Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ?

Recommended Posts

Ανοιξα νεο θεμα ,γιατι εχω ενα προβληματακι που με βασανιζει,αυτο τον καιρο.

Σκεφτομαι να αλλαξω γυναικολογο,αλλα στην μικρη πολη που ζω,εχει μονο ανδρες.Οουυφφφ....

Καθε φορα που παω επισκεψη,ζω τον εφιαλτη της ζωης μου!!!

Ντρεπομαι πολυ,αλλα δεν εχω αλλη λυση.

Επισης,εχει κλωνιστει λιγο η εμπιστοσυνη μου,απο μια φαση που εγινε πριν ενα χρονο.Θα μου πεις,τι ψαχνεις τωρα να βρεις,παει,περασε...

Ημουν εγκυος 9 εβδομαδων και μετα απο ενα γρηγορο υπερηχο μου λεει"δεν σου εχω καλα νεα".Το εμβρυο παληνδρομησε(ηταν 9 ωρα το βραδυ) και μου λεει "αυριο το πρωι στις 7 στο Μητερα,για αποξεση.

Δεν καταφερα να παω και αλλου,να παρω και δευτερη γνωμη(λογο περασμενης ωρας) και ετσι την αλλη μερα ...πηγα,στο Μητερα.

Μια γειτονησα μου ειχε ακριβος το ιδιο προβλημα(σε αλλον ιατρο) και ηρθε στον δικο μου ιατρο να παρει δευτερη γνωμη.

Ειχε,τουλαχιστον περιθωρια χρονου...εγω δεν ειχα...

Και λεω εγω,τωρα,"λες να εκανε λαθος ο βλακας,και να ειχε παλμους το εμβρυο?"

Αυτη η σκεψη με βασανιζει,ενα χρονο τωρα και δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου!!!

Μακαρι να εβρισκα μια γυναικα ιατρος,!!Αυτος ο δικος μου λεγεται Δ@δουλ@ς ΕΥ@γγελ@ς και ειναι στο Μητερα.

Εχετε ακουσει τιτοτα να μου πειτε?

Και κατι αλλο=εκτος το οτι σε καθε επισκεψη παιρνει 60 τον υπερηχο,πληρωσαμε και φαρδια-πλατια μια εξακοσαρα στο νοσοκομειο.,για την αποξεση.

Και αν εγω θελω να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο(οταν θα μεινω εγκυος ,με το καλο!).,επειδη εχω και ασφαλεια δημοσιου(και μπορω να εχω μονοκλεινο δοματιο,Α κατηγοριας-λογο βαθμου του συζηγου μου),,τι θα γινει τότε?Θα του πω,ελα εκει να με ξεγεννησεις?

Τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?Ξερετε ?

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

οταν γεννησα ηταν μια κοπελα διπλα μου που ειχε αυτο τον γιατρο :!: ειναι ο καλυτερος μπορω να σου πω τωρα τι εγινε στην περιπτωση σου δεν μπορω να καταλαβω :shock: τον ιδιο γιατρο τον εχει κ η κομμωτρια μου :!: ο δικος μου ειναι κ στο δημοσιο στο αττικο κ στο μητερα στειλε μου πμ να σου πω :!:

πρεπει να μενουμε κοντα εμεις οι δυο :wink::D

michel

εχουμε τον ιδιο γιατρο...

τον εκτιμω πολυ σαν γιατρο αλλα και σαν ανθρωπο

ειναι πολυ καλος επιστημονας και αυτο μου το εχουν πει και γιατροι

δεν εχω μεινει ακομα εγκυος, ειμαι στην προσπαθεια, αλλα δεν τον αλλάζω....

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

1 παλλίνδρομη 8ης εβδομάδας

αιτία: ακόμη την ψάχνουμε....

ZINOYLA,αληθεια? Αθηνα,μενεις?δηλαδη ειναι καλος,εε?

να μην φοβαμαι,λες?θα παω μετα το πασχα να μου κανει παρακεντηση στο στηθος και φοβαμαι πολυ.

καλα,ειναι καλος γυναικολογος,αλλα για το θεμα του στηθους,...θα ξερει,λες?

Να σου πω...και σε σενα το ιδιο ειναι ?δεν μιλαει πολυ,εεε?

ειναι και ωραιος,που να παρει η ευχη....

MICHEL

στην Αθηνα ειμαι

τον εκτιμω πολυ σαν γιατρο αλλα και σαν ανθρωπο

μου μιλαει παρα πολυ....καθομαι και του τα λεω ΟΛΑ και τον ρωταω τα ΠΑΝΤΑ

οτι σκεφτομαι, οτι εννοια εχω του τα λεω ΟΛΑ

καταρχην με ηρεμει, με καθησυχαζει και ξερω οτι αυτο που λεει αυτο ειναι...

τον συμπαθει και πολυ ο αντρας μου και εχουμε "δεσει"...

το δυσαρεστο γεγονος που σου συνεβη ηταν κατι τυχαιο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος που προχωρησε στην αποξεση

γιατι ομως δεν νιωθεις ανετα μαζι του?

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

Διαφημίσεις

δεν ξερω.Γενικα ,θα ενιωθα ανετα μονο σε γυναικα γυναικολογο.Ντρεπομαι πολυ.

Ο δικος μου ο αντρας δεν τον παει με τιποτα(γιατι,λεει,ειναι το δευτερο ατομο που με κοιταει...εκει κατω..ξερεις)

τον μισει....τελος παντων...μαραρι,παναγια μου,να ειναι ετσι οπως λες,Καλος και να μην φοβαμαι,η βλαμμενη...

σε μενα το μονο που μου λεει ,ειναι=τι καλο κοριτσι που εισαι !

κατα τα αλλα δεν εξηγει και πολλα,και ξερεις πως ειμαστε εμεις,ολο αποριες

μαι φορα του ειπα=δεν ξερω αν εχω τοσο πολυ αναγκη τα κομπλιμεντα,μαλλον πρεπει να δουμε πρωτα το προβλημα για το οποιο βρισκομαι εδω.

Εσυ σε τι φαση εισαι?εχεις κανει εξετασεις?εισαστε καλα εσυ και ο συζηγος?

Εμενα,δεν θελει να με αφησει να κανω διαφορες εξετασεις=εισαι καλα,μου λεει,δεν χρειαζεται!

Και εγω διαβαζω ολη μερα εδω στο ιντερνετ,ενα σορο πραγματα σχετικα με εγκυμοσυνες,και τους λογους υπογονιμοτητας,και εχω προβληματιστει,αρκετα....

michel

μην αγχωνεσαι τόσο οταν πηγαινεις στον γιατρο. Για αυτον ειναι μια απλη ρουτινα και καθε μερα βλεπει πολλες γυναικες

πιστευω οτι μπορεις να τον ρωτας οτι θελεις, μην ντρεπεσαι

μου κανει εντυπωση που μου λες οτι δεν μιλαει...τον ρωτας και δεν στα εξηγει? ειναι και ο αντρασ σου μαζι του? ο αντρας σου του κανει αποριες?

εχει μεγαλη εμπειρια και να μην φοβασαι για μεθαυριο που εχεις να πας για το στηθος σου

οτι σου λεει αυτο ειναι...ξερει τι κανει

εμεις εχουμε κανει καποιες εξετασεις, το ψαχνουμε ακομη να βρουμε αλλα δεν εγχωνομαστε

εχω παρει και εγω κλομιφαινη, μην φοβασαι δεν βλαπτει

παντως οτι θες μπορεις να παιρνεις τηλ στο ιατρειο του και να αφηνεις μηνυμα

θα σε παρει εκεινος μετα τηλ.

μιλησε στον αντρα σου και εξηγησε του οτι ειναι γιατρος...και ο γιατρος σε καμια περιπτωση δεν μπορει να δει την πελατισα του "καπως αλλιώς"

σου ευχομαι καλη επιτυχια !!!

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

ευχαριστω,για το κουραγιο που μου δινεις.

Εγω οταν παω εχω γραψει απο πριν ολες μου τις αποριες και τον ρωταω,και ναι,μου απανταει ,απλα,πιστευω εγω,λογο φορτου εργασιας,δεν καθεται να τα κανει λιανα τα πραγματα.

Με λιγα λογια θα μου απαντησει σε καθε τι που ρωταω και παντα φευγω απο εκει,ανικανοποιητη.

Αλλα,βλεπεις,μου ειπανε πολλες φιλες μου οτι ειναι ο καλυτερος ιατρος και...γι'αυτο πηγα εκει.

Εχει και παρα πολυ δουλεια,βιομηχανια σκετη ειναι το ιατρειο του.

Μια μπαινει και αλλη βγαινει,και προφανος δεν εχει μπολικο χρονο,για μεγαλες κουβεντες.

Του λεω=να παρω τεστ ωορηξιας ?οχι,μου λεει.

Να κανω θερμοδιαγραμμα ? οχι ,μου λεει.

Να κανω εξετασεις προλακτινης,οιστραδιολη,κ.λ.π. ? οχι ,μου λεει.

Και τοτε,καλε μου,αν ειμαι τοσο καλα στην υγεια μου,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ?????

τΑ εχω παιξει λιγακι,δεν εχω αλλη υπομονη,για να δουμε τον επομενο μηνα με τα κλομιφαιν τι θα γινει....

michel: Πιστεύω ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τις γνώμες των άλλων για κάποιον γιατρό -είναι βέβαια πολύ σημαντικό-αλλά να εμπιστευόμαστε και την διαίσθησή μας.

Αν ένας γιατρός, το λέω για οποιαδήποτε ειδικότητα, δεν μας ικανοποιεί δηλαδή δεν μας γεμίζει ασφάλεια και δεν μας κάνει να τον εμπιστευόμαστε χίλια τοις εκατό τότε καλό είναι να αναζητούμε κάποιον άλλο.

Ειδικά για τον γυναικολόγο ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να είμαστε απαιτητικές. Δηλαδή να φέρεται στοιχειωδώς ευγενικά, να λύνει απορίες, να ενημερώνει με απλά ελληνικά τι συμβαίνει.

Όσον αφορά το δημόσιο: Πρέπει από το πρώτο ραντεβού να ξεκαθαρίσεις ότι θες να γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Ένας γιατρός ή συνεργάζεται με το δημόσιο ή όχι. Αυτό φυσικά θα στο πει αμέσως...

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...