Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αράχνες!!!

Recommended Posts

Το γκαραζ εχει γεμισει αραχνες! καθε τοσο παιρνω την ηλεκτρικη σκουπα και τις καθαριζω μαζι με τους ιστους, αλλα μετα απο 2-3 μηνες παλι γεμιζει...

Ξερει κανεις κανενα κολπο, φαρμακο, κατι....για να μην?

Διαφημίσεις

Εκτος οτι η γκαραζοπορτα ανοιγει 4-5 φορες τη μερα, εχει και παραθυρο με σιτα ανοικτο χειμωνα καλοκαιρι.

Δε θελω αραχνιερα....θελω κατι...για να μην ερχονται!

Να φυγετε, κυριε! Να πατε αλλου! :P

Άμα δεις και νυχτερίδες... να τους βάλεις καζαντζίδη :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Πανούση δοκίμασες; :lol:

Αν δεν φύγουν και μ' αυτόν τότε η περίπτωσή τους σηκώνει Iron Maiden με τέρμα τα γκάζια! Δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

Καλα παντως περα απο την πλακα...εκει μεσα εχει γινει κανονικος ζωολογικος κηπος! Θα ερθουν απο το μουσειο φυσικης ιστοριας να μου παρουν συνεντευξη:

"Ναι, για πειτε μας! Πως τα καταφερατε να εκτρεφετε τοσο ωραιες αραχνες?"

Μαλλον με κοβω για να ραβω στολη του spiderman!

στον τρουλο της αγιας Σοφιας εχουν βαλει για τους ιστους χμ.....αυγα στρουθοκαμηλου.ειναι απωθητικο.αστειο?ναι!αληθινο?επισης ναι!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Πανούση δοκίμασες; :lol:

Αν δεν φύγουν και μ' αυτόν τότε η περίπτωσή τους σηκώνει Iron Maiden με τέρμα τα γκάζια! Δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο :D

ο νταλαρας φευγει με τον πανουση,οι αραχνες θα κατσουν να κανουν παρτυ,βλεπε [YOU TUBE]7Atz7WGcrX4&feature=related[/YOU TUBE]

αμα δεν φυγουν με τα αυγα βαλτες sepultura:lol:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

στον τρουλο της αγιας Σοφιας εχουν βαλει για τους ιστους χμ.....αυγα στρουθοκαμηλου.ειναι απωθητικο.αστειο?ναι!αληθινο?επισης ναι!

Το βλεπω...θα μαζεψω ολο το ζωικο βασιλειο εκει μεσα....ε ρε και σκασει κανενα αυγο...θα φριξει το σκυλι! :P

Διαφημίσεις

http://www.e-pestcontrol.gr/view_product.php?productid[2]=202&idcat[2]=2&idsubcat[2]=30&idsubsubcat[2]=-1&keypro[2]=36659960&sIDpro[2]=sp66r453rs1u3u104rsu30q99350r743&f=2

μιλας με το ατομο που ακουει να μιλανε για αραχνες και τσιριζει :lol::lol:

Το συγκεκριμενο δεν το εχω δοκιμασει αλλα οσα εχω παρει απο εκει με καλυπτουν αφανταστα (βαζω καθε καλοκαιρι απλα ενα για κατσαριδες αλλο και πιανει και αραχνες) .

Επισης το apolymansi.gr ειχε πολυ καλα αλλα αλλαξαν το site τους και δεν μπορω να βρω τον καταλογο. (αν τους παρεις τηλεφωνο ειμαι σιγουρη θα σου προτεινουν το καταλληλο).

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

καλε εσυ τις εχεις στο γκαραζ εμεις που τις εχουμε μεσα στο σπιτι......!!!!!!

κ οταν λεμε αραχνες εννοουμε μεγαλουτσικες τριχωτες μαυρες με κιτρινο!

προχθες ανοιγω να αερισω κ τσουπ τρυπωνει μια μεσα περναει ξυστα διπλα απο το μωρο που επαιζε στο πατωμα κ χωνεται κατω απο τον μπουφε! φυγαδευω το μωρο στην πεθερα μου κ βαζω αοσμο σπρευ(το ξερω πως ουτε αυτο κανει για το μωρο αλλα...)κ παραφυλαω μην τυχον κ βγει κατω απ τον μπουφε. μετα απο λιγο τον τραβηξα κ να την ψοφια. πλακωσα το σφουγγαρισμα μετα για να ξαναφερω το μωρο. κοτσανα μεγαλη το ξερω..... εδω εμεις ειμαστε εξοχη εχουμε αραχνες, σκουλικια, σαμιαμιδια, καμπιες, ψαλιδες κ ναι aeriko, KAI νυχτεριδες!!! εν κατακλειδι μονο με το αοσμο σπρευ την παλευω!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

εδω εμεις ειμαστε εξοχη εχουμε αραχνες, σκουλικια, σαμιαμιδια, καμπιες, ψαλιδες κ ναι aeriko, KAI νυχτεριδες!!! εν κατακλειδι μονο με το αοσμο σπρευ την παλευω!

Θύμησέ μου αν ποτέ με καλέσεις για tea... να αρνηθώ ευγενικά και διακριτικά :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Θύμησέ μου αν ποτέ με καλέσεις για tea... να αρνηθώ ευγενικά και διακριτικά :lol:

αλλα ομως ΔΕΝ εχουμε κατσαριδες:P βεβαια εχουμε κ λιγα ποντικακια (οχι μεσα στο σπιτι, εξω στην αυλη!) αλλα δε με ανυσηχουν επειδη εχουμε κ φιδακια που τα τρωνε κ ετσι ξεμπερδευουμε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ποτε θα ερθεις για καφε??????????:lol::lol::lol::lol: δες το κ αλλιως τι να πας στο αττικο παρκο την μικρη σου τι να ερθεις σπιτι μου? :rolleyes:

age.png

Ειδικά αν έρθω με την μικρή είναι σίγουρο πως θα σε απαλλάξουμε από αρκετά από τα κατοικίδια... το καλοκαίρι είχαμε μυρμήγκια στο μπαλκόνι... αφού τα παρατήρησε καλά καλά... άρχισε να τα πιάνει και να τα βάζει στο στόμα της... οπότε δεν παίζει το σενάριο feile.giffeile.gif Εκτός αν φέρουμε και τις γάτες μας μαζί :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ειδικά αν έρθω με την μικρή είναι σίγουρο πως θα σε απαλλάξουμε από αρκετά από τα κατοικίδια... το καλοκαίρι είχαμε μυρμήγκια στο μπαλκόνι... αφού τα παρατήρησε καλά καλά... άρχισε να τα πιάνει και να τα βάζει στο στόμα της... οπότε δεν παίζει το σενάριο feile.giffeile.gif Εκτός αν φέρουμε και τις γάτες μας μαζί :lol:

ΡΑΝΝΙΑ σου βρηκα σουπερ εντομοκτονο οικονομικο κ οικολογικο! την κορη του aerikou............:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!!!!!

age.png

Εχμμμμ για να πέφτουν οι οικονομικές προσφορές παρακαλώ :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)