Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκόνη για μαύρα ρούχα...


Recommended Posts

Έχω μια απορία ρε κοπέλες...υπάρχει απορρυπαντικό σε σκόνη για μαύρα ρούχα; Βασικά κάτι έχω με τα υγρά απορρυπαντικά, δεν μου αρέσουν και πάντα μου μυρίζουν κάπως "βαριά"...(πρότινος πήρα skip με cajoline το κίτρινο σε υγρό για τα σκούρα και αναθεμάτισα μέχρι να τελείώσει) ξέρετε μήπως καμμιά σκόνη που να κάνει;

άντε νοικοκυρούλες μου :)))

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγώ χρησιμοποιώ το ariel,αυτό που είναι με φυσικό μαλακτικό και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Πριν έπαιρνα το skip αλλά στα μαύρα ρούχα μου άφηνε κάτι ασπράκια... τώρα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και καθαρίζει πολύ καλά.

xceZp3.png

Link to comment
Share on other sites

πλένεις σε χαμηλή θερμοκρασία; εγώ για να πω τη μαύρη αλήθεια ακόμη και τα σκούρα τα πλένω στους 60 -κορίτσια μη βαράτε-...εντωμεταξύ το πλυντήριο μου έχει μόνο 30 40 60 και 95 βαθμούς,κι έτσι επιλέγω το 60 άρι..

το ariel αυτό το συγκεκριμένο το είχα πάρει κι εγώ πέρυσι αλλά μου φαίνεται ότι δεν ξεβγαζόταν πολύ καλά (όπως και το essex)

τώρα για άσπρα και χρωματιστά έχω το skip σκόνη με μαλακτικό το κίτρινο κουτί, και γενικά είμαι ευχαριστημένη..αλλά τα υγρά δεν ξέρω όλα μου ξινίζουν και μου βρωμάνε!!

Link to comment
Share on other sites

Eγώ σκόνες κυρίως χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι καθαρίζουν καλύτερα. Τα λερωμένα και πρόχειρα χρωματιστά στους 40 και διαλύω τη σκόνη σε νερό πριν τη βάλω, δεν αφήνει ποτέ άσπρα σημάδια αλλά και ποτέ δεν χρησιμοποιώ υπερβολική ποσότητα. Δηλ. αν η τυπική δόση είναι 130 μλ βάζω το πολύ 200μλ αλλά έχουμε καθαρό νερό, αν και λίγο σκληρό, και τα ρούχα καθαρίζουν καλά και δεν γαριάζουν. Τα πολύ λερωμένα, του γιού μου με λάσπες, κλπ, τα μουλιάζω απο βραδύς. Αφού καθαρίζουν αυτά στους 40 με γρασίδι, λάσπες, κλπ, καθαρίζουν όλα. Άρα οι 60 είναι περιττοί και ταλαιπωρούν πολύ ρούχα και χρώματα. Τα καλά σκούρα τα πλένω στους 30, μπορεί και με υγρό για σκούρα και ευαίσθητα, μπορεί και με διαλυμένη σκόνη. Τα σκούρα πάντα τα ξεβγάζω δύο φορές, δηλ. τελειώνει το πλυντήριο και μετά άλλη μία δόση ξεπλύματα, στύψιμο. Στους 60 μόνο τα λευκά για απολύμανση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εγω παιρνω υγρο γιατι φοβαμαι μην καταστραφουν δηλ ξεθωριασουν τη σκονη μονο σε λευκα.α!εχει πολυ καλο υγρο ο Μασουτης το δικο του.δοκιμασε το ειναι και οικονομικο και καθαριζει.εχω παρει ολες τις μαρκες woolite,soflan. masaliaw-ευρηκα ομψς με αυτο εμειν αικανοποιημενη.α! και μια φορα πηρα απο το carrefour ενα μικρο γερμανικα πρεπει να εγραφε και εκεινο καλο απλα δεν πηγαινω τωρα τελευταια.

Link to comment
Share on other sites

τα σκουρα πλεονονται στους 40 βαθμούς. τα απορρυπαντικο σε σκονη, δε λιωνουν σε χαμηλη θερμοκρασία και αφηνουν σκιες στα σκουροχρωμα ρουχα.

χρησιμοποίησε λοιπον υγρο απορρυπαντικο, δοκιμασε ολες τις μαρκες από ολα τα σουπερ μαρκετς. καθε φιλη σου να σου δινει μια δοση, οχι να αγοραζεις ολοκληρα μπουκαλια.

 

age.png

Link to comment
Share on other sites

το μόνο που κάπως μου είχε φανεί λίγο καλούτσικο ήταν το εύρηκα μασσαλίας...τέλικα κορίτσια μάλλον είναι αναπόφευκτο το υγρό (στην ολλανδία που ήμουν πέρυσι, είχε στο σούπερ ariel για σκούρα και χρωματιστά -μωβ κουτί- και ariel για ευαίσθητα -ροζ κουτί- σε σκόνες, τι κρίμα να μην έχει και εδώ) ευχαριστώ πολύ κορίτσια

Link to comment
Share on other sites

ποιος ειπε πως δεν εχει αριελ σε μωβ το ειδα τωρα ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ σε ενα καταστημα στο ΑGORA εδω στις σερρες

 

πίστεψε με όργωσα τα σούπερ όταν γύρισα για να το βρώ...δεν υπάρχει ούτε κάν στο carrefour

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...