Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σαλπιγγογραφία

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,

εκανα την εξεταση εχθες την σαλπιγγογραφια και πηγαν ολα καλα, ευτυχως,ειμαι πολυ χαρουμενη, ολα φυσιολογικα κ οφειλω να ομολογησω οτι ο πονος ηταν υποφερτος.πονεσα αλλα οχι πολυ, στην περιοδο την πρωτη μερα πιο πολυ ποναω!!

πηγαμε στην γυναικολ με τον αντρα μου ειδε τα δικα μου κ τα δικα του κ λεει : μπορειτε ανετα να κανετε ενα παιδι φυσιολογικα. χωρις αγχος. να δουμε "εγω ποτε θα γινω μανα?"

παντως γενικα οι γιατροι στο νοσοκομειο ηταν φοβεροι, χιουμορ, χαμογελο,ομιλιτικοι, τι να σας πω, να δουμε τωρα ποτε θα γινει το θαυμα. α κατι να ρωτησω . διαβασα οτι οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης αυξανονται μετα τη σαλπ/φια ετσι δεν ειναι?τι ξερετε επι του θεματος?

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

εχω ακουσει απο καποιες κοπελες οτι μετα τη σαλπιγγογραφια εμειναν εγκυος ομως μη το δεσεις κομπο και απογοητευτεις μετα

σου ευχομαι οτι καλυτερο και το νινι σου να ερθει το γρηγοροτερο :D

Μπράβο, αυτά ήταν τα καλύτερα νέα που μπορούσες να ακούσεις. Μετά τη σαλ/φία, οι σάλπιγγες έχουν την καλύτερη δυνατή διαβατότητα, γιατί με το υγρό που μπαίνει, φεύγουν και οι ελλάχιστες συμφύσεις που μπορεί να υπάρχουν. Για αυτό το λένε. Όμως εσύ δεν έχεις πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Οπότε καλή επιτυχία!

καλημερα κοριτσια,

εκανα την εξεταση εχθες την σαλπιγγογραφια και πηγαν ολα καλα, ευτυχως,ειμαι πολυ χαρουμενη, ολα φυσιολογικα κ οφειλω να ομολογησω οτι ο πονος ηταν υποφερτος.πονεσα αλλα οχι πολυ, στην περιοδο την πρωτη μερα πιο πολυ ποναω!!

πηγαμε στην γυναικολ με τον αντρα μου ειδε τα δικα μου κ τα δικα του κ λεει : μπορειτε ανετα να κανετε ενα παιδι φυσιολογικα. χωρις αγχος. να δουμε "εγω ποτε θα γινω μανα?"

παντως γενικα οι γιατροι στο νοσοκομειο ηταν φοβεροι, χιουμορ, χαμογελο,ομιλιτικοι, τι να σας πω, να δουμε τωρα ποτε θα γινει το θαυμα. α κατι να ρωτησω . διαβασα οτι οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης αυξανονται μετα τη σαλπ/φια ετσι δεν ειναι?τι ξερετε επι του θεματος?

θα σου πω από προσωπική εμπειρία εγώ έμεινα μετά τη σαλπιγγογραφία έγκυος κατευθείαν! μάλιστα την άκανα και περίμενα να αδιαθετήσω για να ξεκινήσουμε δια δικασία σπερματέγχυσης, αλλά δεν αδιαθέτησα ήμουν έγκυος!

EPLX.jpg.png

.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για το κουραγιο κ εγω ευελπιστω για το καλυτερο!!!

jeny εσενα στη σαλπιγ σου βρηκαν τιποτα?

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

• 9 years later...

Καλησπέρα κορίτσια δεν ξερω αν ισχυει ακομη η συζητηση γιατι βλεπω τελευταια φορα το 2008 γραψατε΄.. Ηθελα να ρωτησω πως γινεται η σαλπιγγογραφια. Με ακτινογραφια η με ένα υγρο που διαβασα καπου? Ποση ωρα διαρκει? Και που μπορει να γινει και ποσο κοστιζει?

Καλησπέρα!! Θα σου πω την προσωπικη μου εμπειρία. Την έκανα σε μαιευτήριο μου κόστισε 130 ευρώ νομίζω και καθαρά η εξέταση πήρε περίπου 5 λεπτά. Είναι σαν ακτινογραφία και βάζουνε απ'οσο κατάλαβα κάποιο σκιαγραφικό υγρό για να βλέπουν τι γίνεται. Εσύ είσαι ξαπλωμένη σε ένα φορείο σα να κάνεις τεστ παπ.

1UEbp3.png