Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαφημιση στην πρωινή ζώνη!

Recommended Posts

Μια φίλη μου, μου είπε σήμερα ότι σε ένα πρωινάδικο άκουσε να διαφημίζουν το Parents!Δεν ήταν όμως μπροστά στην τηλεόραση και δεν άκουσε λεπτομερειες! Μόνο ότι είπαν για την ιστοσελίδα!

Αλήθεια πού το διαφήμισαν και τί έλεγαν; ακουσε κανεις;;

Μαρία Στ. το πληροφορήθηκες;;

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

όχι δεν άκουσα κατι ότι είπαν σε πρωινάδικο...

αν ήταν για την διαφήμιση του περιοδικού (που μάλλον αυτό ήταν)

όχι δεν εχει καποια σχέση, εννοείτε μαλλον το περιοδικό parents.com το οποίο έχει και την αντίστοιχη ιδιαίτερα ενδιαφέρον ιστοσελίδα που υπάρχει στα Αγγλικά,..

αλλα είναι σαν να διαφημίζουν το http://parents.org.gr :):lol::wink::wink:

μάλλον περι αυτής της διαφήμισης πρόκειται.

με εχουν ρωτήσει πολλοί και μου λενε βγάλατε και περιοδικό?????

:!::?::!::lol:

οχι παιδιά δεν υπαρχουν ούτε κατα διάννοια τέτοιες δυνατότητες ακόμα, είτε διαφήμισης είτε εκδοσης περιοδικού :) είμαστε ακόμα πολύ στις αρχές για κατι τέτοιο.. :) . :lol:

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Και όταν με το καλο ανέβουμε και μεις και γίνουμε τρανοί και σπουδαίοι και βγάλουμε και περιοδικό έχουμε έτοιμους συντάκτες. Τσάμπα γράφουμε τόσο καιρό; Tην αρχισυνταξία να μη πλακωθούμε ποιος θα την πάρει! :wink:

Και όταν με το καλο ανέβουμε και μεις και γίνουμε τρανοί και σπουδαίοι και βγάλουμε και περιοδικό έχουμε έτοιμους συντάκτες. Τσάμπα γράφουμε τόσο καιρό; Tην αρχισυνταξία να μη πλακωθούμε ποιος θα την πάρει! :wink:

:lol::wink::lol::lol::lol::wink::wink:

Πάντως Μαρία Στ. με αφορμή όποιος σερφάρει για το περιοδικό θα βλέπει και τη σελίδα και αν αρχίσει να παίρνει τις πληροφορίες που χρειάζεται, σιγά μην αγοράσει το περιοδικό μετά!!!!!! :wink::wink::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Πάντως εγώ το αγόρασα το περιοδικό είναι πολύ ωραίο και αντάξιο του φόρουμ μας. Έχει και σαλιαρίτσες μιας χρήσης που γράφουν πάνω Parents, αν μας πετύχετε πουθενά να καμαρώνουμε για την σαλιάρα μας εμείς είμαστε, να το ξέρετε!!!! :D:wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ναι είναι μια αξιόλογη προσπάθεια και υπαρχει πολύ περισσότερα χρόνια απο ότι το parents.gr.

δεν εχω δεί το περιοδικό αλλα σίγουρα θα είναι πολύ ποιοτικό - γιατί να μην έχει και καποιος κατι να διαβάσει όταν δεν εχει ιντερνετ. :)

πάντως δεν υπάρχει καποιος στόχος για περιοδικό, ένα περιοδικό έχει χίλια άλλα δυο πράγματα, και κόστη... ας φτάσουμε πρώτα να λειτουργούμε με έμμισθο προσωπικό και να υλοποιηθούν οι υπόλοιποι στόχοι του καταστατικού :) αυτό καλό θα ήταν για αρχή :):)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Οπότε Μαρία μου, ας ευχηθούμε και από εδώ να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας χωρίς πολλές δυσκολίες και να σας κυλούν όλα ομαλά!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Create New...