Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ENEΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΡΟ ΚΑΝΕΤΕ?

Recommended Posts

Τις ενεσεις ηπαρινης μεχρι τωρα τις εκανα στην κοιλια.

Υπαρχει κανεις που τις κανει καπου αλλου πχ στον μηρο? Ποναει?

Που μπορω να κανω υποδοριες ενεσεις αν δεν θελω στην κοιλια?

Διαφημίσεις

καλημερα !!!!!!!!!! εκανα και γω τις ινοχεπ κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου και ο αιματολογος μου ειχε πει στην κοιλια η στο μπρατσο η στο μπουτι.εγω δεν ηθελα στην κοιλια και τις εκανα εναλλαξ χερι ποδι.μελανιαζε καμια φορα το σημειο αλλα ειχα συνιθυσει και δεν πονουσα. για σιγουρια κανε ενε τηλ. στο γιατρο σου.με το καλο !!!!!!!!!!:P

ελενα μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου. θα ρωτησω και εγω την αιματολογο μου για τις ενεσεις. Παντα στην κοιλια μου ελεγε να τις κανω και καθως προχωρα η εγκυμοσυνη να απομακρυνονται απο τον οφαλο κατα 7 cm.

Καπου διαβαζα οτι δεν ειναι η ιδια η απορροφηση του φαρμακου απο τον μηρο οπως απο την κοιλια. οπως και να εχει για πολλους λογους δεν θελω πλεον να τις κανω στην κοιλια και στο μπρατσο μαλλον δεν το εχω. Ελπιζω μονο να μην πονανε στον μηρο. Κανω δυο φορες την ημερα ενεση και μην το εχω για βασανιστηριο.

Εξαρτάται από την αντοχή σου στον πόνο όπως και σε ποιο σημείο στον μηρό θα την κάνεις ;) Πάντως όταν η κοιλιά μου έγινε μαύρη από τις ενέσεις πήγα με ευχαρίστηση στον μηρό και εκεί έκανα και την πρώτη ένεση μόνη μου :lol: στην κοιλιά δεν άντεχα να την κάνω και μου τηνέκανε ο σύζυγος.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Δοκίμασα και έκανα αυτή τη φορά λίγο πάνω και προς τα μέσα από το γοφό. Όχι δηλαδή γύρω από τον αφαλό αλλά στο πλάι της. Δεν έκανα ούτε μια μελανιά!!!!!! Ενώ στην κοιλιά γέμισα παντού μελανιές και δεν έβρισκα πλέον που να τις κάνω.

εγω παλι εχω μπει στο μηνα μου και ουτε διανοουμε να τις κανω στο μπουτι ή στοχερι γιατι μου εχουν πει οτι ποναει περισσοτερο,ουτως ή αλλιως δεν εχω κανει καμια μελανια στην κοιλια,παρα 2-3 φορες,φυσικα μου τιςκανει οαντρας μου γιατι εγω φοβαμαι τιςενεσεις....μεχρι το τελοςστην κοιλια θα τις κανω ,στο πλαι!

οι υποδοριες ενεσεις οπως αυτες γινονται στο μπρατσο στη κοιλια και στο μπουτι στη κοιλια εχει τη καλυτερη αποροφηση αλλα μερικες φρες λογω πολλων ενεσεων μπορει να κανει γουρμπουλακια και να ποναει για να χαλαρωνει λιγο η κοιλια μπορειται να τις κανετε εναλλαξ.μετα την ενεση πιεζουμε το σημειο καλα δε το τριβουμε απλα το πιεζουμε για να αποφυγουμε τις μελανιες!ελπιζω να βοηθησα

KLinp2.pngjvcQp2.png