Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Recommended Posts

Εχτές το βράδυ είχε μία εκπομπή στο σκαι που έδειχνε τα στάδια ανάπτυξης του μωρού μέσα στη μήτρα.έδειξε μέχρι την 18η εβδομάδα και είπε η συνέχεια στο επόμενο επεισόδειο.απ'ότι είδα στο πρόγραμμα σήμερα την ξαναέχει την εκπομπή αλλά δεν ξέρω αν θα δείξει τη συνέχεια. είναι στις 10. σας προτείνω να κάνετε ένα ζάπινγκ εκείνη την ώρα γιατί εάν έχει τη συνέχεια αξίζει να το δείτε.εμάς μας άρεσε πάρα πολύ :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν τελικά το τηλεπεριοδικό έλεγε μπούρδες. μπήκα τώρα στο site του σκαι και τελικά λέγεται το θαύμα της ζωής,είναι ντοκιμαντέρ και το β' μέρος θα το δείξει Κυριακή του Πάσχα στις 10 το βράδυ.

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εγώ την είδα...κατατύχη...έκανα ζάπινγκ και τσουπ μου τράβηξε την προσοχή κατευθείαν. Το επόμενο επεισόδιο θα με ενδιαφέρει ακόμη πιο πολύ μιάς και έχουμε ξεπεράσει πια την 18η εβδομάδα προ πολλού.

Μπράβο βρε arma που μας ενημέρωσες για το β΄μέρος...αρκεί να μην ξεχάσω να το δω! :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

όντως ήταν καλό, αλλά το πέτυχα στο τέλος και είδα λίγο. α΄λλά θα προσπαθήσω να δώ το επόμενο μιας και με ενδιαφέρει περισσότερο λόγο του στάδιου ανάπτυξης του μπέμπη......

Aphrodite_k

Κι εγώ το είδα, πολύ καλό.

Είναι σε 2 ή τρία μέρη, ξέρετε?

Γιατί εγώ θέλω πιο πολύ να δω στο τέλος της εγκυμοσύνης...

Τώρα που είναι πιο μεγάλη η μπουμπού μου εκεί μέσα... :D

1Iik.png

Ναι ήταν πολύ καλή!

Μ'αρέσει που δείχνει συνέχεια το εμβρυάκι!

Ε η σκηνή του τοκετού ήταν λίγο μπλιαχ.. :oops::?

Το προηγούμενο μέρος πάντως,την προηγούμενη Κυριακή ήταν πιο εντυπωσιακό που περιγράφει από την αρχή την δημιουργία και την οργανογένεση!Θα το ψάξω αν υπάρχει και σε dvd..

Υπέροχο το ντοκιμαντερ αυτό, είχα δει και το πρώτο μέρος...Εκεί που αγχώθηκα ήταν που είπανε πως οι πνεύμονες δημιουργούνται τελευταίοι και έδειξε την επέμβαση στο έμβρυο μέσα από την κοιλιά της μαμάς...

Νόμιζα πως στην βδομάδα που είμαι έχω ξεπεράσει τους κινδύνους αλλά ....βλέπω έχω και άλλα μπροστά μου!!!

Όσο για την γέννα είχα πάρει το περιοδικό 0-6 που είχε live ΟΛΗ την διαδικασία της γέννας από την αρχή μέχρι το τέλος, οπότε έχω εξοικιωθεί απόλυτα με την εικόνα....

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Διαφημίσεις

το προηγούμενο νομίζω πως ήταν λίγο πιο καλό.εκεί που έλεγε για την εγχείρηση έφυγα από την τηλεόραση και δεν μου άρεσε καθόλου η γέννα ειδικά που ούρλιαζε η έγκυος.ο καλός μου κόντεψε να λυποθημήσει χωρίς καν να βλέπει :? στο 0-6 που είδαμε τη γέννα ήταν super, η κοπελίτσα που γεννούσε ήταν λες και δεν συμβαίνει τίποτα.πάντως σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ενδιαφέρον

DoUwp3.png

Το πετύχαμε και μεις χτες σε ενα φιλικό σπίτι που θέλουν κι αυτοί να κάνουν παιδάκι και οι άντρες ψιλοφρίκαραν στη γέννα....και ότι είχα πείσει τον δικό μου να είναι στον τοκετό :)....αντε φτου κι απο την αρχή!

Γιατί οι άντρες να είναι τόσο φοβιτσιάριδες ρε κορίτσια;;;;; Αυτοί υποτίθεται ότι θα μας προστατεύουν απο δω και πέρα :?:

Υπέροχο το ντοκιμαντερ αυτό, είχα δει και το πρώτο μέρος...Εκεί που αγχώθηκα ήταν που είπανε πως οι πνεύμονες δημιουργούνται τελευταίοι και έδειξε την επέμβαση στο έμβρυο μέσα από την κοιλιά της μαμάς...

Όσο για την γέννα είχα πάρει το περιοδικό 0-6 που είχε live ΟΛΗ την διαδικασία της γέννας από την αρχή μέχρι το τέλος, οπότε έχω εξοικιωθεί απόλυτα με την εικόνα....

Ναι αυτό με την επέμβαση στο έμβρυο ήταν εντυπωσιακό..Δεν είναι όμως μια δυσπλασία που διαπιστώνεται στον μεγάλο υπέρηχο που κοιτά όλα τα όργανα ο γιατρός?Μπορεί να υπάρχει και να μη φανεί?Αυτό δεν κατάλαβα.

Το dvd το είχα πάρει κι εγώ αλλά δεν τολμούσα να το δω.Τελικά το είδαμε με τον άντρα μου την προηγούμενη εβδομάδα κι εντάξει δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο το έδειξε στο ΣΚΑΙ.Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.

Σ'εκείνο το dvd μου έκανε εντύπωση η ταλαιπωρία που περνάει το καημένο το βρεφάκι αφού βγει από την κοιλίτσα για να το εξετάσουν,να το καθαρίσουν κλπ.Μετά την απόλυτη ασφάλεια στη μήτρα,με τους ήχους της μανούλας και στα σκοτεινά,ξαφνικά το πιάνουν τόσα χέρια,φώτα πολλά,και δεν ακούει τη μαμά του.Ευτυχώς που δε το θυμόμαστε αυτό όταν μεγαλώνουμε! :lol:

Κι εγώ το είδα παιδιά, και εννοείται πως κι εμένα ο καλός μου φρίκαρε!!!

Καλά, την έδειξε να γεννάει και σχεδόν όρθια, μάλλον δεν είχε κάνει ούτε επισκληρίδιο ούτε τίποτα, και ούρλιαζε... ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ???

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!! θα μπω στο άλλο τόπικ με τα όνειρα να περιγράψω... :lol:

1Iik.png

Μην αγχόνεστε κορίτσια!!! Υπάρχει και το youtube.com :wink: Εγώ έχασα το α' μέρος και έψαξα στο youtube και το βρήκα όλο. Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι με υπότιτλους και όχι μεταγλωτισμένο, σε 9 μέρη. Δείτε το:

Διαφημίσεις

Μην αγχόνεστε κορίτσια!!! Υπάρχει και το youtube.com :wink: Εγώ έχασα το α' μέρος και έψαξα στο youtube και το βρήκα όλο. Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι με υπότιτλους και όχι μεταγλωτισμένο, σε 9 μέρη. Δείτε το:

είσαι σούπερ! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ρε κορίτσια, συγνώμμη κιόλας, μόλις το είδα στο yu tube, αλλά αυτή γιατι γέννησε ανακούρκουδα?????? :roll::roll::roll:

( ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: ανακούρκουδα:λέξη κρητική/ σημασία: ανάποδα)

συγνώμη αλλά αυτή η στάση και μόνο που την έβλεπα, δεν βολέυτηκα καθολου :shock::shock::shock: .......

Aphrodite_k

Στο εξωτερικό έτσι κάνουνε. Γεννάνε σε οποιαδήποτε άλλη στάση εκτός από την κανονική. :roll: Είναι ανάλογα το πως βολεύετε η κάθε μία. Ήταν το μόνο αηδιαστικό μέρος του ντοκιμαντέρ. :?

ρε κορίτσια, συγνώμμη κιόλας, μόλις το είδα στο yu tube, αλλά αυτή γιατι γέννησε ανακούρκουδα?????? :roll::roll::roll:

( ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: ανακούρκουδα:λέξη κρητική/ σημασία: ανάποδα)

συγνώμη αλλά αυτή η στάση και μόνο που την έβλεπα, δεν βολέυτηκα καθολου :shock::shock::shock: .......

Η γιαγιά μου κάποτε είχε αναρωτηθεί πως μπορούν οι γυναίκες να γεννούν ξάπλα... Από οτι είχα καταλάβει και τα 7 παιδιά της κάπως σαν την κυρία στο video πρέπει να τα είχε γεννήσει. Τώρα για το ποιο είναι πιο βολικό... μακάρι να ήξερα.... :)

δε λέω αλλά βρε παιδι μου, σα να ζουλίχτηκε το μωράκι.... :shock: σε άλλα site που έχω δεί και γεννούν όπως εδώ , έχει μια σχετική ... "απλα" να το πώ, ... "ανοιχτάδα" να το πώ... δεν ξέρω πώς να το πώ αλλά η κυριούλα μου φάνηκε ότι γέννησε σα άλογο................ :cry::cry::cry:

Aphrodite_k

Σου λέει όπως βολεύεται η καθε μια...

Αλλά η μαία μου μου έλεγε για μια που ήθελε να γεννήσει όρθια, κι επειδή είχε κάνει επισκληρίδιο ίσα που την κρατούσαν τα πόδια της αλλά αυτή εκει...

Της έβγαλε το λάδι της μαίας, γιατί έπρεπε να την στηρίζει μην πέσει.

:lol:

Μου κόβονται τα πόδια μόνο που το σκέφτομαι...

1Iik.png

Και εγώ από ότι έχω διαβάσει η δκή μας η στάση στα νοσοκομεία είναι η πιο δύσκολη. Στην στάση που ήταν η κοπέλα βοηθάει και η βαρύτητα και γίνεται καλύτερα η εξώθηση....καμία πιο ειδική ας μας κατατοπίσει αλλά νομίζω ότι έτσι είναι....

Και μένα ο άντρας μου τα παιξε με τον τοκετό...αλλά στην γέννα αν μπει τελικά μέσα όπως λέει, θα είναι πάνω από το κεφάλι μου ή δίπλα οπότε δεν θα δει την εικόνα που είδαμε εμείς στο ντοκιμαντερ...

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Λένε πως η στάση η ξαπλωτή είναι η πιο επίπονη...νιώθεις τους πόνους της γέννας πολύ πιο έντονους.

Τώρα αν θες να γεννήσεις όπως η κυρία που είδαμε όλες στο ντοκιμαντέρ μάλλον καλά θα ήταν να μην κάνουμε επισκληρίδιο γιατί ποιός αντέχει να μας κρατάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;

:lol::lol::lol::lol: