Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξαφνικά όλη μέρα στο βυζί...........

Recommended Posts

είμαστε 2 μηνών και 5 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ξαφνικά εδώ και πέντε μέρες έχει κρεμαστεί στη κυριολεξία στο βυζί.....

δεν έχει αλλάξει κάτι στη διατροφή μου και γάλα έχω σίγουρα.... το έχω τσεκάρει.....

τι μπορεί να συμβαίνει;;;;;

φάση ανάπτυξης;;;; κάτι άλλο;;;;;;;;;;;;

το καλό είναι ότι πάει να στρώσει το βράδυ... δηλαδή κάνει 5-6 ώρες να φάει μέσα στη νύχτα.....

για πείτε.............

Διαφημίσεις

Μαλλον αλμα αναπτυξης ειναι.Αφησε το να θηλαζει οποτε και οση ωρα θελει!Εμεις οταν το περναμε αυτο κανει περιπου 3 μερες να περασει και για να μη κουραζομαι τον ξαπλωνω στο κρεβατι ανοιγω τηλεωραση οποτε το απολαμβανουμε και οι δυο;)

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Μαλλον αλμα αναπτυξης ειναι.Αφησε το να θηλαζει οποτε και οση ωρα θελει!Εμεις οταν το περναμε αυτο κανει περιπου 3 μερες να περασει και για να μη κουραζομαι τον ξαπλωνω στο κρεβατι ανοιγω τηλεωραση οποτε το απολαμβανουμε και οι δυο;)

λες να περιμένω τη λύτρωση και να σταματήσει από μόνος του να κρέμεται στο βυζί;;;;;;;;;;;;;

εσύ είσαι τυχερή!!!!!!!!!!!! το απολαμβάνεις..............

εγώ έχω κι ένα γιο 19 μηνών που όλο με τραβάει να παίξουμε....... και πάμε πακέτο κι οι τρεις.... εγώ, το μωρο στο βυζί κι ο μεγάλος μου αγκαλιά με τα τουβλάκια!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζησει!!!μην ανυσηχεις εμενα το κοριτσακι μου ειναι 3 μηνων και ακομα ειναι συνεχεια στο στηθος,οχι οσο πριν ενα μηνα ομως!!φανταζομαι οτι σιγε σιγα θα φτιαξει το προγραμμα του ειναι πολυ νινι ακομα!!

Διαφημίσεις

αν είναι αλμα ανάπτυξης, που είναι και το πιθανότερο, δεν κρατάει πανω απο λίγες μέρες. Κουράγιο μάνα!

που το πουλάνε το κουράγιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

απόψε έφαγε μια ώρα και τώρα κοιμήθηκε επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κόρη μου είναι 15 μηνών και συνήθως ξυπνάει και 8 φορές τη νύχτα να θηλάσει!:shock:Οπότε μια χαρά να λες που ξεκουράζεσαι και λίγο τη νύχτα παρόλο που ειναι πολύ μικρούλι!:wink:

που το πουλάνε το κουράγιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

απόψε έφαγε μια ώρα και τώρα κοιμήθηκε επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανχωνεσαι...προσφερε στο παιδι το στηθος οποτε κ για οσο θελει γιατι ετσι μπορει να επιταχυνεται κ η ολη διαδικασια....Οσο για το μεγαλυτερο παιδακι βρες κατι δημιουργικο να το απασχολεις-παραμυθακι η παιδικες ταινιουλες κ.λ.π-και καθιστε κει οι τρεις.....Η βαλε το μωρο στο σε sling:idea:Σιγουρα ειναι δυσκολο αλλα εμεις οι μανουλες τη βρισκουμε παντα τη λυση;)!

Η κόρη μου είναι 15 μηνών και συνήθως ξυπνάει και 8 φορές τη νύχτα να θηλάσει!:shock:Οπότε μια χαρά να λες που ξεκουράζεσαι και λίγο τη νύχτα παρόλο που ειναι πολύ μικρούλι!:wink:

8 φορές τη νύχτα;;;;

ε τότε μια χαρά είμαι!!!!!!!

Αυτο ξαναπες το!Εμενα με γονατιζει να κοιμηθει και ολη τη νυχτα ξυπναει καθε λιγο για μαμ....τωρα αρχισε και τη γκρινια τη νυχτα.Αλλα σημειοτεων.....τη μερα κοιμομαστε το πολυ 2 δεκαλεπτα!Με εχει πεθανει!Τι να κανουμε ομως...ειναι μικρα βασανακια αλλα αγαπησιαρικα,τα σκασμενα:lol:Καθε σπιτι εχει τα δικα του....

Διαφημίσεις

Μην ανχωνεσαι...προσφερε στο παιδι το στηθος οποτε κ για οσο θελει γιατι ετσι μπορει να επιταχυνεται κ η ολη διαδικασια....Οσο για το μεγαλυτερο παιδακι βρες κατι δημιουργικο να το απασχολεις-παραμυθακι η παιδικες ταινιουλες κ.λ.π-και καθιστε κει οι τρεις.....Η βαλε το μωρο στο σε sling:idea:Σιγουρα ειναι δυσκολο αλλα εμεις οι μανουλες τη βρισκουμε παντα τη λυση;)!

βασικά αυτό κάνω... το αφήνω όποτε θέλει και για όσο θέλει στο στήθος.....

και το sling είναι σωτηρία!!!!! :P:P:P ότι πιο χρήσιμο έχω αγοράσει για τα παιδιά μου!!!!!!! σπουδαία ανακάλυψη!!!!!!!!!

απλά ο μεγάλος εκνευρίζεται που όλη μέρα παίζουμε τουβλάκια, ακούμε μουσική κι άλλα τέτοια όσο κι αν του αρέσουν.... θέλει να παίξουμε και κρυφτό και να κάνουμε τρέλες και να τρέξουμε κτλ.....

βασικά αυτό κάνω... το αφήνω όποτε θέλει και για όσο θέλει στο στήθος.....

και το sling είναι σωτηρία!!!!! :P:P:P ότι πιο χρήσιμο έχω αγοράσει για τα παιδιά μου!!!!!!! σπουδαία ανακάλυψη!!!!!!!!!

Εμενα δε μπηκε ποτε σε sling,απ την ωρα που γενηθηκε το ενα χερι εδω και το αλλο περα,τα χερια -ποδια ορθανοιχτα...ουτε φεσκιωμα δεχτηκε ουτε τιποτα,κλααααααμαΟυτε σε μαρσιπο!Ειναι 3 μηνων και ειναι πανω απο 7 κιλα με εχει πεθανει!!!

Εμενα δε μπηκε ποτε σε sling,απ την ωρα που γενηθηκε το ενα χερι εδω και το αλλο περα,τα χερια -ποδια ορθανοιχτα...ουτε φεσκιωμα δεχτηκε ουτε τιποτα,κλααααααμαΟυτε σε μαρσιπο!Ειναι 3 μηνων και ειναι πανω απο 7 κιλα με εχει πεθανει!!![/quote

Κι εμένα Λένα η κόρη μου ήταν πολύ νευρικό παιδι!Όλα της φταίγανε!Για sling ούτε συζήτηση!Ούτε μια φορά δεν με άφησε να τη σφίξω στην αγκαλιά μου!

Κι εμένα Λένα η κόρη μου ήταν πολύ νευρικό παιδι!Όλα της φταίγανε!Για sling ούτε συζήτηση!Ούτε μια φορά δεν με άφησε να τη σφίξω στην αγκαλιά μου!

εμένα αυτή η τσέπη με εχει σώσει κορίτσια.......

σε πέντε λεπτά έχει σταματήσει τη γκρίνια κι εχει κοιμηθεί!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: ποτε τρώς?? και δους... τοιλετα... ύπνο...αυτα είνα απαραιτήτως που δεν μπορο να τα κάνω μονο αν είναι ο σύζυγος εδω, κατουράω σχεδον ορθια και με μαραθώνιο :shock::shock:. προσπάθησα να το πάρω και εγώ στο κρεβάτι για να "ξεκουράζομαι λιγακι" και πνίγεται με το γάλα και οταν "χορταινε βγάζει γουλιές γιατι είναι εντελώς ξάπλα. Μακάρι να το διασκέδασα και εγώ.

line_m121_beg_40_time_1286424000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

bonitsa και μένα ο μικρός μου είναι 2 μηνών και όταν πήγαμε στον παιδίατρο πριν απο 2 μέρες μας είπε ότι το στόμα του ήδη προετοιμάζεται για δόντια... Έχει και πολλά σαλάκια... Και μένα είναι πολλές φορές στο στήθος την μέρα (πλέον έχω χάσει το μέτρημα). Πάντως όταν φαγουρίζω τα ουλάκια του ανακουφίζεται, μάλιστα τρέμει απο απολαυση... Δοκίμασέ το...

eNortjKzUjI0MjAztVSyBlwwFXYC1A,,39.png

πλάκα κάνεις.............

από τώρα;;;;;;;;;;

Μπορει το πρώτο δόντι να αργήσει να εμφανιστεί , εμας βγήκε στον 7ο , αλλα η προετοιμασία των ούλων ξεκινά νωρίς .

JJBjp3.png

Μπουνιτσα νομιζω οτι γεννησαμε μαζι στο πρωτο σου παιδι και τωρα βλεπω οτι εχεις αποκτησει και δευτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζησει κοριτσι μου και χιλια μπραβο ηρωας!!!!!!

Εγω ενα εχω και δεν μπορω να το κανω καλα απο την ζωηραδα που εχει. Και παλι να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπουνιτσα νομιζω οτι γεννησαμε μαζι στο πρωτο σου παιδι και τωρα βλεπω οτι εχεις αποκτησει και δευτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζησει κοριτσι μου και χιλια μπραβο ηρωας!!!!!!

Εγω ενα εχω και δεν μπορω να το κανω καλα απο την ζωηραδα που εχει. Και παλι να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ω ναι!!!!!!!!!

μαζί νομίζω είμαστε.... Απρίλης 2009......

ήρθε νωρίς το δεύετρο 16,5 μήνες διαφορά έχουν..... είναι λίγο ζόρι αλλά περνάω μια εξαιρετική φαση στη ζωη μου, μ' όλα τα δύσκολα και τ' ανάποδα....

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!