Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αίμα στα κακά-ΤΈΛΟΣ!

Recommended Posts

γεια σας.

γράφω για τις μανούλες που δεν μπορούν να βρούν λύση στο πρόβλημα αυτό.

εγώ έχω ένα κοριτσάκι 3 μηνώ και θηλάζω αποκλειστικά. εδώ και ένα μιση μηνα έβλεπα αίμα κόκκινο στην πάνα αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρα μέρα.είχε ποτε κάποιες σταγόνες ποτε πολύ περισσότερο.

έκοψα γαλακτοκομικά όσπρια ..κανένα αποτέλεσμα..μέχρι που έφτασα να τρώω μονο ψωμί και κρέας ..πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

εκεί που είχα απελπιστεί,μου είπε μια νοσοκόμα το απλούστερο, να δοκιμάσω να τις βάζω λίγο κρέμα μέσα στο ποπουδακι τις και από τότε που το δοκίμασα δεν έχω ξαναδεί αίμα και έχει περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα.

eλπίζω να συνεχίσουμε έτσι.:o

Διαφημίσεις

να σου πω,,,η αποχη απο τα γαλακτοκομικα και μοσχαρι θελει τουλαχιστον ενα μηνα για να καθαρισει ο οργανισμος σου και ο οργανισμος της.....περνα απο το τοπικ αλλεργια σε παιδια που θηλαζουν θα δεις πολλα....το αιμα στα κακα δε το παραβλεπουμε ....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 2 weeks later...

το ψωμί που αγοράζουμε απο τον φούρνο ίσως να έχει μέσα πρωτείνες γάλακτος. Εμένα η γιατρός που παρακολουθεί τον δικό μου μου είπε να φτιάχνω δικό μου ψωμί και έτσι κάνω εδώ και 18 μήνες.

γεια σας.

γράφω για τις μανούλες που δεν μπορούν να βρούν λύση στο πρόβλημα αυτό.

εγώ έχω ένα κοριτσάκι 3 μηνώ και θηλάζω αποκλειστικά. εδώ και ένα μιση μηνα έβλεπα αίμα κόκκινο στην πάνα αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρα μέρα.είχε ποτε κάποιες σταγόνες ποτε πολύ περισσότερο.

έκοψα γαλακτοκομικά όσπρια ..κανένα αποτέλεσμα..μέχρι που έφτασα να τρώω μονο ψωμί και κρέας ..πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

εκεί που είχα απελπιστεί,μου είπε μια νοσοκόμα το απλούστερο, να δοκιμάσω να τις βάζω λίγο κρέμα μέσα στο ποπουδακι τις και από τότε που το δοκίμασα δεν έχω ξαναδεί αίμα και έχει περάσει τουλάχιστον μια βδομάδα.

eλπίζω να συνεχίσουμε έτσι.:o

Τι κρέμα????????????

Είχε κάποια ραγάδα δηλαδή το μωρό???

...το αιμα στα κακα δε το παραβλεπουμε ....

φυσικά και δεν το παραβλέπουμε απλά δεν ήθελα να μακρηγορήσω με το πόσες φορες έχουμε πάει στον γιατρό κλπ...τώρα όμως που βρήκα χρόνο θα τα πω...

πήγαμε στον γιατρό από την επομενη μέρα που έβγαλε πρώτη φορα αίμα και αφού την εξέτασε γενικά,είπε ότι δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό από τι στιγμή που το παιδί έχει καλή διάθεση,τρώει και κοιμάται καλά.προφανώς κάποια ραγάδα που δημιουργείται από την πίεση,όταν βγαίνουν τα κακά(μιλάμε για εκτόξευση):shock::shock::shock:

λίγες μέρες πήγαμε καλά και εκεί που είχα αρχίσει να ηρεμώ ,..αίμα ξανά και πολύ περισσότερο αυτή τι φορα..πήγαμε στα επείγοντα και αφού εξετάσανε το παιδί, δεν βρήκανε κάτι , μας είπανε ακριβώς τα ίδια με τον πρώτο γιατρό,και μας παραπέμψανε στο γαστρεντερολογικό τμήμα στο παίδων(μένουμε εξωτερικό και είναι λίγο διαφορετικό το σύστημα)

μας έχουν κλείσει ραντεβού 14 ιανουαρίου

μετά από αυτό είχε αίμα για αρκετό διάστημα ανά 2-3 μέρες αλλα πολύ μικρή ποσότητα..μονο ίχνη έπρεπε να ψάξεις πολύ για να το δεις..

έτσι αποφάσισα από μονη μου να κόψω γαλακτοκομικά,αβγά,ξηρούς καρπούς,γλυκα,καφέδες,κρεμμύδι,λάχανο ...χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα..

όταν είχα πάει για την εξέταση ρουτίνας και εμβόλια μου είπε η νοσοκόμα να δοκιμάσω να βάζω την bepanthen λίγο πιο μέσα στον ποπό για να `γλιστράνε` ευκολότερα τα κακά.έτσι το δοκίμασα και όντως δεν είδα αίμα για 2-3 βδομάδες.συνέχισα όμως και την αποχη από τα γαλακτοκομικά(άρχισα να πίνω μονο καφέ χωρίς gala εννοείται)

πριν από λίγες μέρες όμως είδα πάλι ίχνη αίματος και σήμερα αρκετή ποσότητα:-(:-(

στο νοσοκομείο δεν μας δέχονται πριν το ραντεβού μας εκτος κι αν αλλάξει η κατάσταση του παιδιού δηλ να κλαίει να έχει πυρετό,να μην τρώει κλπ.. έχω απελπιστεί.. το μονο που με παρηγορεί είναι ότι το παιδάκι μου είναι ήσυχο και ευδιάθετο..

Διαφημίσεις

Τι κρέμα????????????

Είχε κάποια ραγάδα δηλαδή το μωρό???

την bepanthen που της βάζω προληπτικά για να μην συγκαεί...ο γιατρός υπέθεσε ότι είναι ραγάδα ..εγώ πραγματικά δεν ξέρω..

το ψωμί που αγοράζουμε απο τον φούρνο ίσως να έχει μέσα πρωτείνες γάλακτος. Εμένα η γιατρός που παρακολουθεί τον δικό μου μου είπε να φτιάχνω δικό μου ψωμί και έτσι κάνω εδώ και 18 μήνες.

μάλλον έχεις δίκιο.. τώρα διάβασα ότι μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και σόγιας..

όταν λες 18 μήνες ..το παιδάκι σου είναι αλλεργικό ακόμα?νόμιζα ότι βελτιώνονται αυτά πάνω στον χρόνο..:-(

Είναι πολλά τα κρυμμένα γαλακτοκομικά, πχ στα μπισκότα (ακόμα και στα απλά κρακεράκια) αλλά και σε άλλα προϊόντα που δεν πάει το μυαλό σου (πχ οι μαργαρίνες περιέχουν πρωτεϊνες γαλακτος). Πρέπει να ελέγχεις τα συστατικα στη συσκευασία από ο,τιδήποτε αγοράζεις.

Και ο γιός μου είχε αίμα στα κακά όταν ήταν 2,5 μηνών και έκανα αποχή από όλα τα αγελαδινά προϊόντα (όχι μόνο τα γαλακτοκομικά). Τώρα είναι 21 μηνών και τρώει απ' όλα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πάντως -συγνωμη κιόλας- αλλά ο τίτλος που έβαλες στο θέμα σου είναι λίγο ατυχής. Η κρεμα δεν ειναι η λύση για όλες τις περιπτώσεις. Αφού μάλιστα κι εσύ η ίδια λες ότι παρ' ό,τι χρησιμοποίησες την κρέμα, πάλι είδες αίμα στα κακά του μωρού.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

gia na δεις οτι δεν εισαι η μονη περνα απο αυτο το τοπικ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508&highlight=%E1%EB%EB%E5%F1%E3%E9%E1+%EC%F9%F1%EF+%E8%E7%EB%E1%E6%E5%E9

θα δεις πολλα και θα παρεις πολλες πληροφοριες...εμεις με τη μεγαλη φτασαμε δυομιση χρονων να φαμε αγελαδινα πχ λογω ασχετοσυνης παιδιατρων ...δεν ηξερα τοτε για αποχη κλπ

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 2 weeks later...
zouzounel

Πάντως -συγνωμη κιόλας- αλλά ο τίτλος που έβαλες στο θέμα σου είναι λίγο ατυχής. Η κρεμα δεν ειναι η λύση για όλες τις περιπτώσεις. Αφού μάλιστα κι εσύ η ίδια λες ότι παρ' ό,τι χρησιμοποίησες την κρέμα, πάλι είδες αίμα στα κακά του μωρού.

εντάξει του λείπει ένα ερωτηματικό... αλλα τι να κάνω με συνεπήρε η χαρά τις μανούλας...αφού δεν είδα αίμα για δέκα μέρες,νόμισα ότι το έλυσα το πρόβλημα και είπα να το μοιραστώ και με άλλες μανούλες...sorry

Διαφημίσεις