Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα. Θελω βοηθεια απο καποιον που ξερει σιγουρα κατι για το θεμα μου. Πριν ενα μηνα εφυγα απο το σπιτι μετα απο ξυλοδαρμο απο τον αστυνομικο συζυγο μου. πηγα σε νοσοκομειο που εφημερευε, και μετα σε αστυνομικο τμημα για μηνυση. Τελικα, μηνυση δεν εκανα, αφου οι αστυνομικοι του τμηματος κρινανε σωστο να μου τον φερουν μπροστα μου (ασχετα αν εγω τον εβλεπα, και απο τον φοβο μου κρυβομουν πισω απο εναν σωματωδη αστυνομικο). Ουτε καταγραφη στο βιβλιο συμβαντων εκαναν. Ξερω οτι μηνυση μπορω να κανω μεσα σε 3 μηνες απο το γεγονος . Ισχυει ομωσ το ιδιο και με την καταγραφη του γεγονοτος? Και επιπλεον, η καταγραφη του γεγονοτος τι συνεχεια θα εχει? Δηλαδη, θα ενημερωθει αυτος?

Αχ, σας παρακαλω, οποιος γνωριζει κατι ας μου πει.

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Διαφημίσεις

Victoria, σου γράφω με τρεμάμενα χέρια γιατί κάτι τέτοιες καταστάσεις πραγματικά με ταράζουνε.... Καταρχήν να σου πω ότι καλά έκανες και έφυγες και να μην ξαναγυρίσεις ποτέ γιατί άντρας που χτυπάει τη γυναίκα του δεν είναι άντρας! Επίσης έχεις ένα μωρό 6 μηνών, που σε ικετεύω να μην το αφήσεις να βιώσει ποτέ μια τέτοια φάση... Τώρα για τα υπόλοιπα... Τί να την κάνεις μια απλή καταγραφή;;;; Εφόσον θα πήγες στο νοσοκομείο, πήρες και βεβαίωση για το πώς ήσουν (μώλωπες, σημάδια κλπ). Πας λοιπόν στο ΑΤ της περιοχής σου, υποβάλλεις μήνυση (η προθεσμία είναι 3 μήνες) και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα και παίρνει το δρόμο της. Εν τω μεταξύ, αν σε ενοχλεί ο κύριος ζητάς ασφαλιστικά μέτρα και γίνεται άμεσα διακστήριο όπου αποφασίζει ή όχι το αν επιτρέπεται να σε πλησιάζει κλπ... Συμβουλε΄ψου άμεσα δικηγόρο!

καλησπερα. Θελω βοηθεια απο καποιον που ξερει σιγουρα κατι για το θεμα μου. Πριν ενα μηνα εφυγα απο το σπιτι μετα απο ξυλοδαρμο απο τον αστυνομικο συζυγο μου. πηγα σε νοσοκομειο που εφημερευε, και μετα σε αστυνομικο τμημα για μηνυση. Τελικα, μηνυση δεν εκανα, αφου οι αστυνομικοι του τμηματος κρινανε σωστο να μου τον φερουν μπροστα μου (ασχετα αν εγω τον εβλεπα, και απο τον φοβο μου κρυβομουν πισω απο εναν σωματωδη αστυνομικο). Ουτε καταγραφη στο βιβλιο συμβαντων εκαναν. Ξερω οτι μηνυση μπορω να κανω μεσα σε 3 μηνες απο το γεγονος . Ισχυει ομωσ το ιδιο και με την καταγραφη του γεγονοτος? Και επιπλεον, η καταγραφη του γεγονοτος τι συνεχεια θα εχει? Δηλαδη, θα ενημερωθει αυτος?

Αχ, σας παρακαλω, οποιος γνωριζει κατι ας μου πει.

Καταγραφή στο ΒΑΣ ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά μάλλον προείχε η συναδελφική αλληλεγγύη...

ακριβως ετσι. προειχε ο συναδελφος. και μαλιστα φευγοντας ο αστυνομος του τμηματος μου ειπε να μην πω πουθενα οτι αυτος με αναγκασε να μην υποβαλω μηνυση. καλο ε?????

τελος παντων,εχω δικηγορο. περιμενω το δικαστηριο το γεναρη. απλως επειδη δεχομαι και καποιες απειλες να μην του κανω μηνυση και χασει τη δουλεια του, για αυτο ρωταω τι συνεπειες θα εχει η καταγραφη του γεγονοτος , μεχρι ποτε μπορει να γινει, και κατι βασικο, αν μπορω να την κανω σε οποιοδηποτε αστυνομικο τμημα ή μονο εκει που ειχα παει αρχικα .

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Η καταγραφή γίνεται συνήθως όταν συμβαινει το περιστατικό, ή τελοσπα΄ντων όταν πας και ενημερωνεις το τμήμα. Απλά θα φαινόταν κάπως αν συμβαίνει κάτι σήμερα και εγώ ζητήσω καταγραφή μετά από ένα μήνα. Πάντως μήνυση να κάνεις και φυσικά να περάσει ΕΔΕ ο κύριος από τη υπηρεσία του! Σε όποιο τμήμα θέλεις, πήγαινε, αν και θα σε ρωτήσουν γιατί δεν υποβάλλεις μήνυση στο τμήμα της περιοχής σου. Τη μήνυση μπορεί να την παραδώσει και ό δικηγόρος, δε χρειάζεται να πας εσύ η ίδια...

Η καταγραφή δεν έχει καμία συνέπεια σε κανέναν.

Διαφημίσεις

Λοιπόν MIΛHΣA μ τον άντρα μου.να ΠAΣ να κάνεις το συντομότερο καταγραφή του γεγονότος κ μήνυση!

Πλέον η ενδοοικογενειακη βία τιμωρίτε πάρα πολύ αυστηρά!καλύτερα να σε σκότωνε δηλ πάρα π σε XTYΠHΣE.

Αχ βρε κοριτσάκι...κουράγιο, κάποτε θα ξεμπερδέψεις απ' αυτόν τον άνανδρο....:cry:

Κοίτα μπροστά και όλα εύχομαι να σου πάνε καλά για σένα και για το μικρούλι σου.

Μπράβο σου που στάθηκες στα πόδια σου...