Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονος στο αριστερο ποδι

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια εχω ενα μικρο προβληματακι.εδω και 2 μερες ποναει το ποδι μου το αριστερο.ολο το ποδι απο πανω μεχρι κατω σε πολλα σημεια!πως ειναι οταν γυμναζεσαι πολυ και πιανεσαι.καπως ετσι.ξερω οτι μπορει να αγχωνομαι με το παραμικρο αλλα καλο και το ιντερνετ αλλα διαβαζεις πολλα που δε σε καθυσηχαζουν καθολου!καμια κοπελα που περναει το ιδιο?

KLinp2.pngjvcQp2.png

Διαφημίσεις

Εφη, πολλές φορές η μέση χτυπάει στο πόδι. Μήπως είναι αυτό; Εγώ πολύ συχνά επειδή δεν είμαι καθόλου αθλητικός τύπος έχω προβλήματα με τη μέση μου και κατεβαίνει σιγά σιγά ο πόνος στον ποπό κα μετά στο πόδι. Είναι ανάλογα πιο νεύρο χτυπάει.

:wink: vaka

και γω ειχα τετοιους πονους στο δεξι μου ποδι απο την μεση ηταν. Τωρα που μπαινω στον 9ο ακομα χειροτερα μερικες φορες δεν μπορω να κατσω ορθια απο τον πονο. Με ποναει ο μηρος το γονατο και η γαμπα.Μην αγχωνεσε αλλα πες το και στον γιατρο σου.

Σήμερα το απόγευμα είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Με τράβαγε και με πόναγε πολύ το αριστερό μου πόδι, απο τον γοφό και κάτω. Τώρα σταμάτησε να με πονάει. Δεν νομίζω οτι είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί, αλλά αν πονάς πολύ καλύτερα ρώτησε τον γιατρό σου, για να είσαι και πιο ήσυχη. Όσο για το ίντερνετ καλύτερα να μην ψάχνεις καθόλου, επειδή μπορεί να αγχωθείς περισσότερο χωρίς λόγο. Μιλάω απο προσωπική εμπειρία!!! Με το καλό να έρθει το μωρό σου....

Διαφημίσεις

ρωτησα το γιατρο και μπυ ειπε οτι τωρα δε μπορω να κανω κατι.αλλα αν συνεχιστει εντονα να παω σε εναν ορθοπεδικο!οι συνδεσμοι μας ειναι πιο ευαισθητοι τωρα ισως γι αυτο!το θεμα ειναι οτι τις τελευταιες μερες μουδιαζει συνεχως το αριστερο μου χερι χωρις να το πλακωνω.κατι μου ειπε για αυχενικο αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα δε ξερω...ολα τωρα με πιανουν τελικα!!!!

KLinp2.pngjvcQp2.png