Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάρτυ Χριστουγέννων

Recommended Posts

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ! Η χαρά των παιδιών και ίσως με μερικών μεγάλων παιδιών (όπως εγώ, χαχαχα)

Έφτιαξα τρισδιάστα μπισκότα Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια με γιρλάντα λιλιπούτια μπισκοτάκια gingerbread ch11.jpg

Καλτσούλες για το τζάκι με αρκουδάκια που κοιμούνται μέσα ch9.jpg

Μυρωδάτα μπισκοτάκια ανθρωπάκια gingerbread με το ταψί τους και τον πλάστη, η διάσταση του είναι 6x6εκ. ch10.jpg

Και τα αγιοβασιλάκια 12εκ ύψος, τα αγαπημένα μου ch5.jpg που τα εμπνεύστηκα από τον μικρό μου γιό, το αστεράκι μου anastasiscopy.jpg

Οι συναταγές που χρησιμοποίησα είναι εδώ http://edit admin/ και το πως τα συσκεύασα.

Καλές γιορτές σε όλους! Ελπίζω να σας έβαλα στο κλίμα!

Edited by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

ΒΙΚΥ ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας τις ΤΕΛΕΙΕΣ συνταγές σου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕς ΣΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ κ πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΟ!!!!

Κοριτσάρα μου,τί παίδαρος είναι αυτός????Τί καταπληκτικές ματάρες έχει???Να τον χαίρεσαι...σίγουρα θα έχεις αρχίσει να δέχεσαι προσφορές από τώρα!!!!!!!

Όσο για τα μπισκότα,τί άλλο να πει κανείς???Ειδικά αυτά με τον πλάστη και το ταψί είναι απερίγραπτα!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!:D

Κοριτσάρα μου,τί παίδαρος είναι αυτός????Τί καταπληκτικές ματάρες έχει???Να τον χαίρεσαι...σίγουρα θα έχεις αρχίσει να δέχεσαι προσφορές από τώρα!!!!!!!

Όσο για τα μπισκότα,τί άλλο να πει κανείς???Ειδικά αυτά με τον πλάστη και το ταψί είναι απερίγραπτα!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!:D

Cristina ο παίδαρος είναι ίδιος ο παίδαρος ο μπαμπάς του! Που να δεις όταν μου λέει "μανούα μου σε λατεύω"!!! Λιώμα η μαμά!!! είναι και μοντέλος επαγγελματίας http://www.youtube.com/watch?v=0YrJVObZGhQ ο πρώτος μπόμπιρας με τον ανεμόμυλο. (είμαι χαζομαμά...)

Δέχομαι προσφορές-κλειστές- όμως!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Τον είδα!!!!Τί κουκλί ζωγραφιστό????Λοιπόν,καταθέτω την πρώτη προσφορά!!!(Δεν έχω βέβαια κόρη ακόμα,αλλά θα βάλω τα δυνατά μου όταν έρθει η ώρα!!)

Πάντως η γυναίκα που θα τον πάρει θα είναι πολύ τυχερή!!Όχι μόνο θα καμαρώνει για τον άντρα της,αλλά θα έχει και εσένα πεθερά!!Ποιός την χάρη της!!!!!!!!!:D

Ευχαριστώ πολύ Cristina! Έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις έχουμε book κανονικό με τις "δουλειές" μας. Συμπεθέρα Θεσσαλονικιά θα την προτιμήσουμε! Δεν το συζητώ!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Ευχαριστώ πολύ Cristina! Έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις έχουμε book κανονικό με τις "δουλειές" μας. Συμπεθέρα Θεσσαλονικιά θα την προτιμήσουμε! Δεν το συζητώ!!!

Μιλάμε για διασημότητα δηλαδή!!!Τότε πρέπει να βάλω τα δυνατά μου να κάνω κόρη αντάξιά του!!!

Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις όλες όταν έρθεις Θεσσαλονίκη!!

Axxxxx τι κουκλί ειναι αυτοοοοοο!!!!!!!!!!

Σκέτο μαφιν φρεσκοψημενο....!!!!!!!!!!!

Μη μιλάς κι εσύ!!!Τέτοιους παίδαρους έχεις!!:D

Να δούμε εγώ τί θα αξιωθώ να κάνω...(καλά,είμαι σίγουρη ότι το παιδί θα φαίνεται στον υπέρηχο να τρώει σοκολατάκια...)

Διαφημίσεις

Φοβερά!!Αυτά Βικάκι πρέπει να ναι τα κουπάτ από το ΙΚΕΑ!!!Τα έχω και εγώ!!Παιδιά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!Δόση και μπισκότο είναι!!!Θα φτιάξω και εγώ!!Να ρωτήσω κάτι πρώτα φτιάχνεις τα μπισκότα και μετα φτιάχνεις τη ζαχαρόπαστα. Πρέπει να κολλήσουν όσο έιναι ζεστά τα μπισκότα αν γίνει μετά δεν φεύγει η ζαχαρόπαστα από πάνω?

Φοβερά!!Αυτά Βικάκι πρέπει να ναι τα κουπάτ από το ΙΚΕΑ!!!Τα έχω και εγώ!!Παιδιά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!Δόση και μπισκότο είναι!!!Θα φτιάξω και εγώ!!Να ρωτήσω κάτι πρώτα φτιάχνεις τα μπισκότα και μετα φτιάχνεις τη ζαχαρόπαστα. Πρέπει να κολλήσουν όσο έιναι ζεστά τα μπισκότα αν γίνει μετά δεν φεύγει η ζαχαρόπαστα από πάνω?

Χωρίς να είμαι ειδική,νομίζω ότι την ζαχαρόπαστα την κολλάς στο μπισκότο με λίγη μαρμελάδα.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, για τα κοπλιμέντα για το γιό μου αλλά και για τα μπισκότα!

Χωρίς να είμαι ειδική,νομίζω ότι την ζαχαρόπαστα την κολλάς στο μπισκότο με λίγη μαρμελάδα.

Εγώ τα κολάω με σκέτο νερό με πινελάκι. Η μαρμελάδα δεν στρώνει ομοιόμορφα και μου αλλοιώνει, μου μπερδεύει τις γεύσεις, τις οποίες τις θέλω καθαρές. Κανόνας της ζαχαροπλαστικής, οι καθαρές γεύσεις για καλύτερο αποτέλεσμα στον ουρανίσκο.

Επίσης κολάω την ζαχαρόπαστα όταν είναι ελαφρώς χλιαρά τα μπισκότα. Το νερό το απλώνουμε στο μπισκότο, ελάχιστο, και κυρίως στις άκρες, όχι στη ζαχαρόπαστα.

Peny, ναι είναι της ΙΚΕΑ και επίτηδες χρησιμοποίησα αυτά, έχω πολλά Χριστουγεννιάτικα κούπ πάτ, αλλά αυτά μπορείτε να τα βρείτε εύκολα, και να τα φτιάξετε όλες. Και όπως είδες είναι πολύ εύκολα και το αποτέλεσμα εντυπωσιακότατο! Πάθανε, όσοι πήρανε!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Και το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται! Ετοίμασα μια τρισδιάστατη τούρτα με τον κ. και την κα Αγ. Βασίλη!!!

Δείτε το βίντεο http://edit admin

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Edited by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Τέλεια η τουρτίτσα Βίκυ μου!Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι οι πεταμένες μπότες του με τα κορδόνια!Δεν παίζεσαι!!

Ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι!!! Χρόνια Πολλά και για την γιορτούλα σου! Εύχομαι ξέρεις τι και σύντομα!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι!!! Χρόνια Πολλά και για την γιορτούλα σου! Εύχομαι ξέρεις τι και σύντομα!

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου...και ανταποδίδω και για την δική σου γιορτή!:D