Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λιγα τσισα

Recommended Posts

κοριτσια μια βοηθεια...

ο μικρος εχτες κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε στις 8 , οταν πηγα να τον αλλαξω διαπιστωσα οτι η πανα του ηταν στεγνη , ενω καθε πρωι ειναι ασηκωτη...

πρεπει να ανησυχησω???

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Νομίζω είχε τύχει και στη δικιά μου αυτό κάποια στιγμή. Αλλά μέσα στη μέρα μετά τις γεμιζε κανονικά τις πάνες οπότε δεν έκανα καμιά κίνηση. Προσπάθησα μόνο να της δίνω όσο πιο πολλά υγρά μπορούσα εκει΄νη τη μέρα.

sL7ap2.png

Ο δικός μου είχε πιο στεγνές πάνες το καλοκαίρι που ίδρωνε κιόλας.

Μήπως άρχισε να το ελέγχει Στέλλα και δεν κάνει την νύχτα πιπι? :roll::roll:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Α καλά....το ότι βιάζομαι δεν είναι ψέμα, από τώρα σκέφτομαι πότε θα αρχίσουμε να του μαθαίνουμε το γιογιο... :lol::lol::lol::lol: ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕΣ!!!!! :lol::lol:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Και σε μας εχει συμβει μερικες φορες αλλα δεν ανησυχησα αφου καθ ολη τη διαρκεια της ημερας τις βρεχει και με το παραπανω.. Βεβαια το παιδακι σου ειναι αρκετα μικρο και απ΄οτι ξερω πρωτα τα κοβουν τη μερα και μετα τη νυχτα.. Αλλα μου φαινεται και λογικο καποιες φορες να μην ουρησουν από τη στιγμη που τη νυχτα δεν πινουν υγρα.. Οπως συμβαινει και σε μας αλλες φορες να ξυπναμε και άλλες οχι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 years later...

Καλησπερα μανουλες!

Ζητω για μια ακομα φορα τα φωτα σας!

Τις τελευταιες δυο ημερες, παρατηρησα πως η κορουλα μου που ειναι 15 μηνων δεν βρεχει τοσο πολυ -οσο παλαιοτερα- τις πανες της. Θελω να πω πως ενω πριν εβγαζα την πανα και ηταν βαρια απο τα τσισα, τωρα ναι μεν ειναι βρεγμενη αλλα οχι και τοσο πολυ (σαν να εχει κανει 3 φορες -νομιζω-).

Τρωει κανονικα, πινει αρκετο νερακι, γαλα πρωι - βραδυ και γενικα ειναι ευδιαθετη, δεν εχει κανει πυρετο, δεν βλεπω κατι αλλο ανησυχητικο περα απο το οτι ουρει μεν αλλα οχι τοσο πολυ οσο πριν.

Να σημειωσω πως δεν εχουμε ιστορικο με ουρολοιμωξεις και τετοια, ειχαμε κανει παλαιοτερα εξετασεις (και μαλιστα δυο φορες) αλλα και τις δυο φορες βγηκαν καθαρες οι εξετασεις -και η γενικη και η καλλιεργεια!

Να ανησυχησω βρε κοριτσια? Ειναι και Σαββατοκυριακο και εχω τρελλαθει!

Καθε γνωμη δεκτη και σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

ελπιζω να μην ειναι κατι, τωρα με την ζεστη τα παιδακια ιδρωνουν και χανουν το νερο ετσι. Αν ανησυχεις, μπορεις να προσεχεις το βαρος (μηπως αρχιζει και ανεβαινει) και επισης να κοιτας το σωμα για κατακρατηση υγρων. Αυτο μπορεις να το δεις αν τσιμπωντας το δερμα ειναι καπως σκληρο (αν τσιμπησεις το δικο σου χερι θα καταλαβεις την διαφορα, αν υπαρχει φυσικα!). Το επιπλεον υγρο, οσο το παιδι ειναι ορθιο, πηγαινει μπρος τα κατω, και αρα το καλυτερο μερος για να κοιταξεις ειναι οι αστραγαλοι.

Ευχαριστω για την απαντηση!

Απο βαρος ειμαστε καλα, ουτε εχει παρει υπερβολικο αλλα ουτε κι εχει χασει. Εχει αρχισει και σταθεροποιειται (θελω να πω δεν βαζει πια με τρελους ρυθμους αλλα δεν χανει κιολας).

Πηγα και την ελεγξα και ειναι οκ αυτα που μου ειπες να παρατηρησω. Δερμα νορμαλ και αστραγαλακια οπως πριν! Ισως να οφειλεται και στον ιδρωτα γιατι εχει αρχισει και το περπατημα και δεν καθεται στιγμη κατω..

Και παλι σε ευχαριστω!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

• 5 months later...

σημερα ο μπεμπης μου το πρωι ξυπνησε και η πανα του ηταν σχεδον στεγνη!!!!!και ολη τη μερα εχει κανει πολυ λιγα τσισα....τι μπορει να συμβαινει?βεβαια δεν εχει πιει χαμομηλι σημερα

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Σε ρωτησα γιατι αν θηλαζε ειναι ενδειξη οτι δεν τρεφεται αρκετα. Αν στο κανει μονο μια μερα δωσε λιγο χρονο δες και αυριο τι γινεται, μήπως ετυχε και ειχε καποια αναγκη σε υγρα το παιδι. Δως του και νερακι να πιει και αν δεις ότι και αυριο κανει λιγα τσισακια παρε το γιατρο. Οχι οτι θα ειναι κατι, απλα για να μην αγχωνεσαι. Δυστυχως σε φωτισα εε???

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

• 3 months later...

Καλησπερα!ζητω τα φωτα σας και παλι..Η μικρη μου καπου (μακαρι να ηξερα απο που!!)κολλησε ιωση..βηχας συναχι κλπ!!πηγαμε σε γιατρο μας εδωσε αερολιν κ φλιξοταιντ κ μεχρι εκει σχεδον καλα..αλλα εδω κ 3 μερες κανει πολυ λιγα τσισα...εχει ελλατωθει πολυ το φαγητο της αλλα δεν νομιζω οτι ειναι λογικο σε 5-6 ωρες να βγαζω την πανα της κ να μοιαζει σαν να εχει κανει 2 φορες μονο...:confused::confused:να ανησυχησω???σε 2 μερες εχουμε παλι παιδιατρο(δηλ.θα την δει,δεν θα το αφησω..)ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα!ζητω τα φωτα σας και παλι..Η μικρη μου καπου (μακαρι να ηξερα απο που!!)κολλησε ιωση..βηχας συναχι κλπ!!πηγαμε σε γιατρο μας εδωσε αερολιν κ φλιξοταιντ κ μεχρι εκει σχεδον καλα..αλλα εδω κ 3 μερες κανει πολυ λιγα τσισα...εχει ελλατωθει πολυ το φαγητο της αλλα δεν νομιζω οτι ειναι λογικο σε 5-6 ωρες να βγαζω την πανα της κ να μοιαζει σαν να εχει κανει 2 φορες μονο...:confused::confused:να ανησυχησω???σε 2 μερες εχουμε παλι παιδιατρο(δηλ.θα την δει,δεν θα το αφησω..)ευχαριστω πολυ!

Μηπως λογω αρρωστιας ειναι ψιλοαφυδατωμενο? Ειχαμε και εμεις τετοια παλια. Ενας τροπος που μου ειχε πει να δω αφυδατωση η παιδιατρος ηταν απο την μπρστινη πηγη στο κεφαλι. Πρεπει να ειναι ανοιχτη σε σας ακομα. Αν ειναι βαθουλωμενη ισως να θελει περισσοτερα υγρα......αλλα μιλα με τον παιδιατρο.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

μια χαρα ειναι η πηγη,αλλα μηπως αυτο προετοιμαζε το εδαφος για το οτι μου ανεβασε 38,6 πυρετο??μιλησα με τον γιατρο αλλα λεει οτι τωρα προεχει ο βηχας κ ο πυρετος..ευχαριστω πολυ παντως!!!

μια χαρα ειναι η πηγη,αλλα μηπως αυτο προετοιμαζε το εδαφος για το οτι μου ανεβασε 38,6 πυρετο??μιλησα με τον γιατρο αλλα λεει οτι τωρα προεχει ο βηχας κ ο πυρετος..ευχαριστω πολυ παντως!!!

Δεν νομιζω....δεν εχω ακουσει να σχετιζονται τα λιγα ουρα με πυρετο εκτος αν υπαρχει ουρολοιμωξη. Αλλα εσας ΕΧΕι λογο ο πυρετος. Βηχα....ακου τον γιατρο....δεν νομιζω να ειναι τπτ. Περαστικα στο μπεμπακι σου.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εμεις είχαμε γαστρεντερίτιδα πριν απο 2 μερες και οντως λόγω εμετου και διαρροιας ειχε πολύ λίγα τσίσα.. η παιδιατρος μας ειπε λογικο λογω της διαρροιας! Πηραμε τα φαρμακακια μας (ηλεκρολυτες σε σκονη) και προσεξαμε διατροφη (συχνα και λίγο νερακι) και μαλλον ολα καλα!

Ajnwp2.png