Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΓΝΩΣΗ...ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΡΙΝ ΤΡΕΛΑΘΩ


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες…

Σας διαβάζω σιωπηρά και προσεκτικά …πολύ καιρό….

Έφτασε η ώρα να ζητήσω και εγώ τις γνώμες σας… περισσότερο την εμπειρία σας σε θέματα που προκύπτουν και με προβληματίζουν.

Με τον άνδρα μου είμαστε 9 χρόνια μαζί. Στα 4,5 χρόνια σχέσης παντρευτήκαμε και μετά και από περίπου 2 χρόνια γάμου κάναμε το αγοράκι μας, τον Θεό μου! Ο γιος μας τώρα είναι 27 μηνών.

Από όταν ακόμη είχαμε σχέση, ο άντρας μου ήταν περίεργος χαρακτήρας. Βασικά, ήταν αδιάφορος, αθυρόστομος και κολλημένος με το pc του…

Παντρευτήκαμε και πίστευα πως με αγαπάει (είμαι και λίγο ζώον…) όπως τον αγαπούσα και εγώ. Δυστυχώς…αυτή την αγάπη ποτέ δεν την είδα. Ακόμη και όταν ήμουν έγκυος …δεν έδειξε το ενδιαφέρον που εγώ ως προσωπικότητα ήθελα να εισπράττω.

Θέλω… προσπαθώ να είμαι αντικειμενική όσο και αν γίνεται..γιατί ξέρω πως όταν είσαι τσακωμένος με τον άλλο και δη στα πρόθυρα χωρισμού.. σου έρχονται όλα τα κακά κατά νου. Εντάξει, κάποιες φορές είναι γλυκός..έχει χιούμορ, δουλεύει και μου δίνει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων κρατώντας αυτός γύρω στα 200? για τσιγάρα, βενζίνες, κλπ.

Το θέμα είναι πως είναι κυκλοθυμικός. Ενώ λοιπόν μου δίνει π.χ. τα χρήματα του..δηλαδή τον μισθό του για τα έξοδα του σπιτιού (βέβαια δουλεύω και εγώ)..όταν για τον χ, ψ άσχετο λόγο θα τσακωθούμε..αρχίζει και μου κοπανάει πως τον κλέβω, τον καταχράζομαι, πως με ταΐζει, πως δεν έχει φράγκο εκείνος… Φυσικά, εγώ απαντάω λέγοντας πως και εγώ δουλεύω …και εγώ προσφέρω και τότε εκείνος λέει πως αυτά που παίρνω φθάνουν μόνο για τα τσιγάρα μου και το δάνειο του σπιτιού μου (δίνω 300 ευρώ το μήνα σε δάνειο που σε ένα χρόνο το εξοφλώ..το σπίτι είναι στο όνομα μου..γιατί ήταν σχεδόν έτοιμο..μόνο για τα τελειώματα χρειάστηκε να πάρω δάνειο περίπου 20.000ευρώ που τώρα το ξεχρεώνω καθώς δούλευα συνέχεια ακόμη και μέχρι 20 ημέρες πριν γεννήσω..προκειμένου να μην τον επιβαρύνω και για να βοηθήσω το σπίτι μας).

Στο θέμα πεθεράς …η μάνα του μας έκανε τη ζωή κόλαση από όταν παντρευτήκαμε..μην αναλύω..θα μου πάρει ώρες. Εν κατακλείδι, ο άντρας μου πήρε το μέρος μου και την έκανε πέρα (όχι τον πατέρα του, μόνο την μάνα του κ την αδελφή του) γιατί θεώρησε πως εγώ είχα δίκιο. Έλα όμως που τώρα …όποτε τσακωθούμε μου φέρνει στη κουβέντα τη μάνα του. Χθες έγινε χοντρός καβγάς για άσχετο λόγο και η πρώτη του κουβέντα ήταν πως θα πει στη μάνα του να έρθει σπίτι μας..πως για ποιο λόγο να μην την βλέπει..για μένα..που είμαι άχρηστη, να μην ξαναπώ κουβέντα για τη μάνα του (εγώ δεν του είχα πει τπτ για κείνη..αυτός την ανέφερε) και εγώ του απάντησα πως έτσι και την φέρει..θα φύγουνε και οι δύο και δεν θα με απειλή εμένα με την μάνα του..αν θέλει να πάει να την βρει! Μου είπε..εγώ πήρα το μέρος το δικό σου γιατί είχες δίκιο και θέλω να είμαι δίκαιος..εσύ όμως είσαι άδικη μαζί μου..και θα βρίζω και εγώ μου λέει την δικιά σου μάνα και αδελφή…!?

Ο καβγάς χθες..χμμ..γιατί έγινε… Τι να σας πω…Ο άνθρωπος έχει χοντρό κόλλημα με τα online games. Έλεγε πως όταν γεννούσα θα σταμάταγε…σας πληροφορώ κόλλησε χειρότερα! Βοήθεια καμία… Συνέχεια στο γραφείο του να παίζει…το παιδάκι ξεπετάχτηκε..τον ζητούσε..και αυτός εκεί… προσηλωμένος στην οθόνη του υπολογιστή του. Γύριζε από τη δουλειά, έτρωγε και κατʼ ευθείαν στο pc…κλειδωνόταν στο γραφείο του..και το παιδάκι απέξω να κλαίει..και συνέχεια να τον ζητάει…Αν μας άφηνε να μπούμε μέσα..επειδή ο μικρός πείραζε…(λογικό, παιδάκι είναι) τότε φώναζε και μου ʽ λεγε να τον βγάλω έξω γιατί θα του τα χαλάσει και γιατί δεν τον αφήνει να παίξει κ να πιει τον καφέ του.

Πολλές φορές που του έλεγα…να μην πηγαίνει κατʼ ευθείαν στα pcs αλλά να κάθεται κ λίγο με τον μικρό γιατί τον ζητάει..εκείνος μου έλεγε πως αυτός δεν δουλεύει σε γραφειάκι για να είναι ξεκούραστος (σαν κ εμένα) αλλά θέλει να ξεκουραστεί κ να πιει ήρεμα τον καφέ του. Ο.Κ..ήρεμα..πιες τον καφέ σου..αλλά από τις 17:00 σταματάς στις 23:00 όταν πια το παιδάκι έχει κοιμηθεί…πότε θα σε δει…πότε θα τον δεις… Φυσικά…πάλι καβγάδες.. και να λέει πως είναι σωστός..πως δεν πάει ούτε για καφέδες- όπως άλλοι- πως δεν κρατάει τα λεφτά του- όπως κάνουν άλλοι- πως δεν πάει στα Προπο…(?) - όπως κάνουν άλλοι- και πως είναι μια χαρά σωστός και καλός οικογενειάρχης.

Όλες οι συζητήσεις…καταλήγουν σε αδιέξοδο… σε καβγάδες με φωνές… Νιώθω ρεζίλι στη γειτονιά… με τις γαιδουροφωνάρες του.. και τις βρισιές του… Αναγκάζομαι και το βουλώνω γιατί αν του τα χώσω θα φωνάζει ακόμη πιο πολύ και δεν θέλω να ταράζω το παιδάκι μου συνέχεια…

Με μειώνει διαρκώς.. αν του πω κάτι που δεν του αρέσει… αντί να κουβεντιάσει… θα με πει βόδι, μουλάρι, γίδι και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα…

Τι θα γίνει σε λίγο καιρό που το παιδάκι μας θα καταλαβαίνει καλύτερα; Θα με βρίζει κ αυτό…επειδή ακούει τον μπαμπά του να με λέει έτσι; Δεν ξέρω…αδιέξοδο…

Χθες ο καβγάς ήταν πάλι μεγάλος.. ο λόγος…γύρισε από τη δουλειά ήθελε να κοιμηθεί για καμια ώρα… εγώ ψιλοστράβωσα. Του ειπα όταν ξυπνήσει να με πάει με τον μικρό στο σούπερ να ψωνίσω κάτι πραγματάκια και να ξελαμπικάρει λίγο κ ο μικρός στον παιδότοπο του μάρκετ. Εκείνος στράβωσε..αύριο είπε…είμαι κουρασμένος.. εγω του είπα…δεν λέω τώρα να πάμε …. όταν ξυπνήσεις…αρνήθηκε πάλι…λέγοντας πως δεν δουλεύει σε γραφειάκι για να είναι ξεκούραστη η κωλ……αρα του (?)- αίσχος- τοτε του είπα…από τον Γενάρη που θα βγει το new online game σου που τόσο πολύ περιμένεις…τότε όμως δεν θα είσαι κουρασμένος έτσι; Τότε μόλις σχολάς..θα έχεις το κουράγιο να κάθεσαι και να παίζεις πάλι με τις ώρες….ε…φυσικά…έγινε ο χαμός… όπως όταν λες σε έναν αλκοολικό ότι είναι αλκοολικός…. Μου ζήτησε διαζυγιο…3η φορά τον τελευταίο καιρό που την λεει αυτή την κουβέντα… Διαζύγιο να πάμε να βγάλουμε, για να έχω και τα λεφτά μου…και την ησυχία μου…αχάριστη…

Τον ρώτησα αν αισθάνεται τίποτα για εμένα και είπε όχι… Κάθεται μόνο και μόνο για το παιδί…αλλά δεν πάει άλλο… Το βράδυ…ήρθε για λίγο στο κρεβάτι γιατί τον ζήταγε ο μικρός και μόλις κοιμήθηκε, πήρε το μαξιλάρι του και πηγε εκείνος κ κοιμήθηκε στον καναπέ του σαλονιού. Η κατάσταση δεν παλεύεται άλλο. Δεν νομίζω πως μπορώ να συνεχίσω μαζί του. Μέσα μου νιώθω πως έχω δίκιο. Δεν νομίζω πως είμαι τρελή. Τον έχω βρίσει και εγώ… λάθος μου…αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να αμυνθώ στα τόσα που μου σούρνει… Σκέφτομαι όμως πως είναι λάθος για το παιδί μας. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον…καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Φοβάμαι όμως… όταν θα χωρίσουμε..οτι θα μου λέει να πάρει το παιδί έναν μήνα το καλοκαίρι πχ…να το πάει στο χωρίο με τους γονείς του, κλπ…. Τα Σ.Κ που θα θέλει να το παίρνει… δεν το προσέχει..δεν δίνει σημασία…πώς θα τον αφήνω; Θα τρελαθώ… Η δε μάνα του..σίγουρα θα βάζει λόγια τόσο στο παιδί όσο και στον γιο της…για να μου κάνει τη ζωή χειρότερη… Εδώ αυτή ήθελε όταν γέννησα … να της δώσω το παιδί…το διεκδικούσε… καλά..αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.. μιλάμε για τρέλα….

Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Τι προβλέπει ο νόμος; Θα δίνει διατροφή; Μου είπε να πάμε σε έναν δικηγόρο σήμερα….μαζί …για συναινετικό διαζύγιο…να τελειώνουμε. Εγώ εργάζομαι… Δεν ξέρω…δεν ξέρω….Δεν θα ήθελα με τίποτα να μου παίρνει πχ ένα μήνα το παιδί μου το καλοκαίρι….Θα πεθάνω… δεν μπορώ…!

Αν όμως μείνω μαζί του…υπό αυτές τις συνθήκες… δεν τσουλάει η ζωή… Αισθάνομαι γριά και είμαι 30 ετών… Αισθάνομαι απελπισμένη, απογοητευμένη, αποτυχημένη. Θέλω ότι καλύτερο για το παιδί μου… και ας θυσιαστώ εγώ.. Το να κάτσω όμως με αυτόν τον άνθρωπο…είναι άραγε ότι καλύτερο για το παιδί μου… ή θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα;

Το ξέρω πως αυτό είναι κάτι που πρέπει μόνη μου να ζυγίσω....αλλά φοβάμαι τις όποιες συνέπειες στη ψυχολογία του παιδιού μου και τη δική μου (όταν θα του δίνω το παιδι μας)....μήπως θα είναι χειρότερα; Όσες μανούλες έχετε αντιμετωπίσει και συνεχίζεται να αντιμετωπίζεται το διαζύγιο..θα με νιώθετε...

Ευχαριστώ...και συγνώμη για το διπλοσέντονο...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν νομιζω πραγματικα ετσι οπως περιγραφεις τα πραγματα οτι αξιζει να εισαι με αυτον τον ανθρωπο. αφου ετσι και αλλιως υπαρχει αλλα δεν υπαρχει για εσενα και το παιδια σας δεν βλεπω το λογο να ειναι μαζι σας. παταδεχθηκε οτι δεν εχει αισθηματα για εσενα για το παιδι δεν ξερω αλλα αν ενδιαφεροταν θα ηθελε να μεινει λιγο μαζι του , θα χαιροταν δεν θα το εβλεπε σαν αγγαρεια. νομιζω οτι εχεις να παρεις μεγαλες αποφασεις. δοκιμαστε αν δεχθει καποιο συμβουλο γαμου ή ψυχολογο μηπως ξεκολησει απο το παθος του αλλα μεχρι εκει!!! τι αδιαφορια ειναι αυτη? και θεωρω απαραδεκτο τα περι γιδας-μουλαρας κ.τ.λ

σου ευχομαι οτι καλυτερο για εσενα και το παιδακι σου...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!

Πως αντέχεις?? Δεν έχω βιωσει τέτοιες καταστάσεις αλλά η λεκτική κακοποίηση που υφίστασαι είναι απαράδεκτη.

 

Το παιδί σου θα ειναι καλά όταν είσαι και εσύ καλά. Στα παιδιά μας αξίζει να έχουν ένα ήρεμο, ασφαλές περιβάλλον και δυο γονείς που να εκτιμούν ο ένας τον αλλο. Αν αυτό θα του το χαρίσει ένα διαζύγιο γνώμη μου ειναι να προχωρήσεις. Οπως περιγράφεις τον γάμο σου δεν ήταν ένας "ευτυχισμένος" γάμος που "στράβωσε" στην πορεία. Αρα δεν υπαρχουν περιθώρια να αλλάξει γιατι απλά έτσι είναι ο άντρας σου.

 

Γραφεις ας θυσιαστώ... αν μείνεις η θυσία σου δεν θα έχει νόημα.. δεν θα ειναι θυσία αλλά αυτοκτονία... δεν ειναι δυνατόν να εισαι 30 και να νοιωθεις γρια.. αφου εχεις συνειδητοποιήσει τι σου κάνει μην τον αφήσεις να το κάνει αλλο. Και είναι βέβαιο οτι η θυσία σου δεν θα έχει κανενα νόημα αν ο μικρούλης σου παιρνει τέτοια παραδείγματα απο το προτυπό του.. τον πατέρα του... και ίσως και την ίδια αντιμετώπιση αργότερα??!!

 

Οσο για το αν θα σου παιρνει το παιδι δεν ξέρω πως θα το διαχειριστεί το διαζύγιο και αν θα θελήσει να σε πικάρει με το παιδί αλλά ετσι οπως τον περιγράφεις δεν νομίζω να θελει να ασχοληθεί με το παιδί.

 

Σίγουρα θα ειναι δύσκολα, πολυ δυσκολα αλλά πιστεύω ότι δεν θα ειναι τοσο δύσκολα οσο οι καταστάσεις που περιγράφεις στο σπιτι σου.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα θα θελησει να παίρνει το παιδί...θα τον βάλει η μάνα του στα λόγια...γιατί έχει ψύχωση με το παιδί...ήθελε να το πάρει...και τώρα που θα της δωθεί η ευκαιρία..θα το διεκδικήσει αυτή σίγουρα!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Προχώρα στο διαζύγιο! Δεν νομίζω πως μπορεί αν αποδείξεις στο δικαστήριο πως ήταν αδιάφορος και ασχολούνταν μόνο με το pc του ότι θα πετύχει και πολλά ως προς το παιδί. Στην πραγματικότητα δεν πιστεύω καν ότι θα το διεκδικήσει έτσι όπως τον περιγράφεις. Όσο για τη μάνα του και το τι θα του πει βλέποντας και κάνοντας. Μην αγχώνεσαι τσάμπα. Αρκετά άγχη έχεις ήδη.

 

Και ναι οι άνθρωποι που είναι κολλημένοι με τα games είναι αλκοολικοί. Όπως και όσοι τζογάρουν. Δεν κόβεται εύκολα το ρημάδι παρά μόνο όταν ο άλλος το συνειδητοποιεί και θέλει να το αλλάξει. Εδώ δεν βλέπω τέτοια πρόθεση.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα θα θελησει να παίρνει το παιδί...θα τον βάλει η μάνα του στα λόγια...γιατί έχει ψύχωση με το παιδί...ήθελε να το πάρει...και τώρα που θα της δωθεί η ευκαιρία..θα το διεκδικήσει αυτή σίγουρα!!!

γιατι ποιος φυσιολογικος ανθρωπος θα παρει το παιδι απο τη μανα του να το δωσει στη γιαγια??? δεν παιζει αυτο το σεναριο ουτε σε επιστημονικη φαντασια εκτος και αν η μαμα ειναι ψυχασθενης , οποτε αδικα σε τρωει αυτο το αγχος. δεν ειμαστε καλα....:roll:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλη σου μερα .

 

διαβασα τα οσα γραφεις ,ειναι ενα λαθος που δε πρεπει να κανουν οι γυναικες ... να βλεπεις τον αλλον ακαταλληλο απο την αρχη κ να πηγαινεις κ να δημιουργεις οικογενεια μαζι του .

 

ειναι εξαρτημενος απο το pc του ,εαν αυτο λυνοταν θα αλλαζαν μαλλον καποιες καταστασεις.

 

ωστοσο ομως ενας υγιης νους κ διακρινω πως τον εχεις απο τον τροπο που γραφεις καποια πραγματα σιγουρα γνωριζει πως πρεπει να ενεργησει ...

 

καλη τυχη μεσα απ'τη καρδια μου σου ευχομαι .

Link to comment
Share on other sites

Πριν γεννήσω...μα και μολις γέννησα έλεγε η μάνα του πως το παιδί, επειδή και εγώ δουλεύω..θα το παίρνει από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο στο χωριό της....και αν θέλω να πηγαίνω ΣΚ να το βλέπω. Επίσης, ήθελε να το έχει σπίτι της το χειμώνα, εδώ στην Αθήνα και να παίρνω ΣΚ....δηλαδή έλεος...Εννοείται..πως αυτό ούτε στον ύπνο της δεν έγινε...οπότε...στράβωσε άσχημα μαζί μου..με βρισιές, συκοφαντίες, με χιλια δυο..στα οποία...φυσικά ο άντρας μου πήρε το μέρος μου...κάτι που τώρα μου το χτυπάει....

Μιλάμε..για πράγματα και καταστάσεις που δεν συμβαίνουν ουτε στη Τόλμη κ Γοητεία...

Μην μιλήσω για το βρωμόστομα που έχουν όλοι οικογενειακώς....οχετός σχέτος...δεν μου κάνει εντύπωση που ο άντρας μου έχει τέτοιο στόμα..αφού μεγάλωσε σε τέτοιο περιβάλλον....

Λυπάμαι μόνο που δεν άνοιγα τα μάτια μου...όταν ήταν ακόμη καιρός..

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα...έκανα λάθος...Σίγουρα ήταν ακατάλληλος...μα και εγώ ήμουν ηλίθια γιατι τον αγάπησα...Τι να πω....Δεν ξέρω...θεωρώ πως μάλλον ήμουν άμυαλη...ανέκαθεν εγκεφαλικός τύπος...που άμα κολλήσω κάπου ...δεν ξεκολλάω... Μόνο που επειδή ακριβώς είμαι "εγκεφαλικός" τύπος..ακούγοντας τον άλλον να μου λέει όσα μου λέει κάθε φορά....εννοείται πως έχω χάσει πάσα ιδέα...και κοντεύω να χάσω και όποιο συναίσθημα μπορεί να είχα...

Θα ήθελα να μου έδινε μια διαβεβαίωση πως θα αλλάξει..μα εκείνος απέχει μακράν...πώς να αλλάξει..αφού πιστεύει πως για όλα εγώ φταίω;;;;;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!

Μπορω να πω οτι σε νιωθω απολυτα ,μιας κ πανω κατω εζησα το ιδιο με σενα με την διαφορα οτι εμενα ειναι κολλημενος με το αμαξι του πανω απ αυτο τπτ κ κανεις!

Ξοδευει ολα τα χρηματα του εκει παραδειγμα μετα απο ποσο καιρο που ηταν ανεργος επιασε δουλεια (7μιση μηνω εγκυος εγω) το πρωτο του μισθου ξερεις που το ξόδευψε???Σε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ,κ αυτο οταν δεν ειχαμε σπιτι να μεινουμε πραγματα για το μωρο που ερχοταν !

Εγω νομιζω οτι θα το διεκδισει το παιδι του κ αν οχι γιατι θελει να το βλεπει αλλα επειδη σιγουρα θα του βαλουν λογια βλεπε η μανουλα του,κ ολο κ καποιος απ την οικογενεια του!

Απλα οσο ειναι μικρο μπορεις να το περιορισεις λογω ηλικιας,η στο ιδιωτικο συμφωνητικο που θα γινει (αν συναινετικο το διαζυγιο) θα προτινετε κ οι δυο τα της επικοινωνιας του παιδιου!

Οπλισου με μεγαλη υπομονη κ αντοχη κ πραξε αυτο που πιστευεις οτι θα σε κανει πιο ηρεμη κ πιο γεματη ωστε να μπορεις να εχεις ενα υγιες περιβαλλον για το παιδακι που μεγαλωνεις.

Αποψη μου ειναι ,οτι δεν χρειαζεται κ οι δυο γονεις να μενουν μαζι για να αισθανεται ολοκληρωμενο το παιδι,αλλα γονεις κ ανθρωπους γυρω του που ειναι σταθεροι ηρεμοι για να του προσφερουν οσο το δυνατον πιο σωστο περιβαλλον στις βασεις της ζωης του!

Φιλικα Ιωαννα

Link to comment
Share on other sites

κοίτα εαν το έχει πάρει απόφαση να σε χωρίσει θα το κάνει. Και στο συναινετικό να μην πας θα σου κάνει καποια στιγμή αγωγή διαζυγίου. Διατροφή θα δώσει για το παιδί όπως και να έχει. Μην φανταστείς βεβαια πολλά χρήματα.

Εγώ θα σου πρότεινα να πράξεις με στρατηγική. Πρώτα απο όλα σκέψου τα περιουσιακά σας στοιχεία εάν είναι τακτοποιημένα. Εχουν δεί πολλά τα μάτια μου. Θα σου πρότεινα να αφήσεις λίγο την κατάσταση να ηρεμήσει για λίγες ημέρες πριν πάς για διαζύγιο για καθαρά λόγους ψυχολογικούς. Πρέπει να ηρεμήσει και αυτός οπότε όταν θα πατε στον δικηγόρο να έχει καλύτερη ψυχολογία και να δεχθεί πράγματα και όρους ευνοικότερους για εσένα.

Το παιδί έχει δικαίωμα να το βλέπει το καλοκαίρι για ένα μήνα. Τα χριστούγενα μία εβδομάδα και το πάσχα μία εβδομάδα σίγουρα.

Την επιμέλεια δεν μπορεί να στην πάρει με τίποτα.

ασε που μόλις δει τα ζόρια με το παιδί θα προτιμάει να μην τον έχει. Και η μάνα του το ίδιο. Ας τον κρατήσει για ένα μήνα, να σου πω εγώ μετά τι θα κάνει.

Επίσης να συμβουλευτείς πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση δικηγόρο.Χωρίς να το ξέρει.

Θα σε συμβουλέψει κάποια πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς τώρα.

Απο βιβλιάρια τραπεζας μέχρι χαρτιά δανείου κλπ., Αυτά σε περίπτωση που δεν παει συναινετικό το διαζύγιο.

Lr4cp2.pngIP5up2.png
Link to comment
Share on other sites

A, σημειωτέον πως χθες σαν άρχισε να γίνεται εκτός εαυτου και να μας βρίζει οικογενειακώς (δηλ. και τη μάνα μου ακόμη..που δεν τον ενοχλει...ειλικρινά και αντικειμενικά σε τπτ...μας κραταει το παιδι το πρωι που λειπουμε κ μετά πάει σπίτι της μολις γυρίζουμε απο τις δουλειές μας) τη φώναξα να έρθει σπίτι μου. Τον ρώτησε ήρεμα και ωραια τι συμβαίνει κ τόνισε πως πρέπει τουλάχιστον να σεβαστεί το παιδί. Τον ρώτησε αν αισθάνεται τίποτα για εμένα και η απάντηση του ήταν πως έτσι όπως κάνει η κόρη σου..θέλεις να αισθάνομαι κιόλας; Δεν αισθάνομαι τίποτα, όχι! Τότε του είπα πως όντως, μάλλον καλύτερα να χωρίσουμε..και γυρνάει αυτός και λέει στη μάνα μου: Είδες που η κόρη σου ψάχνεται και το παει φιρί φιρί για χωρισμό; ??????? Δηλαδή, του λέω, για να μην θεωρήσεις ότι ψάχνομαι, πρέπει να σου ζητήσω κ συγνώμη απο πανω;

Link to comment
Share on other sites

Για τα σκηνικά που περιγράφεις έχεις μάρτυρες;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για κάποια πράγματα δεν υπάρχει επιστροφή. Εκεί που έχετε φτάσει μόνο χειρότερη θα γίνεται η συμπεριφορά του όσο περνάει ο καιρός. Κραβγάζει ότι δεν γουστάρει πια το γάμο αυτό. Αλλοι το ρίχνουν στις γκόμενες και άλλοι ξεδίνουν με άλλους τρόπος. Συγγνώμη εάν μιλάω ωμά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και όσο πιο γρήγορα δεις την έξοδο κινδύνου τόσο καλύτερα για σένα και το παιδάκι σου. Τι να σου κάνουν οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικού λειτουργοί? Εκεί θα απευθυνόσουν ένα έβλεπες τον άντρα σου να έχει διάθεση να σώσει το γάμο σας και να παλέψετε μαζί το πρόβλημα. Μα εδώ μιλάμε για την πλήρη αδιαφορία!!!

Είσαι πολύ μικρή για να χαραμιστείς. Στείλε τον στην ευχή της Παναγίας και φτιάξε τη ζωή σου ζωή όσο είναι καιρός. Και να κόψει τις μαγκιές περί δικών του χρημάτων, γιατί θα πληρώνει μια διατροφή που θα είναι όλη δική του. Εχεις τη δουλειά σου, έχεις το σπίτι σου, έχεις το παιδί σου και σίγουρα δεν έχεις ανάγκη έναν αδιάφορο άντρα και πατέρα πάνω από όλα.

Εχεις και τύψεις από πάνω... Δηλαδή τι να πω... Σε έχει τόσο σίγουρη...

Αντέστρεψε τους ρόλους και στείλε τον στη μαμάκα του. Ελεος δηλαδή...

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο που εχουμε να προσφερουμε στα παιδια μας ειναι ενα ηρεμο περιβαλλον, να νιωθουν οτι ειναι ασφαλη, οτι τα αγαπαμε και ειμαστε διπλα τους.

Το παιδακι σου βλεπει τον μπαμπα του στο σπιτι αλλα δεν τον βλεπει στην ουσια αρα εισπρατει την απορριψη, ακουει τους καβγαδες σας, βλεπει την ενταση που υπαρχει και δυστυχως αφου εχετε φτασει σε αυτο το σημειο δεν νομιζω να φτιαξουν τα πραγματα.

Ζεις την χειροτερη στιγμη του γαμου σου τωρα και μεχρι να βγει το διαζυγιο σας θα εισαι ψιλοχαλια αλλα μετα θα ηρεμησεις και θα εισαι πολυ καλυτερα και εσυ και το παιδακι σου!

Αν ζητησεις διατροφη για το παιδι θα σου τη δωσει το δικαστηριο. Οσο για την επικοινωνια δυστυχως δεν μπορεις να κανεις πολλα, τα δικαστηρια δεν υπολογιζουν τη σχεση του ζευγαριου, θεωρουν οτι το καλυτερο για το παιδι ειναι να περναει χρονο με τον πατερα του. Σε σπανιες περιπτωσεις που αποδεικνυεται οτι ο πατερας μπορει να βλαψει το παιδι (ναρκωτικα, ξυλο..) μονο τοτε δεν του δινουν επικοινωνια. Το μονο που γινεται ειναι να πατησεις στο οτι ειναι μικρο το παιδι και δεν νιωθει καλα μακρια απο τη μαμα του. Να προσπαθησει ο δικηγορος σου να εξασφαλισει οτι μετα τα 4-5 θα μπορει να το παιρνει μονος του ο αντρας σου. Ας ελπισουμε οτι μεχρι τοτε δεν θα ασχολειται τοσο.

Να εισαι ψυχραιμη και αν τελικα πατε για διαζυγιο προσπαθησε να συγκρατηθεις και να μην μεγαλωσει το ''μισος'' αναμεσα σας, εχετε ενα παιδακι μαζι. Ουτε οι πρωτοι ειστε που χωριζετε ουτε οι τελευταιοι... Κρατηστε καλες-τυπικες σχεσεις και φροντισε το παιδακι σου!

Ολα θα φτιαξουν! :)

Link to comment
Share on other sites

Σου εύχομαι καλό κουράγιο και ελπίζω να βγείς απο αυτή την κατάσταση το γρηγορότερο πριν χειροτερέψουν κι άλλο τα πράγματα. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, την αγανάκτησή σου και τις ανησυχίες σου για το μέλλον. Όμως, καλύτερα να θέσεις ένα τέλος σε όλο αυτό για το παιδάκι σου πρώτα απ'όλα αλλά και για σένα. Μακάρι να μπορούσαν να διορθωθούν τα πράγματα και να μπορούσε η οικογένειά σας να τα καταφέρει..... Όμως απο αυτά που γράφεις μόνο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Να είσαι δυνατή και ψύχραιμη και να σηκωθείς να φύγεις πριν ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση.

Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι

It7lp2.png

Link to comment
Share on other sites

Έχω μία φράση-κλισέ που αναφέρω σε τέτοιες περιπτώσεις:

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ"!!!!!!!!

 

Είσαι ΜΟΛΙΣ 30 χρονών!!!!!!!!!!!και έχεις το παιδάκι σου!!! ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι "ο.κ." εσύ για να είναι και το παιδί σου.

 

Φιλικά :-)))

Link to comment
Share on other sites

sandy μου,

 

σύμφωνα με αυτά που μας περιέγραψες, δεν σου αξίζει αυτός ο άνθρωπος, αυτό είναι σίγουρο. Όπως και δεν αξίζει στο παιδί σου αυτός ο πατέρας.

Γνώμη μου είναι, επειδή δεν υπάρχει κανένας που να είναι ευτυχισμένος σε αυτή την οικογένεια, να κοιτάξεις τον εαυτό σου και το παιδάκι σου, γιατί απ' ότι φαίνεται μόνο εσύ νοιάζεσαι πραγματικά.Όσον αφορά για τις μέρες που δικαιούται μαζί του και τα δικαιώματά του σαν πατέρας και τους φόβους σου ότι μπορεί να διεκδικήσει το παιδί, εδώ sorry, θα γελάσω. Δεν ασχολείται τώρα που το έχει, θα ασχοληθεί αν χωρίσετε? Θα είναι η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Πάρε δύναμη και διεκδίκησε την ευτυχία που αξίζει σε σενα και στο παιδάκι σου. Πίστεψέ με μπορείς να του προσφέρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεται το παιδί και αυτό είναι η αγάπη και μόνο.....

 

Καλή τύχη και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Link to comment
Share on other sites

Το παιδί θα το διεκδικήσει σίγουρα...θα τον βάλει η μάνα του!

 

Ο νόμος, από ότι ξέρω, ευνοεί τη μητέρα σε αυτές τις περιπτώσεις. Σπάνια, σπανιότατα παίρνει το παιδί ο πατέρας, που να χτυπιέται κάτω σαν χταπόδι.

Λυπάμαι πολύ για αυτά που περνάς, κορίτσι μου. Από ότι φαίνεται, το διαζύγιο είναι μονόδρομος. Αλλά και αυτό, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία. Καλύτερα να είσαι με το παιδάκι σου και με την ηρεμία σου, παρά να έχεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου που δεν σε σέβεται. Μην φοβάσαι την πεθερά σου....ότι και να λέει στο παιδί, εσύ είσαι η μάνα του, οπότε εσύ έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Μάρτυρες για την όλη κατάσταση..έχω αφενός τη μητέρα μου που αρκετές φορές έχει βρεθει σε σκηνικά απείρου κάλλους (αλλά δεν νομίζω πως θα μπορεί να γίνει μάρτυρας σε τυχών δικαστήριο..καθώς είναι η μητέρα μου) και αφετέρου..όλος ο κοινωνικό-οικογενειακός μας περίγυρος ξέρει την εξάρτηση του απο τους υπολογιστές. Κάποιοι πιο κοντινοί μας..πχ οι κουμπάροι μου..έχουν τύχει σε σκηνικό που μου τα "χώνει" κ με "στολίζει".... :oops:

Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Μίλα με τον δικηγόρο ΣΟΥ. Σε ρώτησα για μάρτυρες γιατί είναι καλό αυτός που θα έρθει να καταθέσει αντί για σένα στο δικαστήριο για να είναι πειστικός θα πρέπει εκτός από τις περιγραφές σου να έχει δει και κάποια πράγματα μόνος του. Και σαφώς οι κουμπάροι σου αν δεχτούν να το κάνουν είναι καλύτερα από τη μαμά σου. Νομίζω πάντως με τα στοιχεία που δίνεις πως με έναν καπάτσο δικηγόρο μπορείς να τρενάρεις αρκετά την διαμονή του παιδιού με τον πατέρα του. Οπωσδήποτε όμως πριν κάνεις ο,τιδήποτε μίλα με το δικηγόρο σου πρώτα. Μην πάτε σε κοινό δικηγόρο.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...