Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απογοητευση

Recommended Posts

ειμαι νεο μελος και η δικη μου εμπειρια ειναι τοσο ασχημη που μονο με ατομα που ηδη το εχουν ζησει νιωθω οτι επικοινωνω κι αυτο γιατι περα απο το ιδιο το γεγονος αντιμετωπισα και την κακια πολλων που αντι να με στηριξουν στην φαση καταθλιψης φροντισαν να με ριξουν χειροτερα με τον τροπο τους κατι που ειναι ισως αυτο που με πληγωνει ακομη περισσοτερο . απεβαλα στο πρωτο παιδι πριν κλεισω τον πρωτο μηνα καλα καλα... :(

αngelina

Διαφημίσεις

γεια σου Αλικη.Σιγουρα εδω θα βρεις πολλες κοπελες που περασαν ή περνανε τα ιδια προβληματα με σενα και θα δεις οτι δεν εισαι η μονη.

καλη δυναμη....και μην σε παρει απο κατω.....οταν πιανεις πατο μονο πανω μπορεις να πας.......

Διαφημίσεις

δεν μου αρεσει να σε ακουω ετσι Αλικη....ενα λεω και στην κορη μου που ειναι παιδι με φοβιες γενικα και ακουμπαει και σε σενα...

Κοιτα το φοβο καταματα και αυτος θα φοβηθει και θα φυγει-Ν.Καζαντζακης

σηκω και περπατα λοιπον.....

Μαρια

εχω φοβηθει πολυ αυτη ειναι η αληθεια προσπαθω να το ξεπερασω κανοντας προσπαθεια παλι για νεο μωρο αλλα δεν συμβαινει γι αυτο λοιπον και νιωθω ετσι...

αngelina

Αλίκη, κουράγιο και υπομονή.

Πέρυσι το Μάϊο, και ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν στην 16η εβδομάδα, με ξύπνησε τη νύχτα παραπονούμενη για πόνους στην κοιλιά της. Της είπα να πάρει βαθιές αργές ανάσες και πήραμε τηλ τον γιατρό. Εκείνος μου είπε να τρέξω σε ένα φαρμακείο και να πάρω ένα φάρμακο (δεν το θυμάμαι τώρα, αλλά σταμάταγε τις συσπάσεις). Με τα χίλια ζόρια το βρήκα.

Οι πόνοι δεν υποχώρησαν και έφτασαν στο σημείο να είναι διακοπτόμενοι (κάθε 1 λεπτό περίπου). Να μην τα πολυλογώ πριν προλάβω να πω φύγαμε για το νοσοκομείο, σπάσανε τα νερά. Και έσπασε και η καρδιά μας. Ξαναμιλήσαμε με το γιατρό και μας είπε να΄έρθουμε στο νοσοκομείο και να μην χάνουμε τις ελπίδες μας διότι καμια φορά ξαναφτιάχνονται τα νερά (σπανια). Δυστυχώς πριν φύγουμε απο το σπίτι, βγήκε το μωράκι μας. ήταν ζωντανό ακόμα. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τίποτα άλλο.

Never underestimate your enemies, nor overestimate your friends.

Αλικη μου, κουραγιο και δυναμη... Θα δεις, ολα θα πανε καλα και γρηγορα θα χεις ενα μωρουλι στην αγκαλια σου, που θα σε αποζημιωσει για τα παντα... Για ολες τις πικρες που πηρες, και που πρεπει ν αφησεις πισω, οσο μπορεις... Ενας φιλος ελεγε οτι η πιο σκοτεινη στιγμη, ειναι λιγο πριν το χαραμα και ειχε δικιο... Εδω θα βρεις πολλες κοπελες με αντιστοιχη εμπειρια, δυστυχως, να σαι δυνατη, κι εδω ειμαστε!!

Jester, αυτο που περιγραφεις ειναι τρομερο... Λυπαμαι πολυ... :cry:

Διαφημίσεις

Αλικη μου, κουραγιο και δυναμη... Θα δεις, ολα θα πανε καλα και γρηγορα θα χεις ενα μωρουλι στην αγκαλια σου, που θα σε αποζημιωσει για τα παντα... Για ολες τις πικρες που πηρες, και που πρεπει ν αφησεις πισω, οσο μπορεις... Ενας φιλος ελεγε οτι η πιο σκοτεινη στιγμη, ειναι λιγο πριν το χαραμα και ειχε δικιο... Εδω θα βρεις πολλες κοπελες με αντιστοιχη εμπειρια, δυστυχως, να σαι δυνατη, κι εδω ειμαστε!!

Jester, αυτο που περιγραφεις ειναι τρομερο... Λυπαμαι πολυ... :cry:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια χαιρομαι που σας μιλαω γιατι ειμαι σε ενα γραφειο με ψυχρους αδιαφορους και αναλγητους ανθρωπους και διαπιστωνω πως ευτυχως η ευαισθησια δεν εχει χαθει ακομη και πως υπαρχει ακομη ανθρωπια καπου εκει εξω!

αngelina

Διαφημίσεις

καταλαβαινω ποσο δυσκολο ηταν ολο αυτο που περασες γιατι φανταζομαι ποσο πολυ θα το ηθελες αυτο το μωρακι..ομως γλυκια μου πρεπει να ξερεις οτι αυτο συμβαινει παρα πολυ συχνα και ακολουθουν επομενες εγκυμοσυνες χωρις κανενα προβλημμα...πανω απο τις μισες πρωτες εγκυμοσυνες καταληγουν ετσι σε παλλινδρομη κυηση οπως λενε οι γιατροι..

ομως αυτο δεν σημαινει τιποτα..την επομενη φορα θα δεις πως ολα θα πανε καλα....πολλες φιλες μου επαθαν το ιδιο και μετα ειχαν μια τελεια εγκυμοσυνη με γερα μωρουλια...

καλη επιτυχια και να εισαι δυνατη...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Αλίκη πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν ψυχροί και χοντροκομμένοι (με επιεικείς όρους) άνθρωποι.

Ακούσαμε τα χίλια δυο.

"Είσαστε νέοι, θα κάνετε άλλο." -> ΕΙΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ!

"Μην στεναχωριέσαι, ίσως είναι καλύτερα έτσι." -> ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ??? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ?

Και άλλες παρόμοιες κουβέντες που δεν αναφέρω διότι βγαίνουν απο το στόμα ατόμων που το παιδί τους το ρίχνουν στην λεκάνη της τουαλέτας με ελαφρά την καρδία...

Μην παραιτήσαι πάντως. Εμείς περάσαμε μια περίοδο κατάθλιψης και οι δυο μας, αλλά τώρα η γυναίκα μου είναι και πάλι έγκυος και Θεού θέλοντως θα πανε όλα καλά.

• Like 1

Never underestimate your enemies, nor overestimate your friends.

ηδη νιωθω πολυ καλυτερα με τις απαντησεις που πηρα σημερα ! απλα νιωθω ωραια που υπαρχουν ακομη ανθρωποι με ευαισθησιες ! :D ευχαριστω παλι ολους σας!

αngelina

Αλίκη καλοσώρισες και σου εύχομαι σύντομα να έχεις ένα μωρό στην αγκαλιά σου.

Jester, με το καλό το δικό σας μωρό. Όλα θα πάνε καλά αυτη τη φορά...

sL7ap2.png

ευχαριστω και παλι ...σαν πρωτη μερα που ανακαλυψα το site εχω τοσο κολησει που δε λεω να σταματησω να διαβαζω τις ιστοριες ...μακαρι να το ειχα ανακαλυψει νωριτερα ...μοιραζοντας τις σκεψεις με ανθρωπους που ειναι στην ιδια κατασταση με σενα βλεπεις περα απο το προβλημα σου...σοκαριστηκα απο πολλες ιστοριες που ειναι ακομη πιο δυσκολες απο αυτη που εζησα εγω...οπως του jester ...και της μικρουλας Λιλης....δεν εχω λογια ...

αngelina

οταν εγραψα το προβλημα μου το πρωϊ δεν φανταζομουν οτι θα ειχα ανταποκριση...πρωτη φορα γραφω σε forum...ημουν πολυ στεναχωρημενη ...ομως χριστινα,maria70,jester,toty,vazelaki,rosangel,dina27,alexi-stella,lia, ηδη νιωθω καλυτερα και θα προσπαθησω να δω την κατασταση λιγο διαφορετικα....μου αρεσαν πολυ οι εικονιτσες και οι ατακες που μου στειλατε....ετσι τωρα χαμογελαω και παλι :D καλο μεσημερι σε ολους !!!!!

αngelina

οταν εγραψα το προβλημα μου το πρωϊ δεν φανταζομουν οτι θα ειχα ανταποκριση...πρωτη φορα γραφω σε forum...ημουν πολυ στεναχωρημενη ...ομως χριστινα,maria70,jester,toty,vazelaki,rosangel,dina27,alexi-stella,lia, ηδη νιωθω καλυτερα και θα προσπαθησω να δω την κατασταση λιγο διαφορετικα....μου αρεσαν πολυ οι εικονιτσες και οι ατακες που μου στειλατε....ετσι τωρα χαμογελαω και παλι :D καλο μεσημερι σε ολους !!!!!

Καλωσηρθες Αλικη! Σου ευχομαι πρωτα απ ολα να χαμογελας και να εισαι αισιοδοξη και υστερα αυτο που τοσο επιθυμεις! Να ξερεις ομως οτι σ αυτην την προσπαθεια σου δεν εισαι μονη! Εχεις φιλεναδες εδω που μπορεις να μοιραζεσαι τα παντα μαζι τους, που ειναι ετοιμες να σου δωσουν κουραγιο γιατι καταλαβαινουν την κατασταση σου αλλα που εχουν και σενα αναγκη να τις εμψυχωνεις οποτε χρειαζεται! Φιλακια πολλα και καλωσορισες στο κλουβι με τις τρελες! :D

Εύχομαι από εδώ και πέρα να σου έρθουν μόνο χαρές!!Μια φίλη μου δυστυχώς και αυτή είχε δύο αποβολές , αλλά τώρα έχει δύο υπέροχα πλασματάκια!!Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!Εσένα θα σου ευχηθώ πολλά αγοράκια και πολλά κοριτσάκια!!!!! :P:P