Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

20% παιδικα παιχνιδια καρφουρ

Recommended Posts

προσεχτε λιγο το θεμα με το 20% στα παιχνιδια στο καρφουρ...ειναι ψιλομουφα...πριν 1 εβδομαδα ειχε ξαναβαλει 20% κ πηραμε αρκετα παιχνιδακια..ε,σημερα τα ειχε ολα αυτα ποτυ πηραμε ακριβοτερα!!!π.χ. το σκυλακι της φισερ πραις το ειχε πριν μια εβδομαδα 33 -20% κ σημερα ειχε 38 (!) -20%!!!!!!!δε λεω σιγουρα για ολα αλλα ειναι τυχαιο οτι οτι πηραμε το ειδα ακριβοτερο??????

bV6Dp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

προσεχτε λιγο το θεμα με το 20% στα παιχνιδια στο καρφουρ...ειναι ψιλομουφα...πριν 1 εβδομαδα ειχε ξαναβαλει 20% κ πηραμε αρκετα παιχνιδακια..ε,σημερα τα ειχε ολα αυτα ποτυ πηραμε ακριβοτερα!!!π.χ. το σκυλακι της φισερ πραις το ειχε πριν μια εβδομαδα 33 -20% κ σημερα ειχε 38 (!) -20%!!!!!!!δε λεω σιγουρα για ολα αλλα ειναι τυχαιο οτι οτι πηραμε το ειδα ακριβοτερο??????

παρεπιπτοντως To ιδιο σκυλακι το εχουν παντου 29.99 !!!!!!!!!!!!!

Ερχομουν να ανοιξω θεμα αλλα θα τα πω εδω. τα εχω παρει πολυ λεμε!

ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι πηγα σημερα κ αφου εφαγα 1 ωρα να διαλεξω 14 παιχνιδακια για τα πιτσιρικια. συνειδητοποιω στην ουρα οτι δεν εχω την καρτα μου:shock:. αφηνω το καροτσι κ παω στην reception για να βγαλω αλλη. κ τι μου λεει η τυπισα ειρωνικα αχ! ας προσεχατε δεν εχουμε καρτες τελειωσανε:shock::twisted::twisted::shock: μα ειναι δυνατον μεσα στις γιορτες κ αφου διαφημιζετε τις εκπτωσεις να μην εχετε αποθεμα σε καρτες! εμ κ τι να κανουμε τωρα μου λεει ειρωνικα, βγαλαμε ανακοινωση(κ μου δειχνει ενα χαρτι Α4 κολλημενο σε ενα καθολου εμφανες σημειο) να το φωναζαμε κ με ντουντουκα????:confused::?:-?:shock:

επειδη θα αργουσα στην δουλεια δεν το προχωρησα παρατησα το καροτσι κ εφυγα:evil::evil::evil::evil:

επιεικως απαραδεκτοι.....................

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ΠΟΤΕ ΜΗ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΓΑΖΙ, ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΣ!!!

εμεις την ειχαμε παθει πολλεεεεεεεες φορες, τωρα βεβαια εδω και 1-2 χρονια συμμορφωθηκαν αλλα παλιοτερα το παθαιναμε πολυ συχνα. σε αυτο το θεμα με την εκπτωση, παντως εμας μας βολεψε πολυ ειδικα σε ρουχα για τον μικρο κ απορρυπαντικα, αλλα παντα κοιταμε την αποδειξη πριν φυγουμε..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

παρεπιπτοντως To ιδιο σκυλακι το εχουν παντου 29.99 !!!!!!!!!!!!!

Ερχομουν να ανοιξω θεμα αλλα θα τα πω εδω. τα εχω παρει πολυ λεμε!

ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι πηγα σημερα κ αφου εφαγα 1 ωρα να διαλεξω 14 παιχνιδακια για τα πιτσιρικια. συνειδητοποιω στην ουρα οτι δεν εχω την καρτα μου:shock:. αφηνω το καροτσι κ παω στην reception για να βγαλω αλλη. κ τι μου λεει η τυπισα ειρωνικα αχ! ας προσεχατε δεν εχουμε καρτες τελειωσανε:shock::twisted::twisted::shock: μα ειναι δυνατον μεσα στις γιορτες κ αφου διαφημιζετε τις εκπτωσεις να μην εχετε αποθεμα σε καρτες! εμ κ τι να κανουμε τωρα μου λεει ειρωνικα, βγαλαμε ανακοινωση(κ μου δειχνει ενα χαρτι Α4 κολλημενο σε ενα καθολου εμφανες σημειο) να το φωναζαμε κ με ντουντουκα????:confused::?:-?:shock:

επειδη θα αργουσα στην δουλεια δεν το προχωρησα παρατησα το καροτσι κ εφυγα:evil::evil::evil::evil:

επιεικως απαραδεκτοι.....................

καλα βρε γιατι δεν ζητησες απο καποιον απο πισω σου?ή εστω και απο ταμια παντα εχουν οι κοπελες,εμενα μου ετυχε 2 φορες,μια μου εδωσε ο απο πισω και μια η ταμιας

Διαφημίσεις

καλα βρε γιατι δεν ζητησες απο καποιον απο πισω σου?ή εστω και απο ταμια παντα εχουν οι κοπελες,εμενα μου ετυχε 2 φορες,μια μου εδωσε ο απο πισω και μια η ταμιας

μωρε δεν το σκεφτηκα!!!!!!!!!!:rolleyes::oops::oops:

θολωσα τοσο πολυ απ τα νευρα μου με την ειρωνια της υπαλληλου που ανετα θα τα εσπαγα εκει μεσα!!!!!!!!!!!!:twisted:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

λοιπον πηγα σημερα,εγω πηγαινω στο μακεδονια

ολα ειχαν ιδια τιμη και το σκυλακι που λες 33ευρω ειχε.πηγα και το ειδα.

δεν ξερω μηπως εγινε καποιος λαθος στο δικο σας,ηταν σε ολα τα παιχνιδια που ειχες παρει?

Δεν έχεις άδικο σε αυτο που λες. Βέβαια δεν ξερω για το σκυλάκι αλλά σε άλλα παιχνίδια που κοιτούσα μετα απο 1 εβδομάδα τα ανέβαζαν 20, 50 λεπτά και 1-2 ευρώ!

Άσε τελευταία το έχουν ξεφτυλίσει στα καρφουρ, πηγαίνω πολύ συχνά τα τελευταία 5 χρόνια και λυπάμαι που άρχισαν να συμπεριφέρονται πολύ πονηρά.

Επίσης κάθε καρφουρ έχει διαφορετικές τιμες ανα περιοχή.

433965qzur0la2nd.gif