Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βραδινός θηλασμός

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξης θέμα:η μπέμπα μου είναι σχεδόν 7 μηνών και έχει περίπου 1 μήνα που της δίνω 2 κρεμούλες την ημέρα-φρούτα και λαχανικά με κρέας- .Τρώει μόνο 4-5 κουταλιές από το καθένα κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα γεύματα θηλάζει. Έχει περίπου μια βδομάδα που μου κάνει το εξής.Όλη την ημέρα την "παρακαλάω" να φάει, εννοώ προσφέρω το στήθος, αυτή αρνείται κ ξανά κ ξανά, καταλήγει να θηλάζει 4-5 φορές τη μέρα μόνο αλλά θηλάζει με πολύ όρεξη κ πολλές φορές 4-5 τη νύχτα. Μέχρι πριν λίγο ξυπνούσε μόνο μια φορά τη νύχτα για να φάει.Μου φαίνεται ότι έχει αντιστρέψει λίγο τη μέρα με τη νύχτα στο φαγητό.Τι λέτε?Τι θα μου προτίνατε να κάνω για να επιστρέψουμε στη πρότερη κατάσταση?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κι εμεις ακριβως τα ιδια περναμε. Από τοτε που ξεκινησε στερεες, ξεκινησε και τα τρελα ξυπνηματα το βραδυ..... Αν θες ριξε μία ματια στο θεμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56573

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Αχα!Συμβαίνει κ σε άλλες δηλαδή ε?Κ εγω που νόμιζα ότι όταν αρχίσει να τρώει θα μειωθούν τα βραδινά ξυπμήματα...για να διαβάσω το σύνδεσμο που μου έβαλες

Είναι πολύ πιθανό το μωρό να είναι πολύ απασχολημένο με το περιβάλλον, ώστε να ασχολείται με το φαγητό της, οπότε αναπληρώνει τη νύχτα.

Προσπάθησε την ημέρα να θηλάζεις σε ήσυχο περιβάλλον χωρίς πολλά ερεθίσματα, με χαμηλό φωτισμό κτλ. Επίσης, μπορείς να της τραβάς το ενδιαφέρον με κάποιο κολιέ που θα φοράς, ώστε να είναι γυρισμένη προς τα σένα. Μπορείς και να θηλάζεις ξαπλωμένη (αν και οι πιθανότητες είναι να μην θέλει να ξαπλώνει), αν το καταφέρεις, θα είναι πιο αφοσιωμένη την ώρα του θηλασμού.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Ναι και γω αυτό καταλαβαίνω amaretto, ότι αναπληρώνει τους θηλασμούς τη νύχτα, έκανε τη νύχτα μέρα που λένε.Θα δοκιμάσω κ αυτό με το κολιε γιατί τα υπόλοιπα τα έχω δοκιμάσει ήδη.Και μου κάνει εντύπωση που ενω μερικές φορές που της προσφέρω το στήθος αρχικά δεν θέλει κ με σμπρώχνει, αν επιμείνω κάποιο διάστημα τελικά θηλάζει.Αλλά αυτό όχι πάντα...συνήθως δηλαδή επιμένει ότι δεν θέλει