Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ............. (ρηλάξ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

]b]τα μωρακια μας ειναι σχεδον συνομηλικα,εμεις 27 ημερων.κανονικα δεν κανει μου ειπε ο παιδιατρος,γιατι πρεπει να ειναι σε επιπεδη βαση ο σκελετος του παιδιου μεχρι να στηριζει το κεφαλι μονο του,αλλα υπαρχουν στιγμες που κι εγω τον βαζω μεχρι να του ετοιμασω γαλα ας πουμε,γιατι ουρλιαζει αν τον ξαπλωσω μεχρι να φαει.δεν νομιζω οτι θα παθουν κατι σοβαρο αν τα αφηνουμε λιγη ωρα...[/b

εμείς πάλι τον βάζαμε απ την πρώτη βδομάδα στο relax με το οκ του γιατρού μας... κοιόματν και καθόταν ώρες εκεί επειδή τον είχα κοντά μου συνέχεια.. ή εκεί ήταν ή στην καλαθούνα του

χώραγε ολόκληρος στο relax και δεν ήταν καθόλου καθιστός... ήταν ξαπλωτός!

αν έχεις relax το οποίο η πλάτη παίρνει διάφορες θέσεις/κλήσεις, μπορείς να το βάλεις στο ξαπλωτό και να είσαι οκ

Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην γέρνει το κεφαλάκι του μπροστά ώστε να ακουμπαει το σαγόνι του στο στήθος του για να μην "κλείνουν" οι αεραγωγοί και δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Αν δεν στηρίζει το κεφάλι του, είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό αν η κλίση είναι μεγάλη (γι' αυτό συνιστούν εντελώς ξαπλωτή θέση).

Συνηθως τα μωρακια αυτης της ηλικία βολευονται στα πορτ μπεμπε.. εμεις πηραμε ρηλαξ οταν ηταν περιπου 3 μηνων.. πιο πριν αν ηθελα να ειναι λιγο ανασηκωμενος του εβαζα μαξιλαρακια κατω απο το στρωμε ή τον εβαζα στο καροτσι

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η δικιά μου που δεν ήθελε με τίποτε το ριλάξ και άρχισε να ανεβαίνει -από μόνη της πια- από 13 μηνών και ύστερα; Ανεβαίνει τώρα και κουνιέται...... :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

εμας παλι μας εσωσε το ριλαξ , εως τον 5ο μηνα ο μικρος το ευχαριστιοτανε πολυ . Με τους κολικους βοηθησε πολυ επειδη τον κουνουσαμε δεν το ειχαμε παρει απο την αρχη αλλα στο πρωτο 20ημερο .Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα , εξαλλοιυ δεν ειναι και τοσο καθιστη η θεση του , ειναι σαν να ειναι στο καθησματακι του αυτοκινητου . Αρα ακομα και εκεινο μπορεις να χρησιμοποιεις ως ρελαξ οταν δεν ειστε στο αυτοκινητο ειναι το ιδιο βολικο .