Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.εχω μια απορια,τι κανετε οταν θελετε να μαγειρεψετε καποια φαγητα με εντονες μυρωδιες; τα μωρα(νεογεννητα ειδικα)κανει να δεχονται τετοιου ειδους μυρωδιες;;εγω βασικα τον εχω στην κρεββατοκαμαρα οταν μαγειρευω αλλα σημερα οταν μαγειρευα εκλαιγε και τον εβαλα στο ρηλαξ και τον ειχα στο σαλονι οπου ειχε και μυρωδιες.

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.........

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ !!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ίδιο έκανα με την μικρή..δεν την είχα εκεί που μαγείρευα.Δε ξέρω αν πειράζουν οι εντονες μυρωδιές..εμένα πιο πολύ με φόβιζαν οι υδρατμοί απο το μαγείρεμα και γι αυτό την είχα σε άλλο δωμάτιο.Μάλιστα όταν τελείωνε το μαγείρεμα αέριζα καλά την κουζίνα πριν τη φέρω μέσα.Τώρα μπορεί να είναι υστερία όλο αυτό..αλλά είχα κι εγώ αυτό το φόβο. Ακόμα και τώρα που είναι 1,5 έτους πάλι όσο γίνεται αποφεύγω να μαγειρεύω όταν είναι στη κουζίνα..συνήθως όταν κοιμάται.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

koritsia emena mou fenete parakseno auto pou lete? se ti mporoun na peiraksoun oi murodies kai oi udratmoi to moro??? Ego thn exo sthn kouzina otan mageireuo kai malista ths leo analutika ti kano! :) tha mathei na mageireuei grigora i mpempa mou :P

κι εγώ κι εγώ!!! τον έχω συνέχεια κοντά μου...

το περασμένο "μάθημα" ήταν για ποιο λόγο οι κατσαρόλες είναι ανοξείδωτες :lol:

με κοιτάει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και του αρέσει....

αφού καμιά φορά όταν γκρινιάζει και δεν σταματάει με τίποτα (με τίποτα όμως) βάζω μποστά μαγείρεμα ακόμα κι αν δεν είχα σκοπό να μαγειρέψω και σταματάει για να με παρακολουθήσει :lol:

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν μαγειρεύω τα μωρά μου χαζεύουν με αυτό. Στον μεγάλο μάλιστα του λέω πολλές φορές: «Έλα πάμε να μαγειρέψουμε» και ακολουθεί :D:D:D:D:D:D

Να μαθαίνουν κιόλας, να μαγειρεύουν και στις γυναίκες τους αργότερα.

Χιχιχιχι αν το διάβαζε το παραπάνω ο άντρας μου θα έλεγε: «Γιατί ξέρει να μαγειρεύει η μαμά τους .....»

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Ακριβως οπως τα λετε κοριτσια κανουμε και εμεις.

Στην αρχη οταν ηταν μικρος τον ειχα στο ριλαξ και εκανα

αναλυτικη περιγραφη΄΄τωρα θα βαλουμε το κρεμμυδι, τωρα θα

ανακατεψουμε λιγακι κτλ΄΄.

Το αποτελεσμα ειναι οτι τωρα παιρνει μονος του τις

κατσαρολες και κανει και αυτος οτι μαγειρευει.

Αλλα ας ερθω και στο θεμα,

δεν νομιζω οτι οι μυρωδιες βλαπτουν τα μωρα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

koritsia emena mou fenete parakseno auto pou lete? se ti mporoun na peiraksoun oi murodies kai oi udratmoi to moro??? Ego thn exo sthn kouzina otan mageireuo kai malista ths leo analutika ti kano! Smile tha mathei na mageireuei grigora i mpempa mou

κι εγω το ιδιο κανω! :D

Μια απο τα ιδια κι εγω....επειδη πρεπει κατι να φαμε σ'αυτο το σπιτι και δεν μπορω να τον εχω σε αλλο δωματιο τοση ωρα μονο του.... υπερβολη μου φαινεται.