Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανδικος αυνανισμος σε προσπαθεια συλληψης

Recommended Posts

γεια σε ολες και καλως σας βρηκα. ειμαι 26 χρονων και εδω και 3 μηνες προσπαθω και εγω να κανω ενα παιδακι. εκτος του οτι και οι δυο εχουμε στιγμα εχω μια ερωτηση να σας κανω. στον ανδρα μου εχει μπει η ιδεα οτι οταν κανουμε ερωτα πχ σημερα, και την επομενη δεν τυχει να κανουμε, θα πρεπει να περναει απο "προσωπικες στιγμες" αυνανισμου για να ανανεωνει το σπερμα του. αληθευει αυτο; βεβαια ειναι κατι που του αρεσει αλλα εγω εχω εναν φοβο μηπως αυτο που κανει αδυνατει το σπερμα και δεν κανει σωστα την δουλεια του.

τι γνωμη εχετε για αυτο;

σας ευχαριστω!

Διαφημίσεις

γεια σε ολες και καλως σας βρηκα. ειμαι 26 χρονων και εδω και 3 μηνες προσπαθω και εγω να κανω ενα παιδακι. εκτος του οτι και οι δυο εχουμε στιγμα εχω μια ερωτηση να σας κανω. στον ανδρα μου εχει μπει η ιδεα οτι οταν κανουμε ερωτα πχ σημερα, και την επομενη δεν τυχει να κανουμε, θα πρεπει να περναει απο "προσωπικες στιγμες" αυνανισμου για να ανανεωνει το σπερμα του. αληθευει αυτο; βεβαια ειναι κατι που του αρεσει αλλα εγω εχω εναν φοβο μηπως αυτο που κανει αδυνατει το σπερμα και δεν κανει σωστα την δουλεια του.

τι γνωμη εχετε για αυτο;

σας ευχαριστω!

ENNOEITAI γινεται πιο αδυναμο το σπερμα! ο γιατρος μου ειχε πει αποχη 3-4 ημερες πριν τις γονιμες,ωστε να ειναι πιο δυνατο το σπερμα.

μηπως ο αντρας σου διαβαζει περι θηλαμου κ εχει μπερδευτει μεταξυ προσφορας κ ζητησης............????!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Ευκαιρία ψάχνει ο καλός σου μου φαινετε και δικαιολογίες....χαχαχα

Ακόμα και οι γιατροί λένε να αποφευγονται οι καθημερινές επαφές και πράξεις μόνο και μόνο για να δυναμώνει το σπέρμα, διότι η καθημερινή απώλεια το καθιστά αδύναμο ...κοινώς θέλει μέρα παρα μέρα επαφή χωρίς ενδιάμεσα να υπάρχει χειρομάλαξις!!!!

τι γνωμη εχετε για αυτο;

σας ευχαριστω!

βρε σοφια μου ποιος σας το είπε αυτό??? εχω διαβασει βιβλια κα βιβλια αλλά κατι τετοιο πρωτη φορα ακουω.....

παρόλα αυτά ευχομαι πολύ σύντομα ένα υγιές μωράκι

Διαφημίσεις

ελεος:shock::shock:

που ακουστηκε αυτο καλε?

χαχα καλο:shock::shock:

τι εννοει να ανανεωνεται?μενει στασιμο?:rolleyes: σιγα μη ξυνιζει κιολας:mrgreen: 3 παιδια εκανα και δε καναμε ποτε κατι τετοιο.κ ειχα κ 2 αποβολες πριν κανω το 1ο παιδι.ουσιαστικα εχω μεινει 5 φορες εγκυος χωρις καμια τετοια μεθοδο:shock::-P

Η αποχή το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος, αλλά το κάνει νωθρό και αδύναμο. Οι γιατροί προτείνουν μέρα παρά μέρα καθόλη τη διάρκεια του΄μήνα, αλλά στις γόνιμες αν είναι δυνατόν και κάθε μέρα επί 3-4 μέρες συνεχόμενα.

εμας πριν τις γονιμες του προτεινε 4 μερες αποχη για να ειναι πιο ισχυρο το σπερμα..

και στα σπερμοδιαγραμματα που εκανε, επισης 5 μερες αποχη για να φανει η ποιοτητα του σπερματος ακριβως..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

εμας πριν τις γονιμες του προτεινε 4 μερες αποχη για να ειναι πιο ισχυρο το σπερμα.

και στα σπερμοδιαγραμματα που εκανε, επισης 5 μερες αποχη για να φανει η ποιοτητα του σπερματος ακριβως..

Ναι, με την προϋπόθεση ότι όλον τον υπόλοιπο μήνα οι επαφές είναι συχνές.

Η αποχή το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος, αλλά το κάνει νωθρό και αδύναμο. Οι γιατροί προτείνουν μέρα παρά μέρα καθόλη τη διάρκεια του΄μήνα, αλλά στις γόνιμες αν είναι δυνατόν και κάθε μέρα επί 3-4 μέρες συνεχόμενα.

Κ μας έτσι μας ειχε πει κ ο ουρολογος κ ο γυναικολογος!

Παντως ωραιος ο δικο σου!!!Αυτοι οι άντρες εχουν φαντασια ...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

εμας πριν τις γονιμες του προτεινε 4 μερες αποχη για να ειναι πιο ισχυρο το σπερμα.

Ναι, με την προϋπόθεση ότι όλον τον υπόλοιπο μήνα οι επαφές είναι συχνές.

μια εκτυπωση στην σελιδα και τριψιμο στα μουτρα!!! σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις ευχες!

Μαζι με αυτη την σελ. συρραψε κ μια φώτο του Θεου Αυναν με αφιέρωση!:mrgreen:

μια εκτυπωση στην σελιδα και τριψιμο στα μουτρα!!! σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις ευχες!

Έλα καλέ, μην είσαι τόσο αυστηρή.Άσε το παιδί να το ευχαριστηθεί και πάρε μέρος στο παιχνίδι κι εσύ, μπορεί να σου αρέσει. :mrgreen:

Φυσικά και αποδυναμώνει το σπέρμα.....το καλύτερο είναι μέρα παρά μέρα.

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δε κάνει να αργούμε να έρθουμε σε επαφή πάνω απο 7 μέρες....γιατί νεκρώνει η παρτίδα....πρέπει οπωσδήποτε κάθε 3 μέρες....κατά τ'άλλα....έχει μεγάλη φαντασία και ευρηματικότητα ο άντρας σου.....:o. Με το καλό να κάνετε μωράκι....:D

H4rkp2.png

να συμπληρώσω ότι στην καθημερινή επαφή θα αφήνετε να περνάνε 24 ώρες για να δυναμωσει το σπέρμα, δηλαδή όχι απόψε βράδυ και μετά ξανά την επόμενη μερα το πρωί...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!εγω παλι αυτο που διαβασα και το εχω γραψει αρκετες φορες ειναι οτι οσο πιο συχνα γινεται η επαφη (εστω κι αν μιλαμε για αντρικο αυνανισμο)τοσο το καλυτερο γιατι βασει νεων ερευνων το σπερμα κατ'αυτο το τροπο ανανεωνεται ναι δυναμωνει.ολο αυτο συμφωνα με νεες ερευνες οπως προειπα οι οποιες καταρριπτουν παλαιοτερες που συνιστουσαν ''ξεκουραση'' στον αντρα.

tt1108c2.aspx

εγω παλι λεω καντε σεξ οποτε θελετε κ ΟΤΑΝ θελετε.αν ειναι ετσι να μετρατε ωρες κ δευετερολεπτα και μερες....θα καταληξει το σεξ επιχειρηση ''συλληψης'':rolleyes:

ποτε δε μετρησα μερες ποτε δε μετρησα ποσες ωρες περασαν(ελεος).κ επιανα παιδια με τη μια.

εγω παλι λεω καντε σεξ οποτε θελετε κ ΟΤΑΝ θελετε.αν ειναι ετσι να μετρατε ωρες κ δευετερολεπτα και μερες....θα καταληξει το σεξ επιχειρηση ''συλληψης'':rolleyes:

ποτε δε μετρησα μερες ποτε δε μετρησα ποσες ωρες περασαν(ελεος).κ επιανα παιδια με τη μια.

Επειδή έπιανες παιδιά με τη μία, γι' αυτό και δεν χρειάστηκε να μετρήσεις μέρες, ώρες και λεπτά. Αν περνούσαν μήνες προσπαθειών, θα έβλεπες πως θα έμπαινες στη διαδικασία, θέλοντας και μη.....Κι εγώ όταν ξεκίνησα να προσπαθώ τους πρώτους μήνες δεν ήξερα τίποτα από γόνιμες κτλ. Απλά έκανα όταν είχα όρεξη. Αν είχα μείνει έγκυος, θα μου φαινόταν περίεργο να ακούω κοπέλες να τα αναλύουν όλα...Μετά όμως από χρόνια προσπαθειών έγινα πλέον ειδικός...

Οσο για σένα Σοφία, μην τον αποπαίρνεις τον αντρούλη σου και μην αγχώνεσαι, γιατί είσαι μόνο στον 3ο μήνα προσπαθειών. Είσαι και μικρούλα ακόμη. Μετά το 8μηνο, μην σου πω χρόνο, ξεκίνα να αναρωτιέσαι...

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

συμφωνα με ερευνα αυστραλων επιστημονων ισχυει οτι ειναι καλυτερα καθε μερα να ερχεσαι σε επαφη και ιδιως αν υπαρχει καποιο προβλημα στο σπερμα αποβαλλονται τ ααρρωστα απο τους ορχεις και αυξανονται οι πιθανοτητες υγιων σπερματοζωαριων...εγω παντως εκανα καθημερινα και οταν συνελαβα εκανα 2 φορες το μηνα στις γονιμες....καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...και μην ξεχναμε οτι προκειταιγια ενα θαυμα και πρεπει να γινει τη σωστη στιγμη,αλλωστε καθε υγιες ζευγαρι εχει μονο 20% πιθανοτητες συλληψης καθε μηνα!η ερευνα ειχε αναρτηθει παλια στο parentscafe.gr στο θεμα εγω ποτε θ αγινω επιτελους; μανουλα αλλα πολλεςςςςςςςςς σελιδες πριν,σχεδον περυσι...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

συμφωνα με ερευνα αυστραλων επιστημονων ισχυει οτι ειναι καλυτερα καθε μερα να ερχεσαι σε επαφη και ιδιως αν υπαρχει καποιο προβλημα στο σπερμα αποβαλλονται τ ααρρωστα απο τους ορχεις και αυξανονται οι πιθανοτητες υγιων σπερματοζωαριων...εγω παντως εκανα καθημερινα και οταν συνελαβα εκανα 2 φορες το μηνα στις γονιμες....καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...και μην ξεχναμε οτι προκειταιγια ενα θαυμα και πρεπει να γινει τη σωστη στιγμη,αλλωστε καθε υγιες ζευγαρι εχει μονο 20% πιθανοτητες συλληψης καθε μηνα!η ερευνα ειχε αναρτηθει παλια στο parentscafe.gr στο θεμα εγω ποτε θ αγινω επιτελους; μανουλα αλλα πολλεςςςςςςςςς σελιδες πριν,σχεδον περυσι...

εσύ , μικρή μπουμπού εννοείς φυσικά 2 φορές την μερα , στις γόνιμες.......

2b590bac1c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...