουμε τη συζήτηση με τους μπετατζήδες, μούσκουλα και σαμπό/σκαμπό :lol: ).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...