Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos ειδα κατι καφε υγρα..

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ελα κοπελα μου οχι να μην ανησυχεις!!! αφου ολες λενε οτι ειναι φυσιολογικο. απλα παρε τον γιατρο σου τηλ να ρωτησεις μηπως πρεπει να σε δει!

Εσυ απλα ΠΡΕΠΕΙ να ενημερωσεις αμεσα τον γιατρο σου. Χωρις να αγχωθεις ομως . Ειτε ειναι , ειτε δεν ειναι κατι πρεπει να τον περνεις την στιγμη που συμβαινει . Στην εγκυμοσυνη δεν υπαρχουν ωραρια για εκεινους και το ξερουν.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εσυ απλα ΠΡΕΠΕΙ να ενημερωσεις αμεσα τον γιατρο σου. Χωρις να αγχωθεις ομως . Ειτε ειναι , ειτε δεν ειναι κατι πρεπει να τον περνεις την στιγμη που συμβαινει . Στην εγκυμοσυνη δεν υπαρχουν ωραρια για εκεινους και το ξερουν.

ευαριστω κοριτσια αλλα δεν τον πηρα εχθες...ειναι να παω την δευτερα... τον παρω...;

ευαριστω κοριτσια αλλα δεν τον πηρα εχθες...ειναι να παω την δευτερα... τον παρω...;

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ.ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ;

Διαφημίσεις

Καλά και το ρωτάς; Θα τον πάρεις ΑΜΕΣΑ και ας μην είναι αποτύτως τίποτα (που είναι και το πιθανότερο!). Και στην πορεία της εγκυμοσύνης σου κάθε φορά που θα σε προβληματίζει κάτι, θα τον παίρνεις κατ' ευθείαν τηλέφωνο! Έστω απλά και μόνο για να ηρεμήσεις εσύ!

3642568b00.png

599c236a6c.png

Συμφωνώ ότι πρέπει να του τηλεφωνήσεις άμεσα.Απλά για να ηρεμήσεις να σου πω πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ τους 2 πρώτους μήνες είχα αιμμοραγίες απίστευτες, που κάθε φορά που πήγαινα να με δει, όταν το βλέπαμε εκεί, δεν το πιστεύαμε.

Να τον πάρεις ΤΩΡΑ! Γνώμη μου είναι ότι πρέπει και να του ζητήσεις να σε δει! Επειδή είσαι και στην αρχή της εγκυμοσύνης προσπάθησε γενικά να μην κουράζεσαι και να ξαπλώνεις οπωσδήποτε κάποιες ώρες το μεσημέρι καθημερινά

Διαφημίσεις

EΛΛΗ κινητό δεν έχει αυτός ο γιατρός;είναι ιδιωτικός;μήπως να πήγαινες σε κανέναν άλλο;πες ότι είναι επείγον.προσπάθησε να ηρεμήσεις,όσο γίνεται.δεν είδες αίμα έτσι δεν είναι;

ncVop3.png

παλι ειδα υγρα καφε....τι να κανω...δεν τον βρισκω

μην κουραζεσαι και μεινεστον καναπε.γιατι δεν τον βρισκεις?κινητο,σταθερο,δεν εχει γραμματεα....ξαναπαρε και μην αγχωνεσαι.πιθανοτατα να μην ειναι τπτ.;)

μην κουραζεσαι και μεινεστον καναπε.γιατι δεν τον βρισκεις?κινητο,σταθερο,δεν εχει γραμματεα....ξαναπαρε και μην αγχωνεσαι.πιθανοτατα να μην ειναι τπτ.;)

αμα μπορουσα...εχω τον μπαμπα μου και δεν ξερει ακομα τιποτα.....να παρει...

EΛΛΗ κινητό δεν έχει αυτός ο γιατρός;είναι ιδιωτικός;μήπως να πήγαινες σε κανέναν άλλο;πες ότι είναι επείγον.προσπάθησε να ηρεμήσεις,όσο γίνεται.δεν είδες αίμα έτσι δεν είναι;

οχι καθολου αιμα, μονο υγρα λιγα

Διαφημίσεις

αμα μπορουσα...εχω τον μπαμπα μου και δεν ξερει ακομα τιποτα.....να παρει...

δενξερει για την εγκυμοσυνη εννοεις?δοκιμασε κανα δυο φορες ακομη.εαν δεν καταφερεις τπτ δεν εχεις καποιον αλλον γιατρο για να επικοινωνησεις?

δενξερει για την εγκυμοσυνη εννοεις?δοκιμασε κανα δυο φορες ακομη.εαν δεν καταφερεις τπτ δεν εχεις καποιον αλλον γιατρο για να επικοινωνησεις?

δεν εχω...δεν ξερει ακομα για την εγκυμοσυνη το κραταω να του το κανω δωρο στα γενεθλια του το σαββατο...ξαναπηρα και δεν το σηκωνει κανενας...μηπως εχει γεννα

μην αγχώνεσαι κούκλα μου!και εγώ έχω καφέ υγρά και στον υπέρηχο φάνηκε ένα μικρό κενό ανάμεσα στο σάκο και στη μήτρα...μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!και μούδωσε κάτι υποθετάκια!το πρώτο που θα σου πει είναι να ξαπλώσεις και να ξεκουραστείς, οπότε κάντο ήδη από μόνη σου, ενώ παράλληλα προσπάθησε να τον βρεις...εννοείται δε θέλει άγχος...

7rL3p3.png

μ αρεσει που το συζητας. Και μονο το αγχος που περναει το βρεφακι φτανει αυτη την στιγμη.

Ακουστικο και κληση ΤΩΡΑ στο κινητο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν εχω...δεν ξερει ακομα για την εγκυμοσυνη το κραταω να του το κανω δωρο στα γενεθλια του το σαββατο...ξαναπηρα και δεν το σηκωνει κανενας...μηπως εχει γεννα

το πιο πιθανο......εσυ ξεκουρασου και προσπαθησε να μην αγχωνεσαι.μαλλον θα σε παρει αυτος μολις δει τις 100 κλησεις:lol:

ΧΑΛΑΡΑ...

και εγώ είχα καφέ υγρά στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Απλά καλό είναι να ξεκουραστείς λίγο, να μην σηκώνεις βάρη. Αλλά οπωσδήποτε τηλ γιατί μπορει να σου δώσει κανένα χαπάκι.

Μην στεναχωριέσαι. Αλλά εάν δεν καταφέρεις να τον βρείς μέχρι το μεσημέρι μάλλον πρέπει να σκεφτείς εαν θα κάτσεις σε αυτόν τον γιατρό. Συγκρίνω βέβαια με τον δικό μου γιατρό που τον έβρισκα απευθείας.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

ελλη τον βρηκες????

ναι ειχε γεννα...μου ειπε να παρω ουτρογκεσταν....αν καταλαβα και να βαζω πρωι μεσημερι και βραδυ στον κολπο...μεχρι την παρασκευη που θα παω...

Αν δεν καταλαβες ξαναπαρε τον γιατρο σου πριν βαλεις την αλοιφη, και αν δεν καταλαβαινεις τις οδηγιες που σου δινει να τον ξαναρωτας μεχρι να καταλαβεις!

Μην τον ντρεπεσαι η δουλεια του ειναι! Σε ποια βδομαδα εισαι? Οπως σου ειπε μια κοπελα παραπανω αφου ειδες τετοια υγρα δεν πρεπει να σηκωνεις καθολου βαρος και να ξεκουραζεσαι.

Τον εμπιστευεσαι τον γιατρο σου? Σου εξηγησε τι κανει αυτη η αλοιφη και γιατι να την βαζεις τοσες φορες? Μην τους εμπιστευεσαι τυφλα...