Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετα τη βαπτιση,ο γαμος μας!!!

maria-giannis

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας εμεις βαπτισαμε το μικρακι μας πριν μια εβδομαδα και ολα πηγαν πολυ καλα αν εξερεσεις οτι εριξε το κλαμα της ζωης του.πριν μεινω εγκυος σχεδιαζαμε το γαμο μας για τον αυγουστο του '09 αλλα λογω ενος προβληματος με την εγκυμοσυνη μου επρεπε να μεινω στο κρεβατι και ετσι το αναβαλαμε.καναμε ενα πολιτικο ετσι για τα ματια του κοσμου και αποφασισαμε να κανουμε το θρησκευτικο μαζι με τη βαπτιση.1,5βδομαδα πριν απο τη βαπτιση-γαμο χασαμε το παππου του αντρα μου και ετσι αποφασισαμε να ξαναναβαλουμε το γαμο και το τραπεζι και να κανουμε μονο τη βαπτιση.δε το εβρισκα και γω σωστο η οικογενεια του να εχει το πενθος και μεις να γλενταμε.τελικα κλεισαμε για το γαμο στις 15 ιανουαριου χωρις γλεντια και τετοια.την επομενη μερα ειναι και τα πτωτα γεννεθλια του μπομπιρα και ετσι βολευει να ερθουν και τα πεθερικα γιατι ειναι απο νησι.αφου δε θα κανουμε γλεντι μετα σκεφτηκα να κερασουμε το κοσμο εξω απο την εκκλησια κατι.στην αρχη σκεφτηκα για τουρτα αλλα δε μπορω να καταληξω.εχετε καμια ιδεα?συγνωμη αν γραφω σε λαθος postαλλα δεν ηξερα που να γραψω.:wink:

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Μαράκι,να χαίρεσαι το μωράκι σου και με το καλό ο γάμος σας!! Μπορείς να βάλεις ένα τραπέζι με διάφορα μικρά γλυκάκια και να παίρνει ο καθένας ό,τι θέλει.Για παράδειγμα,εδώ κερνάνε σε πολλούς γάμους έξω από την εκκλησία μπεζέδες.Εσύ μπορείς να έχεις δίσκους με παστάκια,ταρτάκια,εκλεράκια,κλπ.Όλα μαζί θα φαίνονται πολύ όμορφα και χορταίνει και το μάτι που λένε...

Η τούρτα είναι λίγο δύσκολη...σκέψου ότι θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη,να έχεις πιάτα,κουταλάκια,κλπ και να μην έχει άλλο μυστήριο μετά, γιατί θα μπερδευτούνε όλοι με όλους μέχρι να σερβιριστούνε κα να φάνε. Ενώ έτσι ξεμπερδεύεις σχετικά εύκολα.

λοιπον αυτη η ιδεα μου αρεσει πολυ και η εκκλησια ειναι στη φιλοθεη δε ξερω αν τη γνωριζεις,και εχει εξω πολυ μεγαλο χωρο.για τους μεζεδες το εχω ξανακουσει εγω ελεγα για ενα γλυκο γιατι δε θα κανουμε τιποτα μετα απλα θα ερθουν οι γονεις και οι κουμπαροι στο σπιτι για φαι.και να τα βαλω μαζι με τις μπομπονιερες ε?μαρεσειειειειειει!!!!!

qcKmp2.png

Μια φίλη είχε κάνει τον γάμο της σε εκκλησία με προαύλιο με δέντρα, και είχε φέρει catering εκει. Είχαν κάποια τραπέζια με σαμπάνια, καναπεδάκια που τα κυκλοφορούσαν σε δίσκους και γλυκάκια. Αφενός να σου πω ότι ήταν Σεπτέμβρης,εσένα ο γάμος σου είναι Ιανουάριο. Αν έχει πολύ κρύο ή βρέχει/χιονίζει, ποιός θα κάτσει έξω να τρώει; Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε τόσο η ιδέα γιατί κάτω ανάμεσα στα δέντρα είχε χώμα, και με τόσο κόσμο να κινείται είχε σηκωθεί σκόνη και είχαμε γίνει χάλια. Το προαύλιο που λες πως είναι; Αν βρέξει θα είναι οκ ή θα έχει νερά;

Στην περίπτωση σου ίσως πρέπει να στηθούν τέντες με σόμπες μανιτάρια και αυτό αν υπάρχει χώρος, αν επιτρέψουν από την εκκλησία ( γιατί μπορεί να έχουν κλείσει άλλον γάμο στο καπάκι) και να πληρώσεις και περισσότερα χρήματα φαντάζομαι.

Μου έχει τύχει πάντως να μας καλέσουν σε δεξίωση γάμου που ήταν νωρίς το απόγευμα και σερβίρανε μόνο σαμπάνιες, καναπέ και την τούρτα. Στο όρθιο και χωρίς φαγητό. Ήταν στο μπαλκόνι του St George Lycabetus. Έχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο;

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Δεν λέω να έχει αλμυρά κεράσματα,γιατί τότε πάμε σε κατηγορία φαγητού και όχι γλυκού!Απλά σε βάφτιση που πήγα,δεν είχαν συγκεκριμένο γλυκό για όλους,αλλά δίσκους με διάφορα,όλοι παίρνανε 1-2,ό,τι προτιμούσε ο καθένας και φεύγανε.Το τρώγανε στο δρόμο,θέλω να πω δεν αναγκάστηκαν να κάτσουν εκεί,ήταν και το είδος των γλυκών τέτοιο. Τώρα,την εκκλησία δεν την ξέρω,καθότι Θεσσαλονικιά,αλλά φαντάζομαι λόγω καιρού(Γενάρης)αναγκαστικά θα στρώσεις το τραπέζι με τις μπομπονιέρες μέσα,οπότε θα πρέπει να συννενοηθείς με τους ανθρώπους της εκκλησίας.Και φυσικά να έχει κάποιος το νου του άν έχει άλλο γάμο μετά και έρθουν και άσχετοι.Το ξέρεις αυτό που λένε "άν βρεις φαί κάτσε φάε,άν δεις ξύλο σήκω φύγε"?Ε,έχει συμβεί άπειρες φορές!!!Όποιος δει ορμάει!