Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σε μερικές μέρες θα μεταφέρω την μικρή μου από το κρεβατάκι της σε μονό κρεβάτι.

Επειδή μερικά βράδια έχουμε απώλειες (τσίσα) ψάχνω να βρω σελτεδάκι μεγάλο (για μονό κρεβάτι). Δεν με πειράζει αν δεν έχει λάστιχο γύρω γύρω, αρκεί να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο κρεβάτι...

Επειδή εδώ στην επαρχία δεν έχω βρει προς το παρόν, ξέρετε πού θα μπορέσω να βρω??? Έχει μήπως το Jumbo;;

Ακόμη και παραγγελία από internet θα με βόλευε αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει....

Τα φώτα σας please :)

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Διαφημίσεις

Είχα δει τυχαία το παρακάτω από κατάλογο. Ρίξε μια ματιά και αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε μαζί τους για πληροφορίες.

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?id=684

Επίσης θα ψάξω μήπως βρω και κάτι άλλο να σου πω γιατί ακόμα δεν το έχω ψάξει το θέμα

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ...

Τελικά χθες με φώτισε ο Θεός και πήγα σε ένα ακόμη μαγαζί εδώ στην πόλη μου και μου είπε ότι αρκεί να μετρήσω τις διαστάσεις του στρώματος και θα μου παραγγείλει σε ό,τι διαστάσεις θέλω... και κοστίζει περίπου 30€... Μάλλον από κει θα το πάρω τελικά...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)