Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γλυκακια απο την Pasarela!!!

Joannad

Recommended Posts

Κοριτσια δεν θέλω να κανω διαφημιση αλλα σημερα το απογευμα μπηκα στο Pasarela να παρω το τσουρεκακι με την σοκολατα (τελειοοοοοοοοο) και είδα τον νέο καταλογο της όπου πλέον αναλαμβάνουν και τα γλυκακια της βαπτισης. Τ Ε Λ Ε Ι Α !!! Τετοια σχεδια δεν εχω ξαναδει !!! Μολις μπορεσω θα σας στειλω φωτο!!! το πιο τελειο ειναι όμως το βαζακι με το ασημενιο κουταλακι και έχει γέμιση πραλινα με ολοκλήρα κομματια φουντουκι!!! για δειτε το λιγο. Στο site δυστηχώς δεν τα εχουν ακομη. Ρωτησα τιμές οποια ενδιαφερεται ...... U know. Φιλια

Διαφημίσεις

Είχα πάρει το 2006 που βάφτισα το Βασιλάκη από τη Pasarela και είχαν ξετρελαθεί όλοι. Ασε που με το κυπελάκι και το κουταλάκι ο κόσμος δεν λερώθηκε.

Διαφημίσεις

Εχει σε maffins αρκουδακια - λαγουδακια (πολυ γελιο)- ελεφαντακια λουλουδακια - baby bear- πεταλουδες - ενα που εχει ασπρο γλάσο και στην κορυφη κοιματε ενα μωρο ροζ ή γαλαζιο - ταρανδακια - στρουμφοσπιτο - και το πιο ωραιο για μενα τα ψαρακια και η πριγκιπισα !!!! εχει παλι ασπρο γλασο και η πριγκιπισα ειναι το ιδιο ορθια με τα χερια ψηλα και ειναι σαν να καθεται πανω στο maffin . Για το ψαρακι βυθισμεnο ορθιο ενα ψαρακι πολυχρωμο αλλα κοριτσια ειναι σαν αληθινο!!! τιμή 2,20 euro

Θα αναβασω φωτο το βραδακι αργα γιατι ο αντρας μ,ου εχει βαλει καπου το καλωδιο και δεν μπορω να το βρω για τις περασω!!!!

:oops:

Διαφημίσεις

λιγο ακριβουτσικα μου φαινονται :shock: εγω βρηκα με 180 μεγαλο κυπελλο που βαζεις οτι γλυκο θελεις κ σου κολλανε πανω κ ενα χνουδωτο αρκουδακι σιελ η ροζ

Κοριτσια καλημερα!!! Χρηστός Ανέστη!!!

Καλά οτι θα έγραφα σημερα πρωι πρωι, δεν το περιμενα!!!

ΝΑ ρωτησω, σε ποια πασαρελα πηγατε και ειχε ετοιμο το νεο καταλογο??

Εγω πηγα προχτες στο μαρουσι και δεν ειχε τιποτα!!!!

Θα γινει εμενα η βαφτιση στη γλυφάδα!!

Καλα να περασετε σημερα!

ateli καλημερα και Χριστος Ανεστη.

Δεν ξερω να σου απαντησω σ'αυτο που ρωτας

αλλα ηθελα να σε ρωτησω στη Γλυφαδα που και ποτε θα

βαφτισεις?

Και εγω βαφτιζω 28 Ιουνιου στη Γλυφαδα.

Απλα ειμαι μακρυα και ακουω Γλυφαδα και κατι παθαινω.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

ateli τον καταλογο τον πηρα απο το καταστημα του Κορυδαλλου. Να σου πω την αλήθεια πηγα Μ.Πεμπτη και η πωλήτρια μου ειπε οτι μολις βγηκαν και οτι ημουν η πρωτη που ρωτησε. Οπότε μέσα στην επομενη εβδομαδα θα τα στειλουν και στα άλλα καταστηματα. Πάντως την ρωτησα ποσο χρονο πριν πρέπει να δώσουμε παραγγελεία και μου ειπε μια εβδομαδα πριν την ημερομηνια της βαπτισης!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κοριτσια να χαιρεστε τις οικογενειες σας πάντα με υγεια!!! :D

Στον Άγιο Νικόλαο στις 11 Μαιου.

Μετα θα παμε στα Λιθαριτσα. Εσεισ??

Εμεις στον Αγιο Κων/νο στις 28 Ιουνιου και μετα

και εμεις στα Λιθαριτσια θα παμε.

Ευχομαι με το καλο η βαφτιση και να περασετε καλα!!

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Χρυσες δουλειες αυτα τα ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Και εμεις θα παμε σε γαμο αυτη την Κυριακη και μετα τραπεζι στα ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ!!!! :)

Κοριτσια, πηγα σημερα στην passarella και ειδα τα νεα γλυκα για βαφτιση.

Τα εχει δοκιμασει καμια απο εσασ? Τα muffins? Σας φαινονται καλη ιδεα τα muffins? Αν σας πω οτι μπερδευτικα!!!!

Τα εχει δοκιμασει καμια απο εσασ? Τα muffins? Σας φαινονται καλη ιδεα τα muffins? Αν σας πω οτι μπερδευτικα!!!!

Πήγα και τα είδα κι έγω αυτά τα περιβόητα γλυκά γιατί είμαι ακόμα στο ψάξιμο.Προσωπικά muffins δεν θα κάνω γιατί δεν μ'αρέσει σαν κέρασμα,στην συγκεκριμένη περίπτωση,το κέικ.Τα μικρά πλαστικά πυραμιδάκια που είχαν με γεύση cookies και μπανάνα είναι πολύ ωραία σαν γεύση γιατί τα έχω δοκιμάσει.Ρώτησα και μου είπαν ότι κοστίζει 1,20 το τεμάχιο και μπορούν να κολλήσουν χαρτάκι με το όνομα του παιδίου πάνω ή να βάλουν το πλαστικό ταμπελάκι με το όνομα με χρέωση 0,03 το ένα.Εγώ ακόμα ψάχνω γιατί σαν γλυκό στην εκκλησία θα δώσω το βαζάκι με το γλυκό του κουταλιού και κοιτάω τι να βγάλω στο τράπεζι.Δεν θέλω το απλό κομμάτι τούρτα.

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Πήγα και τα είδα κι έγω αυτά τα περιβόητα γλυκά γιατί είμαι ακόμα στο ψάξιμο.Προσωπικά muffins δεν θα κάνω γιατί δεν μ'αρέσει σαν κέρασμα,στην συγκεκριμένη περίπτωση,το κέικ.Τα μικρά πλαστικά πυραμιδάκια που είχαν με γεύση cookies και μπανάνα είναι πολύ ωραία σαν γεύση γιατί τα έχω δοκιμάσει.Ρώτησα και μου είπαν ότι κοστίζει 1,20 το τεμάχιο και μπορούν να κολλήσουν χαρτάκι με το όνομα του παιδίου πάνω ή να βάλουν το πλαστικό ταμπελάκι με το όνομα με χρέωση 0,03 το ένα.Εγώ ακόμα ψάχνω γιατί σαν γλυκό στην εκκλησία θα δώσω το βαζάκι με το γλυκό του κουταλιού και κοιτάω τι να βγάλω στο τράπεζι.Δεν θέλω το απλό κομμάτι τούρτα.

Εγώ σκέφτηκα για γλυκό στο μαγαζί για κάθε καλεσμένο να αντιστοιχεί μία πάστα λευκή (εξωτερικά) και στο πάνω μέρος να γράφει με γαλάζια σαντιγγύ το μονόγραμμα του παιδιού το Θήτα!

http://www.sugarart.gr/LH2Uploads/DefaultItemPics/53_1.jpg

Κάτι σαν αυτό ας πούμε! Εγώ ρώτησα σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής μου και μου είπε ότι θα μου το χρεώσει 1,80 ευρώ το κομμάτι. Το κιλό η τούρτα έχει 11 ή 12 ευρώ μου είπε!

Μια ιδέα είπα!!!!

7adb2868d6.png

ateli, θα μπορούσες να δοκιμάσεις αφού πήγες μέχρι εκεί, να μας πεις κιόλας την γνώμη σου... :D

Δεν έχω πάει ακόμα στην pasarella οπότε δεν έχω δοκιμάσει τα δικά της muffinς, αλλά γενικά μου φαίνονται ωραία σαν ιδέα...

το σημαντικότερο είναι ότι δεν λιώνουν με την ζέστη και διατηρούνται εκτός ψυγείου.

Εμένα με ενδιαφέρει το κέρασμα στην εκκλησία γιατί στην δεξίωση θα έχω τούρτα.

Σήμερα πήρα τηλ. στην Έλενα Μανάκου να ρωτήσω για βαζάκι με γλυκό του κουταλιού με διακοσμητικό πάνω στο καπάκι και με ασημένιο κουταλάκι,

το είχε σαν μπομπονιέρα με κουφέτα 5,20€ και χωρίς κουφέτα 4,60€ !!! :shock:

.png.png

ateli, θα μπορούσες να δοκιμάσεις αφού πήγες μέχρι εκεί, να μας πεις κιόλας την γνώμη σου... :D

Δεν έχω πάει ακόμα στην pasarella οπότε δεν έχω δοκιμάσει τα δικά της muffinς, αλλά γενικά μου φαίνονται ωραία σαν ιδέα...

το σημαντικότερο είναι ότι δεν λιώνουν με την ζέστη και διατηρούνται εκτός ψυγείου.

Εμένα με ενδιαφέρει το κέρασμα στην εκκλησία γιατί στην δεξίωση θα έχω τούρτα.

Σήμερα πήρα τηλ. στην Έλενα Μανάκου να ρωτήσω για βαζάκι με γλυκό του κουταλιού με διακοσμητικό πάνω στο καπάκι και με ασημένιο κουταλάκι,

το είχε σαν μπομπονιέρα με κουφέτα 5,20€ και χωρίς κουφέτα 4,60€ !!! :shock:

Και δεν τα παίρνεις από την συνταγή της γιαγιάς? Θα πάρεις 3 τεμάχια αντί για 1 !! Καλά έχουμε τρελαθεί τελείως???? Τι να πω???? Δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που τους προτιμάμε!!!! :evil::evil::evil:

7adb2868d6.png