Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ARVEKAP (IVF) KAI ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!

Ας μου πει καποια κοπελα αν γνωριζει????

οταν ξεκινας με 21 μερα του κυκλου με arvekap καταστολη συνηθως καθυστερει η περιοδος??? ή υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος???

και αν ειμαι εγκυος οι ενεσεις δεν βλαπτουν το εμβρυο???

:-D:-D:-D

σας ευχαριστω προκαταβολικα..

Διαφημίσεις

Γειά σου κοπέλα μου.

Διανύω την πρώτη μου προσπάθεια και αντιμετόπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα τις αρβεκαπ για καταστολή και πουθενά η περίοδος... Πέρασε το πρώτο 10ήμερο, και ενω μου είχαν πει από το κέντρο ότι θα έπρεπε να είχα αδιαθετήσει, εγώ τίποτα... Πήγα την 12 ημέρα των ενέσεων για να με δουν στον υπέρυχο μήπως και είχα κάποια κυστούλα, αλλά ήμουν καθαρή. Να σου πω ότι μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Μου έδωσαν λοιπόν μια θεραπεία για να μου έρθει η περίοδος με τα χάπια. Δεν πρόλαβα όμως να την αρχίσω γιατί ευτυχώς την επόμενη μέρα άρχισα να βλέπω ροζ και τελικά την 14 ημέρα των αβερκαπ μου ήρθε από μόνη της. Ότι θα έκανα τέτοια χαρά που αδιαθέτησα, δεν το περίμενα...

Ελπίζω να σου έρθει σύντομα για να σου φύγει το άγχος.

Όλα να πάνε καλά!

Εμείς οι δυο, σαν ένα ...

ααα, ξέχασα να σου πω ότι από το κέντρο μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο και δεν είναι κάτι ανυσηχητικό.

Καλή επιτυχία!

ααα, ξέχασα να σου πω ότι από το κέντρο μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο και δεν είναι κάτι ανυσηχητικό.

Καλή επιτυχία!

σε ευχαριστω πολυ mazi!!

οντως και γω δεν φανταζομουν ποτε οτι θα την περιμενα με τοση αγωνια..

χαιρομαι που ειναι κατι σχετικα συνηθισμενο... αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο οποτε υπαρχει περιπτωση και μενα να μου δωσουν κατι για να ερθει

Θα δουμε..

καλη επιτυχια....και σε σενα..

Διαφημίσεις

ααα, κάτι άλλο σημαντικό που ξέχασα να σου πω.

Εμένα μου είπαν από το κέντρο να συνεχίσω ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις αρβεκαπ μέχρι να μου έρθει περίοδος και να μου δώσουν νέες οδηγίες.

ααα, κάτι άλλο σημαντικό που ξέχασα να σου πω.

Εμένα μου είπαν από το κέντρο να συνεχίσω ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις αρβεκαπ μέχρι να μου έρθει περίοδος και να μου δώσουν νέες οδηγίες.

εμενα μου ειπαν επισης οτι θα συνεχισω τις αρβεκαπ μαζι με τις pyregon(διεργεσης) αλλα την μιση δοση

το προβλημα μου ειναι ομως οτι απο το ικα μου γραψαν μονο 2 κουτια (αρβεκαπ) τα οποια και τελειωσα ...μαλλον πρεπει να αγορασω μονη μου ενα κουτι ακομα...πρεπει να κοστιζει γυρω στα 41 ευρω ..

εσυ εχεις αποψη για αυτο???

μακαρι ολο αυτο να εχει το αναμενομενο τελος...

φιλια...

Γιατί δεν πας σε έναν γυναικολόγο του ΙΚΑ για να σου γράψει 1 κουτί αρβεκαπ ακόμα?

Εγώ αυτό έκανα. Είχα μαζί μου την απόφαση της επιτροπής και το χαρτί από το κέντρο εξωσωματκής που έλεγε ότι χρειάζομαι 1 κουτί αρβεκάπ ακόμα. Του εξήγησα ότι έχω καθυστέρηση και γι' αυτό δεν με καλύψανε οι ενέσεις, και μου τις έγραψε με 25% συμμετοχή.

• 3 years later...

Καλημέρα στα κορίτσια!! Να πω το πρόβλημα μου μήπως μπορεί καμία να βοηθήσει. Λόγω ΠΩΣ έκανα για τελική ωρίμανση ωαρίων δύο ενέσεις αρβεκαπ!! Μετά την ωοληψια μου ήρθε η περίοδος κανονικά!! Από τότε μετράω 22 μέρες καθυστέρηση και τίποτα! Δεν έχω σταθερή περίοδο αλλά όχι και τόσων ημερών κύκλο! Είναι παρενέργεια της ένεσης; Έχει συμβεί σε καμία;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!