Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ!!!

Recommended Posts

θα τα πω απο την αρχη. προχθες (τοχα πει και σε αλλο τοπικ) επεσε ενα σπιτι παραδιπλα απο μας. βγηκαν και κατι καλωδια του οτε με ολο αυτο και ετσι δεν ειχαμε τηλεφωνο ουτε φυσικα ιντερνετ για 2 μερες. πηρε τηλεφωνο ο ιδιοκτητης του σπιτιου που επεσε στον οτε αλλα τιποτα. πηραμε και εμεις στη φορθνετ που ειμαστε και το ιδιο βραδυ ηρθε καποιος κοιταξε απο εξω τα συνδεσε προχειρα( δε μπορουσε να κανει περισσοτερα γιατι αλλαξε λεει η νομοθεσια και δεν μπορουν να βαλουν χερι σε εγκαταστασεις οτε) τεσπα ηρθε και στο σπιτι μας εκανε και το ιντερνετ και ολα οκ. μετα 2 μερες παλι απο ατυχημα απο τους εργατες αυτη τη φορα που διορθωναν το σπιτι που επεσε βγηκε παλι το καλωδιο. περνουμε στο οτε εμεις του εξηγουμε τι εγινε. μας λεει ο τυπος εκει οτι ειμαστε σε αλλη εταιρια. του ειπαμε μετα οτι το κουτι αυτο ειναι δικο τους και το παιδι απο ''την αλλη εταιρια'' δε μπορουσε να κανει κατι. και τι λεει αυτος...?! ''καλα δηλαδη πως την ειδατε? αλλος θα περνει τα λεφτα και αλλος θα τρεχει??'' ετσι ακριβως! προσπαθει να του εξηγησει ο αντρας μου παλι και του λεει να πητε την εταιρια σας να μας ενημερωσει και του τοκλεισε στα μουτρα!!! την επομενη ηρθε παλι απο τη φορθνετ τοκανε και θα δηλωσει βλαβη στον οτε για να ερθουν.τι ναπω... και ειμασταν ετοιμοι να παμε ξανα οτε! με τιποτα. το ειπαμε και στη δικια μας. θα φευγαμε αλλα με τη συμπεριφορα σας μας κρατησατε!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Γενικά έχω βαρεθεί την ελληνική νοοτροπία να αφήνουν τέτοιες χοντράδες να περνάνε...

Εγώ και δεν με ενδιαφέρει πως θα με χαρακτηρίσουν, παραπονίέμαι, άπό το αν μου θα μου αργήσει ο καφές, αν είναι καλός, αν είναι ακριβός-το ίδιο και για το φαγητο, το delivery.

Έχω στείλει επίσημο γράμμα στην Samsung για πρόβλημα που μου προκάλεσε το κινητό τους, στην Wind για αλλαγή προγράμματος χωρίς να μας ενημερώσουν και άλλα πολλά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να ιδρώνω όλη μέρα, και να μην παραπονεθώ για τα αυτονόητα. Και θα παραπονεθώ, και θα απειλήσω και θα κρατήσω ονόματα και θα ζητήσω τον υπεύθυνο.

Οπότε στην περίπτωση του ΟΤΕ, ΄θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα ζητούσα επίπονα τον υπεύθυνο. Μπορεί και να τους έσπαγα τα νεύρα στα τηλέφωνα. Γιατί ρε γαμώτο στο εξωτερικό είναι διαφορετικά, σε σέβονται?

beeeeezzzzz