Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Γέννησα κι εγώ επιτέλους! Γέννησα τη μπεμπούλα μου στις 20 Απριλίου 6.30 το πρωί. Γεννήθηκε 50cm και 3.350γρ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτό είναι το χρονικό του τοκετού μου. Την Παρασκευή 18/4 το πρωί πήγα στο γυναικολόγο, ο οποίος μου προκάλεσε ρήξη υμένων και μου είπε ότι στις επόμενες 24 με 48 ώρες θα γεννούσα. Πραγματικά, το ίδιο βράδυ με έπιασαν κάτι πόνοι κάθε περίπου 3 ώρες, αλλά το πρωί του Σαββάτου σταμάτησαν. Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 19/4 (που είχα βγεί έξω για φαγητό η τρελή) άρχισαν πόνοι κάθε 5 λεπτά. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο μαιευτήριο όταν θα πάε κάθε 3 λεπτά. Αυτό έγινε όμως στη 1.30 το πρωί της Κυριακής. Δηλ. από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 1.30 το πρωί είχα πόνους κάθε 5 λεπτά. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα και είχα κουραστεί πολυ, δεν εβλεπα εξέλιξη και ανησυχούσα με τί δυνάμεις θα γεννούσα στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε λοιπόν στη 1.30 για το μαιευτήριο με τρομερούς πόνους κάθε 3 λεπτά, στη διαδρομή έσπασαν και τα νερά. Επισκληρίδιο δέ μου έκαναν μετά από 2 ώρες. Κορίτσια δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει τόσος πόνος. Με την επισκληρίδιο ηρέμησα, αλλά τότε συνέβη κάτι εφιαλτικό. Όπως με είχαν συνδεδεμένη με τον καρδιογράφο της μπέμπας και άκουγα ντουπ-ντουπ-ντουπ, ξαφνικά ακούω ντούπ.......ντούπ......ντούπ και κοιτάζω τους παλμούς της να πέφτουν από 145 σε 68...57...36..... Άρχισα να φωνάζω να με βοηθήσουν, χτύπαγε και ο συναγερμός του καρδιογράφου, ήρθαν οι μαίες, δεν μπορούσαν να βρούν παλμό, μου έβαλαν οξυγόνο. Εγώ σκεφτόμουν "δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό... δεν μπορεί να χάσω τη μπέμπα μου τώρα...έτσι" και τότε μπήκε ο γιατρός μου... ο θεός μου. Με τα χέρια του κούνησε τον τράχηλο και δεν ξέρω τί άλλο έκανε και οι παλμοί της μπέμπας επανήλθαν κανονικά. Περιμέναμε για κανένα 30λεπτο και μετά μου λέει πάμε να γεννήσουμε. Και μέσα σε 10 περίπου λεπτά είχα κάνει το αγγελούδι μου. Υγιέστατο και πολύ δυνατό δόξα το θεό. Τελικά αυτό είχε συμβεί επειδή η μήτρα την πίεζε προς τα κάτω να βγεί αλλά ο τράχηλο δεν είχε ακόμη αρκετή διαστολή με αποτέλεσμα να πιεστεί πολύ το κεφάλι της και ο σβέρκος της και να μπλοκαριστεί η μυτούλα της (η οποία ήταν πατημένη σαν να είχε περάσει οδοστρωτήρας όταν γεννήθηκε). Σήμερα βγήκαμε από το νοσοκομείο με βάρος 3.275γρ. Και στα δικά σας οι εγκυούλες μας. Σας περιμένει τόση ευτυχία που θα νιώθετε ότι θα σκάσετε.

Διαφημίσεις

Να την χαιρεσε την κουυκλα σου !!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Να σας ζήσει το μωράκι σας και να το δειτε όπως επιθυμειτε!

Να ρωτήσω κάτι;

Τί είναι η ρήξη υμένων;

Γιατί τόσο καιρό και μετά από 2 φυσιολογικές εγκυμοσύνες νομιζα ότι ήταν όταν σπάνε τα νερά; :oops::roll:

Διαφημίσεις

να σου ζησει!παντα με υγεια κ οτι επιθυμειτε!κ εγω νομιζα πως ρηξη υμενων ειναι οταν σπανε τα νερα..οπως κ να εχει να σου ζησει!να το δειτε οπως επιθυμειτε! :D:D:D

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!!!

Σας περιμένει τόση ευτυχία που θα νιώθετε ότι θα σκάσετε.

....ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!!!

Συγχαρητηρια μανουλα!!!! :D

Να σου ζησει το κοριτσακι σου!

Καλε εκει που πεσαν οι παλμοι αγχωθηκα τρελα!Απαπα!!!Ευτυχως ομως ολα καλα!!!! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησει!

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...