Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΙΑ 12 ΜΗΝΩΝ


Recommended Posts


Διαφημίσεις


Ούτε εμείς εχουμε δόντια και δε βλέπω να βγάζουμε σύντομα. Εχει κάπου ένα θέμα σχετικό. Ψάξε, διαβασέ το και θα ησυχάσεις. Πολλά παιδιά βγάζουν μετά το χρόνο.

φιλικά

q8SSp3.png
Link to comment
Share on other sites

τα δικά μου αγοράκια είναι 16 μηνών και δ'οντια είδαμε 12 μηνών ο ένασ και 13 ο άλλος. Μετά π'ηραμε φόρα και σήμερα έχουμε 10! Άσε που ο ένασ μάλιστα άρχισε απο τα επάνω.

Link to comment
Share on other sites

εισαι πολυ τυχερη που δεν εχουν βγαλει ακομα!!! λενε οτι οσο πιο αργα τοσο πιο καλα.....εμενα ξεκινησαν στους 8,5 μηνες κ τωρα βγαζουν κ το 8ο! εχουμε ξεχασει τον βραδινο υπνο...

t7XLp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εμενα η μικρη μου αρχισε να βγαζει 12 μηνων!!!!(2 μερες πριν τα γενεθλια της) ΕΣΚΑΣΕ μια μυτουλα απο δοντακι το κατω δεξια. Μολις τελειωσε αυτο, τωρα βγαινουν ταυτοχρονα τωρα 15 μηνων, τα 2 πανω και ειδαμε και τη μυτουλα του αλλου κατω, και καποια πολυ ασπρα ουλα γυρω σε ολο το στομα. δεν εχει πολυ γκρινια και τετοια κοιμαται το βραδυ οπως πριν απλα την ωρα που την ενοχλουν θελει να δαγκωνει σκληρα πραγματα, και εχει εκνευρισμο, δε ξερει τι να κανει... στο γιατρο που ειχαμε παει 11 μηνων και δεν ειχε ουτε ενα, του ειπα το προβληματισμο μου και μου πε : θα βγουν με την ησυχια τους, αποκλειεται να μεινει χωρις δοντια!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

θα παμε την Πεμπτη στο γιατρο ετσι για να μας δει λιγο και θα του πω να τους δει.Εννοειτε οτι θα βγαλουν δοντια αλλα φοβαμαι μηπως καθυστερησουν πολυ και εχουμε κανενα προβλημα.εχω διαβασει αν δεν βγαλουν μεχρι 18 μηνων τοτε τα βγαζει ο παιδοντιατρος.Οποτε :D:D:Dσκουρα τα πραγματα.

Ασε που μου κανουν κολπα με το γαλα τωρα τελευταια.Δεν θελουν να πιουν καθολου.Εσεις ειχατε παρομοιο προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

εχω διαβασει αν δεν βγαλουν μεχρι 18 μηνων τοτε τα βγαζει ο παιδοντιατρος.Οποτε :D:D:Dσκουρα τα πραγματα.

Ασε που μου κανουν κολπα με το γαλα τωρα τελευταια.Δεν θελουν να πιουν καθολου.Εσεις ειχατε παρομοιο προβλημα?

κι εμενα μου λεγε η πεθερα μου κατι περιεργα να παμε λεει στον οδοντιατρο να της σκισει τα ουλα, αλλα δεν εχω ακουσει πραγματικα καποιον που να του χει συμβει.

Με το γαλα μου κανει πολυ καιρο περιεργα, απο τοτε που θεωρουσα πως την ενοχλουσαν τα δοντια... και στην αρχη δαγκωνε τη πιπιλα αντι να πινει και το κανει ακομα, το πινουμε σε 2-3 δοσεις ανα 10 λεπτο. Αρχικα της αλλαξα τη πιπιλα και απο σιλικονη την εκανα καουτσουκ, μηπως της εφταιγε που τριβοτανε στα ουλα της επειδη ειναι πιο σκληρη και την ενοχλουσε... δε μπορω να πω πως αλλαξε ιδιεταιρα η συμπεριφορα, αλλα την 1η μερα που το κανα το ηπιε μονορουφι, ισως να ταν τυχαιο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...